chmurcia4 01.08.06, 22:24 Pytanie do dziewczyn z okolic Katowic i nie tylko: CZY ZNACIE MOŻE JAKIEOŚ DOBREGO FOTOGRAFA/KAMERZYSTĘ Z NASZYCH OKOLIC? Będę "dźwięczna" za każde info ;D Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareszka Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 08:05 Witaj Chmurciu, Ja, co prawda jestem z Łodzi, ale akurat na naszym ślubie będzie fotograf z Opola. Goąco polecam. Jego fotki możesz sobie oglądnąć na www.zeb_serban.citymedia.pl/ . Chłopak "ma oko" i bardzo się stara, a przy tym jeszcze jego stawki są bardzo przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikzona Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 08:18 Wejdz sobie tuwww.abcslubu.pl/wyszukiwarka_zaawansowana/ fotograf to polowa sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 08:30 W samych Katowicach to "studio bez nazwy", ewentualnie zapraszam tez do zapoznania sie z naszym portfolio, link poniżej POzdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
greta171 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 08:41 Moję polecić ci naszego fotografa ze ślubu. Mamy przepiękne zdjęcia i super pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 08:53 fotografiaslubna.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 08:54 wyżej mała pomyłka się zdarzyła. Poprawny link: www.fotografiaslubna.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
weselnik5 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 09:04 a może nasz fotograf? My jesteśmy bardzo zadowoleni, on jest z Krakowa ale do Katowic blisko. oto nasze zdjęcia : www.abcslubu.pl/galeria/?galeria=Magdar pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 09:36 www.immago.pl pan robert pisarski jest z katowic robi bardzo ladne zdjecia, za reportaz z calego slubu i wesela plus plener zaplacilismy 800 zl, w tym mamy 3 albumy 1 z plneru w ktorym jest 20 zdjec i 2 z slubu i wesela gdzie jest zdjec 180, prezentacje na plycie dvd taki film ze zdjec bardzo ladnie zrobiony plus plyta z wszystkimi zdjeciami jakie pan robert zrobil... to sa nasze zdjecia z pleneru demo.immago.pl/060624/ Odpowiedz Link Zgłoś
karmela77 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 10:22 Polecam Studio Bez Nazwy. Robili nam zdjęcia wyszły super. www.beznazwy.com Odpowiedz Link Zgłoś
rytka_25 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 02.08.06, 10:38 Polecam pana Wojtka Koszowskiego - fotografiaslubna.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 od chmurcia4 02.08.06, 18:21 Cześć, dzieki za informacje - ratujecie mi życie Zupełnie nie miałam pojęcia kto jest dobry, a kto nie. Traz mogę szperać Zabieram się za oglądanie i email'owanie, bo jak się okazuję na wrzesień przyszłego roku już sporo fajnych ekip zarezerwowanych Wczoraj późnym wieczorem trochę się podłamałam: umówiłam się z zespołem Omega (muzyka) na podpisanie umowy na wesele na 11-14 sierpnia. Oni są z Katowic, a ja dojeżdżam w tamte rejony z Wrocławia lub z zagranicy nawet (więc nie mogę tak hop-siup przyjechać, kiedy oni mają czas). Pisałam i dzwoniłam do nich kilka raz w miesiącu, żeby się upewnić, że się spotylkamy tu i tu, w tym i w tym dniu i że wezmą umowę. Zawsze była odpowiedź "tak i do zobaczenia". A tu nagle wczoraj - godzina 00:25 - email: "przykro, nieaktualne". Mówię wam, ale mi ciśnienie skoczyło. Wiem, że ślub za rok, ale mnie nie ma w okolicach Śląska i nie zawsze mogę sobie pozwolić na wyjazd, a tu nici Czasami mi się odechciewa tego wesela CAŁE SZCZĘŚCIE, ŻE JEST TO FORUM I PODNOSI NA DUCHU Gorące buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
nefrii Re: od chmurcia4 02.08.06, 18:44 www.videodystrybucja.republika.pl/ kapitalny fotograf i kamerzysta, siostra miala go na swoim slubie, a teraz takze ja wynajelam go na swoj Odpowiedz Link Zgłoś
misiagas Re: od chmurcia4 08.08.06, 14:23 Witam!skoro jesteś z okolic Wrocławia to może FotoMemory-robili zdjęcia u nas,jesteśmy mega zadowoleni.Mają szeroką ofertę i przystępne ceny, no i piękne fotki.Sama sprawdz.dojadą bez problemu.Moge dać Ci numer do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: FOTO MAKAR z Zabrza 03.08.06, 15:17 Wszystko zależy od gustu. Mnie zdjęcia robione przez Foto Makar w ogóle się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
tofik78 Re: FOTO MAKAR z Zabrza 03.08.06, 15:21 jasne ze szystko zalezy od gustu, ja widziałam zdjęcia plenerowe, studyjne i reportaże to nie wybrałabym jedynie studyjnych ale to może dlatego ze nie lubie studyjnych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel_j Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 03.08.06, 15:21 Ja moge polecic dobrego fotografa. Wprawdzie nie jest ze Slaska, ale jezdzi po Polsce i robi zdjecia. Nam robil w czerwcu i musze powiedziec ze jestem pozytywnie zaskoczona efektem koncowym .Moge wyslac ci na maila kilka moich ze slubu jak chcesz i zobaczysz czy to twoj styl. Daj znac jak jestes zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 03.08.06, 15:27 Narazie szukam - więc każda informacja się przyda. Czekam "na gazetowym" Ślub dopiero za rok, a większość już zajęta, a ja tak mało czasu mogę poświęcić na jeżdżenie i załatwianie wszystkiego. Najgorsze to z tą muzyką - już się cieszyłam, że choć grajków mam a tu nici <*<*<*<*< Poszukiwania w pełni >*>*>*>*>*> Odpowiedz Link Zgłoś
ewel_j Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 03.08.06, 15:34 wyslalam. Rok czasu to naprawde duzo...wiec spokojnie wszystko zdazysz zalatwic Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 03.08.06, 15:59 Dzięki... Oby oby - ale wiecie jak to jest - terminy gonią ;P Jadę na Śląsk za tydzień, a potem dopiero najwcześniej za pół roku, więc wolałabym już mieć tego przysłowiowego "wróbla" w garści Jeszcze raz wszystkim dzięki Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 chmurcia 03.08.06, 17:08 www.zespolsong.com/sec.html ja mialam ten zespol sa ze slaska, koszt 1500, wszyscy sie dobrze bawili, niesamowicie zrobili oczpeiny tak inaczej, blyo duzo smiechu i radosci a graja bardzo dobrze, mam w rodzinie 5 dyplomowanych muzykow i naprawde stwierdzili, ze bardzo dobry zespol wybralismy Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 03.08.06, 17:09 aaa i ja ten zespol to przez internet znalazlam i umowe dostalam podpisana do domu, po wplacie zlaiczki nie bylam u nich ani razu Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 do marti_ka82 04.08.06, 23:12 Hej, wysłałam ci info na gazetowego, ale nie wiem czy dotarł. Mam pytanie - masz może jakieś namiary na ten zespół, bo nie mogę znaleźć. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: do marti_ka82 05.08.06, 08:44 ja bardzo rzadko wchodze na gazetowego meila wiec dobrze, ze tutaj napisalas juz odpisalam a na stronie sa ich dane kontaktowe, tak samo probki piosenek, ale powiem tak na zywo sa duzo lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: do marti_ka82 05.08.06, 15:27 Cześć Dzięki za pomoc, ale na prawdę nie widziłam tego - może coś mi się z Internetem dzieje Ale dzięki za pomoc i będę dzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
magicznachwila.pl Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 03.08.06, 17:24 a to może my polecimy sami siebie i niech zdjęcia mówią same za siebie (koniec reklamy) www.magicznachwila.pl/zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
magicznachwila.pl Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 03.08.06, 17:25 oops cos się z linkiem stało... poprawny to: www.magicznachwila.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
iw.75 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 06.08.06, 08:35 chmurcia, pamiętaj o mnie - więcej info na temat fotografa powiem o 15.08. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 07.08.06, 00:02 PAMIĘTAM, PAMIĘTAM... I CZEKAM ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maya40 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 08.08.06, 14:10 widziałam fajne fotki u kumpeli.Fotografowało małżeństwo z wrocka, z tego co wiem to bez problemu jeżdżą po Polsce.Ona była b.zadowolona.Jak coś to mam namiary,bo też ich biorę.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 08.08.06, 23:32 maya40 napisała: > widziałam fajne fotki u kumpeli.Fotografowało małżeństwo z wrocka. A czy masz może jakiś adres lub fotki, które można by zobaczyć?? Jeśli tak, to proszę na gazetowego Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
maya40 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 09.08.06, 12:51 heya!Mam nr tel do nich(512-137-157)i maila: fotomemory@gmail.com, są z Wrocka.Co do fotek to może Ci prześlą na skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia9959 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 08.08.06, 21:35 Na imie mam Nadir, jestem wprawdzie skrzypkiem grającym na ślubach (polecam swoje usługi - tel. 504 958 108), ale wspópracuję też ze świetnym fotografem - mieszkam w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 08.08.06, 23:36 basia9959 napisała: > ale wspópracuję też ze świetnym fotografem - > mieszkam w Katowicach A coś więcej - może jakieś zdjęcia próbne lub namiary na jakąś stronędo pooglądania? Dzięki! P.S.: mam takie małe pytanie w ramach dygresji: ile kosztuje - przepraszam za brzydkie określenie (tylko mocno nie bić ;D): "wypożyczenie" Cię na uroczystość ślubu? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 09.08.06, 10:28 ja poszukuje kogos z Bielska_bialej Odpowiedz Link Zgłoś
fotohalik Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 10.08.06, 00:00 zapraszam www.michalik.com.pl Pozdrawiam Adam Michalik Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 10.08.06, 20:57 Panie Adamie - może to nie miejsce na to, a może właśnie tak!? Ale coś Panu powiem! Bardzo mi się podobają Pańskie zdjęcia ślubne i czasmi jak ktos dzwoni do mnie i pyta o termin, ktory mamy już zajęty, to odsyłam do Pana, o! Pozdrawiam z Krakowa Jacek Taran Odpowiedz Link Zgłoś
fotohalik Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 10.08.06, 23:55 miło przeczytać takiego posta Dziękuję... resztę napisze na maila... Pozdrawiam Adam Michalik www.michalik.com.pl Fotografia Ślubna Odpowiedz Link Zgłoś
basia9959 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 11.08.06, 21:50 Witam. jeżeli chcesz znać szczegóły na temat mojego grania na ślubie to zadzwoń: 504 958 108, sprawdzę czy mama akurat wolny termin Pozdrawiam - Nadir (skrzypek) Odpowiedz Link Zgłoś
ania719 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 25.10.06, 12:58 skrzypce na slubie <marzy> Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 18.08.06, 09:07 Jeżeli jeszcze nic nie masz zapraszam do Tychów. www.videobeta.com PS. Znam OMEGĘ z K-c, przykro że tak wyszło. Są świetni. Jak masz problem z zespołem to pisz. Mam namiary na ponad 100 dobrych zespołów ze Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
anulagadula Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 18.08.06, 10:19 Jezeli chodzi o fajnego i dobrego fotografa polecam pana Macka loopa.pl (bez www) Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 23.08.06, 13:16 wszystkie podany w tym wątku adresy to straszna lipa. takie fotograficzne barachło Odpowiedz Link Zgłoś
joasia997 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 23.08.06, 13:28 Link do strony ze zdjęciami jest w pierwszym wątku (na niżej podanej stronce) a tu są namiary na fotografów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=46886003&a=47073004 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 06.10.06, 07:44 BUMERANG Zna i poleca ktoś fotografa/kamerzystę z tych okolic??? ********** Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 06.10.06, 12:56 Hej, moge ci polecić zespół NEW MIX i dobrego fotografa - kontakt na maila. Napisz jak jesteś zaiteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 06.10.06, 15:25 cześć, dzieki za info - zespół już mamy. Teraz trwają gorące poszukiwania fotografa A ślub mamy dokładnie jak wy pozdrawiam ************ Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 06.10.06, 15:53 oooo... super, ale w takim razie nie mogę Ci polecić mojego szwagra - bo chcę go mieć na naszym weselu A z ciekawości, gdzie macie wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 06.10.06, 16:06 o popatrz o mało bym zapomniała www.fotobern.fc.pl/ - ten facet też robi super zdjęcia (jeżdzi po Polsce - także z dojazdem nie ma problemu) Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 06.10.06, 17:42 Hej, na pewno nie przechwycę ci szwagra ;P a ślub mniej więcej w okolicach Zawiercia Zobaczymy jak nam wyjdzie. A jak wasze przygotowania?? ****************** Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
monikaitomcio Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 12.10.06, 21:04 chmurcia mam do Ciebie prosbe, czy mogłabys mi napisac jaki macie zespół i ewentualnie namiary na ten zespół. My mamy ślub w lipcu 2007 r i w dalszym ciagu jestem na etapie poszukiwań i skrajnego załamania... Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 13.10.06, 08:10 Hej, tu co prwada ne chmurcia - ale mogę napiszę ci maila na gazetowego z zespołem, który będzie u nas gral na weselu 15-16.09.07 oraz dwa inne (jak znajdę). Zespoły są z Tarnowskich Gór. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 13.10.06, 10:56 Z Tarnowskich Gór to tylko MIXED! Są rewelacyjni! Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 13.10.06, 11:00 Hej, a słyszałeś może jakieś opinie o NEW MiX? Odpowiedz Link Zgłoś
kroplla Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 16.10.06, 22:21 DO VIDEOBETA I JUSMAC: hej! wysłałam Wam maile na gazetowego... z góry dziękuję za odpowiedzi! pozdrawiam! basia Odpowiedz Link Zgłoś
kk06 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 16.10.06, 12:22 zerknij na www.fotokos.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 25.10.06, 11:30 dziękuję wszystkim za info i biorę się za przeglądanie Ale można jeszcze dopisywać - nikogo nie pominę ;P Pozdrawiam ************************ Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 25.10.06, 12:31 To ja też polecę immago i pana Roberta Pisarskiego. Bardzo elastycznie podchodzi do swoich klientów i dostosowuje się do życzeń. Zdjęcia z pleneru niżej Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 25.10.06, 12:32 Mogę jeszcze polecić "nieprzaśnego" DJ Odpowiedz Link Zgłoś
ania719 Re: *****Dobry fotograf na Śląsku***** 25.10.06, 12:58 polecam: <a href="nawesele.net/fotograf-slub.html" />fotograf Gliwice</a> naturalne zdjecia, nie kicz, niska cena Odpowiedz Link Zgłoś