kasica1980 24.07.06, 16:46 uroczystość 7 pażdziernika,powinnam już się stresować i dopinać wszystko na ostatni guzik?. kiedy co planować i robić? zaproszenia już powinny być wysłana? dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica1980 Re: kiedy czas na stres :) 24.07.06, 16:54 sala i wszystkie formalności w kościele już załatwione. orkiestra też wstępnie umówiona,nie wiem tylko czy wcześniej podaje się im wykaz piosenek:/. sukienkę szyjęmale krawcowa twierdzi ,że jest jeszcze czas. wstepnie wszystko ustalone,ale nie wiem kiedy zabierać się za szczegóły ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia827 Re: kiedy czas na stres :) 24.07.06, 17:12 hej my tez 7 pazdziernika...i wiesz co właśnie wczoraj rozdaliśmy reszte zaproszeń rodzince (zostały 4 ale to dla znajomych z którymi na dniach sie spotkamy ) pewnie troche wcześnie,ale u nas to taki mały wyscig..i w mojej i w Piotra rodzinie w tym samym dniu sa jeszcze inne wesela..wiec sama rozumiesz..goscie musza mieć czas zeby zdecydować gdzie iść..jak ktos nam odmówi,bedzi szansa zeby jeszcze kogoś domówic a co do reszty:mamy sale,orkiestre,kamerzyste,zaliczone nauki,termin wkosciele..teraz musimy pozałatwiac formalnosci.Mamy też już obrączki,Piotrek ma garnitur...ja zamówiłam suknie...ale jeszcze sporo do załatwienia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś