Dodaj do ulubionych

Autokar - W-wa

04.08.06, 16:58
Hej dziewczyny czy któraś wynajmowała w Warszawie autobusik do przewiezienia
gości z kościoła do sali weselnej. Podajcie namiary i ceny
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • sierpniowa_julka Re: Autokar - W-wa 04.08.06, 17:43
      na dobry pomysł wpadła agnrek - wynajęła autobus z MZA:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=46186332&a=46187381
      • agnrek Re: Autokar - W-wa 04.08.06, 21:40
        Tak, wyszło tanio i zabawnie.Gościom się bardzo podobało.
        • aniako13 Re: Autokar - W-wa 05.08.06, 00:19
          Jest to ciekawy pomysł. Powiedz mi tylko jak oni za to policzyli bo według
          cennika na stronie liczą sobie 100zł za podstawienie autobusu , 20zł za każde
          15 min postoju i jeszcze 5,5 zł za każdy kilometr. Zakładając oczywiście że
          będzie to ten niskopodłogowy pojedynczy. Z Twojego postu w tym innnym wątku
          wynika, że ponad godzinę autobus czekał na Was pod kościołem więc musieliby
          policzyć 100zł za postój plus 100zł za podstawienie plus 2 x 8km x 5,5zł czyli
          88zł co łącznie nam daje więcej niż 211. Poza tym w cenniku są ceny netto a Ty
          napisałaś, że te 211zł to już była kwota brutto.
          • agnrek Re: Autokar - W-wa 05.08.06, 09:31
            Naprawdę nie wiem, jak to policzyli, bo na fakturze jest tylko ogólna kwota 211
            brutto. Moim zdaniem to jest za mało, ale nie mam zamiaru reklamować smile
            Byliśmy przygotowani na 300-400 pln.
            • aniako13 Re: Autokar - W-wa 05.08.06, 21:45
              Pewnie, że nie ma co reklamować smile)) Dzięki za informacje
    • aniako13 HELP!!! 14.08.06, 11:44
      ZTM niestety odpada. Wysłałam do nich zamówienie ale dzisiaj oddzwonili do mnie
      i powiedzieli, że 26 sierpnia mają już dużo zamówień i nie będą mogli
      zrealizować mojego.
      Macie w takim razie jakąś firmę wynajmująco niedrogo autokary do polecenia?
      • kb155 Re: HELP!!! 14.08.06, 12:20
        Cześć,
        ponieważ uczę w szkole i jeżdze na wycieczki z dzieciakami mam namiar na
        całkiem sympatycznego pana od autokarów wink
        p. Tadeusz Wojdała tel (022) 780-78-20 lub 603-112-206 ostatnio tj w kwietniu
        jak korzystałam z jego usług to brał 2,7 zł za km + kilometry, któr musiał
        przejechać z bazy w wyznaczone miejsce (ale za powrót do bazy juz nie bierze).
        A i on ma kontakty z innymi przewoźnikami wiec jakby on nie mógł to zawsze
        mozna poprosić aby dał namiary na kogoś innego wink

Polecam
        Ja również zastanawiałam się na MZA - biorąc pod uwagę, że jeden z naszych
        klegów pracuje w solarisie wiec pewnei by się zdziwił wink ale mam jeszcze sporo
        czasu i jeszcze się zastanowię. W każdym bądź razie p. Tadeusz też biorę pod
        uwagę wink

Pozdrowionka i miłego dnia
        • aniako13 Re: HELP!!! 15.08.06, 14:05
          Bardzo dziękuję. Jutro przedzwonię do Niego bo dzisiaj święto i nie będę mu
          zawracać głowy. Troche już się zaczynam denerować tym bo wczoraj podzwoniłam po
          różnych firmach i generalnie większość ma zajęte autokary w tym dniu. A jeżeli
          gdzieś były wolne to za takie kosmiczne ceny, że aż głowa boli. A pamiętasz
          jaki ten autokar był?
          • kb155 Re: HELP!!! 15.08.06, 15:46
            autokar był całkiem przyzwoity zaraz poszperam w zdjęciach z wycieczki i coś
            prześlę na gazetowego wink
          • kb155 Re: HELP!!! 15.08.06, 16:00
            no juz poszło - nic specjalnego nie znalazłam - tylko jego wnetrzewink daj znać
            czy doszło
            • aniako13 Re: HELP!!! 16.08.06, 00:59
              zdjęcie doszło. dzięki
      • justm Re: HELP!!! 14.08.06, 15:35
        top taxi, warszawa, ale jedynie busy (6-8 osób), za to tanio.
        zamawawiałam u nich bus 15/07 wszystko było super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka