aiwon 05.08.06, 11:38 Wybieramy sie na wesele, kupilam zlota sukienke, maz ma brazowy ładny garnitur ale nie bardzo wiem jaka koszule i krawat mu kupic zebysmy razem wygladali dobrze - zazwyczaj mam pomysly ale jakos nie teraz ps. mam tylko tydzien aby kupic pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casjopeja1 Re: koszula i krawat 05.08.06, 11:55 Mój narzeczony na slub kupiła sobie brązowy garnitur a do tego koszula w kolorze ecri i kamizelka a musznikiem w kolorze ecri-złotym . Wygląda w tym świetnie . Wg mnie jak pójdziecie do dobrego sklepu to ekspedientka napewno cos doradzi a jak nie to sami dobierzecie Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: koszula i krawat 05.08.06, 12:21 Ja tak nie na temat ale mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe Mam prośbę do Ciebie Aiwon: mogłabyś przesłać mi na maila zdjęcie swojej fryzurki ślubnej bo szukam inspiracji a Twoja mi sie podobała.Pozdrawiam i z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnice Re: koszula i krawat 05.08.06, 14:52 albo koszula kremowa i krawat w różnych odcieniach brązu (mogą byc nawet prążki złote zalezy czy sie dam namówić) albo poprostu tradyzyjnie koszula biała i krawat jak opisałm wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
mam_to_w_nosie Re: koszula i krawat 05.08.06, 14:56 Koszula ecru/kremowa, krawat z elementami brązu/złota. Odpowiedz Link Zgłoś