m-s-j 26.04.04, 23:38 Tomek w Polsce będziesz miał więcej kibiców niż w II Bundeslidze, zacznij grać dla przyjemności a nie dla pieniędzy (juz chyba swoje zarobiłeś??) i powalcz z Legią o mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe NIE WRACAJ!!! IP: 68.250.253.* 27.04.04, 00:14 nie chce ci widziec drewniaku w reprezentacji, siedz i grzej lawe w schalke, mam dosc twoich kretynskich zachowan i boiskowego chamstwa... przyjda mecze w elminacjach i kolejny wstyd zwiazany z twoim bezmyslnym i tepym zachowaniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viper To Chopaki popala Fajki od Tomka !! Zaltwi im tani IP: 62.53.115.* 27.04.04, 00:29 Pewnie zatrudnili go ze wzgledu na tansze fajki z Polski !!! heheheh Smugler !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Zobaczymy IP: *.enformatic.pl 27.04.04, 00:30 Wiem jedno: dopóki Hajto miał pewne miejsce na prawej obronie Schalke, to klub ten walczył o mistrzostwo Niemiec. A Schalke od dwóch sezonów nie ma pomysłu na grę. Nie rozumiem niechęci Heynkesa do Hajty (bo mam oczy a nie uprzedzenia). Hajto często zachowuje się prymitywnie i głupkowato, ale w większości meczów to świetny prawy obrońca. Do Polski jeszcze nie wróci, bo w Niemczech ma zbyt wysoką markę. Trener Wolf wie co robi, zna Hajtę a na Polakach nigdy się nie zawiódł (Krygier, Juskowiak, Krzyś Nowak, Krzynówek, Kukiełka). Norymberga w I lidze na Hajtę będzie mogła liczyć. Oddajmy Tomkowi sprawiedliwość: zależy mu na reprezentacji, a w klubach niemieckich szedł w górę i przynosił chwałę polskiej piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Zobaczymy IP: *.chello.pl 27.04.04, 01:09 to nie tak. Schalke miało kilka lat temu rzeczywiście świetny sezon i było o krok od mistrzostwa. ale to było po prostu wszystko co mogła osiągnąć tamta drużyna. w następnych dwóch sezonach grając identycznym składem, z Wałdochem i Hajtą w pierwszej jedenastce, zajmowali coraz dalsze pozycje w tabeli. Wałdoch wypadł ze składu z powodu kontuzji, a Hajto z powodu słabszej formy, a nie uprzedzeń trenera. no i chyba trochę przesadzasz pisząc, że od czasu gdy Hajto nie gra w pierwszej jedenastce "Schalke nie ma pomysłu na grę". Hajto w minimalnym stopniu kreował grę Schalke... mnie to przypomina historię z parą stoperów Liverpoolu Hyypia-Henchoz. w apogeum formy, bazując na świetnym zrozumieniu i przygotowaniu fizycznym byli w stanie dociągnąć Liverpool do wicemistrzostwa. ale drugi raz tak udanego sezonu już nie mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamiętliwy Re: Hajto w Nuernberg IP: 157.25.125.* 27.04.04, 12:25 "Chcę grać, bo ciągle zależy mi także na reprezentacji i marzę, by ukoronowaniem mojej kariery był występ na mistrzostawach świata w Niemczech - mówi Tomasz Hajto". Panie Hajto, ukoronowaniem pańskiej kariery było zdeptanie Joao Pinto w Korei. Proszę, daj sobie spokój z reprezentacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STACHU Re: Hajto w Nuernberg IP: *.129.75.196.tisdip.tiscali.de 27.04.04, 15:12 Hajto ty i MS2006 to chyba bajka jak ali bumbali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Hajto w Nuernberg IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 15:41 Nürnberg bedzie w I lidze, wiec Hajto wie co robi! A swoja droga masz racje m-s- j! Niech powalczy z Groclinem o mistrzostwo! Tam ostatnio zwalniaja sie etaty! A forsy tez raczej w brod! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser HAJTO TO SZMATA IP: 158.75.29.* 27.04.04, 17:35 jestes hanba reprezentacjo polski, masz szmal to kup kiosk i sprzedaj fajki, ale nie powinies reprezentowac polske, wstydze sie gdy widze ciebie w reprezentacji, jebac janasa i wszystkich tych ktorzy powoluja do reprezentacji przestepcow zeby reprezentowac nasz narod, jestes nikim, nic nie osiagnalesz w pilce, grasz w bardzo slabej lidze jaka jest bundesliga(patrz wyniki w pucharach evropy), wypierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś