Dodaj do ulubionych

Slub w pazdzierniku

20.07.06, 18:01
Witam. Mam takie pytanie, czy myslicie ze jest mozliwe zorganizowanie slubu i
wesela w polowie pazdziernika 2006? Zaczynajac od teraz.Jestem z Warszawy i
jesli ktos moze mi cos podpowiedziec bede wdzieczna. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • slinshine Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:07
      Jesli sie chce to sie uda.Jedna z forumowiczek zaczela jak sie nie myle od
      wczoraj sprawy ze slubem,a sluba maja 2 wrzesnia.
      • slinshine Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:09
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=45481182
        oto ten link
    • sixbyseven Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:08
      Czesc! Moi znajomi w ciagu trzech miesiecy wszystko zorganizowali od samego
      poczatku. Nie wiem jak to jest w Warszawie, ja jestem z Lublina. Ale mysle, ze
      i w Twoim przypadku to jak najbardziej realna sprawa! Powodzenia, pozdrawiam.
      • kajka10 Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:24
        Tylko wlasnie sie zastanawiam czy jest sens tak gnac na leb na szyje..Ciezki
        orzech do zgryzienia bo w sumie chcielibysmy szybko wziazc slub, ale czy tak na
        wariata to jest sens...Musze sie z tym przespac ... pazdziernik 2006 czy lipiec
        2007.
        • panna_plock Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 18:25
          ja z narzeczonym rowniez tak spontanicznie podjelismy decyzje
    • agnrek Re: Slub w pazdzierniku 20.07.06, 21:32
      Oczywiście, że dasz radę. Po prostu masz najbliższe miesiące, jak okresliłaś-
      "na wariata". Szybko rezerwuj termin u księdza, zapisuj się na nauki i poradnię.
      Szukaj sali, orkiestry, fotografa, kamerzysty. No i najważniejsze - sukni, bo
      czeka się czasem bardzo długo.
      Ja się obawiam jednego - ksiądz nie da Wam slubu wczesniej niż w 3 m-ce po
      zgłoszeniu się do niego. Oznacza to, że będzie to już po 20 października, czyli
      prawie listopad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka