kajka10 20.07.06, 18:01 Witam. Mam takie pytanie, czy myslicie ze jest mozliwe zorganizowanie slubu i wesela w polowie pazdziernika 2006? Zaczynajac od teraz.Jestem z Warszawy i jesli ktos moze mi cos podpowiedziec bede wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slinshine Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:07 Jesli sie chce to sie uda.Jedna z forumowiczek zaczela jak sie nie myle od wczoraj sprawy ze slubem,a sluba maja 2 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=45481182 oto ten link Odpowiedz Link Zgłoś
sixbyseven Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:08 Czesc! Moi znajomi w ciagu trzech miesiecy wszystko zorganizowali od samego poczatku. Nie wiem jak to jest w Warszawie, ja jestem z Lublina. Ale mysle, ze i w Twoim przypadku to jak najbardziej realna sprawa! Powodzenia, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka10 Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:24 Tylko wlasnie sie zastanawiam czy jest sens tak gnac na leb na szyje..Ciezki orzech do zgryzienia bo w sumie chcielibysmy szybko wziazc slub, ale czy tak na wariata to jest sens...Musze sie z tym przespac ... pazdziernik 2006 czy lipiec 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_plock Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:25 ja z narzeczonym rowniez tak spontanicznie podjelismy decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 21:32 Oczywiście, że dasz radę. Po prostu masz najbliższe miesiące, jak okresliłaś- "na wariata". Szybko rezerwuj termin u księdza, zapisuj się na nauki i poradnię. Szukaj sali, orkiestry, fotografa, kamerzysty. No i najważniejsze - sukni, bo czeka się czasem bardzo długo. Ja się obawiam jednego - ksiądz nie da Wam slubu wczesniej niż w 3 m-ce po zgłoszeniu się do niego. Oznacza to, że będzie to już po 20 października, czyli prawie listopad. Odpowiedz Link Zgłoś