Dodaj do ulubionych

co sądzicie o tym pomysle ;)??

10.08.06, 14:30
wpadłm na pomysł że na weselu mogłabym nagle z nienacka już po kolacji i
cieście itp zaśpiewam mu piosenke maanamu kocham cię kochanie moje smile mam do
tego podkład i myślę że mogłoby to być coś fajnego co wy na to??

dodam że akurat piosenki maanamu dobrze mi wychodzą i nie fałszuję w nich za
bardzo smile
Obserwuj wątek
    • kasica1980 Re: co sądzicie o tym pomysle ;)?? 10.08.06, 14:32
      super pomysł !!
      szkoda,że mój głosik się nie nadaje na śpiewanie uncertain/
      • twitti Re: co sądzicie o tym pomysle ;)?? 10.08.06, 14:34
        mi sie raczej ta piosenka nie wydaje romantyczna.. moze jakas ladniejsza
        lepiejsmile przy tej bym sie nie wzruszylasmile
        • mayday21 do twitti 10.08.06, 14:35
          twitti napisała:

> mi sie raczej ta piosenka nie wydaje romantyczna.. moze jakas ladniejsza
          > lepiejsmile przy tej bym sie nie wzruszylasmile

wiesz ta piosenka jest jedną z "naszych" piosenek dlatego wybór padł na tą a
          nie inną wink
          • twitti Re: do twitti 10.08.06, 14:37
            jesli taksmile to przepraszamsmile to na pewno warto zaspiewacsmile fajny pomyslsmile
            • mayday21 Re: do twitti 10.08.06, 14:39
              twitti napisała:

> jesli taksmile to przepraszamsmile to na pewno warto zaspiewacsmile fajny pomyslsmile

nie byłam pewna i chciałam się upewnić wink

dzięki smile
      • mayday21 kasica 1980 czy my przypadkiem nei mamy ślubu 10.08.06, 14:34
        w tym samym dniu ?? smile smile

ja mam 7.10.2006 smile

pozdrawiam
        • esmeralda_pl Re: kasica 1980 czy my przypadkiem nei mamy ślubu 10.08.06, 14:36
          tylko tak obiektywnie: śpiewasz na tyle dobrze, zeby nie wyszło to żałośnie? bo
          to jak z karaoke...
          • mayday21 Re: kasica 1980 czy my przypadkiem nei mamy ślubu 10.08.06, 14:38
            esmeralda_pl napisała:

> tylko tak obiektywnie: śpiewasz na tyle dobrze, zeby nie wyszło to żałośnie?
            bo
            >
            > to jak z karaoke...

gdybym nie była pewna to bym się na to nie porwała , bo ogólnie baaaardzo ale
            to baaaardzo nie lubię wystąpień publicznych , więc jestem pewna tego że dobrze
            9nie idealnie ale dobrze) mogłabym to zaśpiewać może tylko przed jakiś
            mocneijszy drink na odwagę przed wystąpieniem publicznym hihihi
          • kim5 Re: kasica 1980 czy my przypadkiem nei mamy ślubu 10.08.06, 14:39
            Fajny pomysł, u mojego kuzyna na weselu młodzi śpiewali sobie razem.
            • mayday21 kim5 10.08.06, 14:40
              kim5 napisała:

> Fajny pomysł, u mojego kuzyna na weselu młodzi śpiewali sobie razem.

mój śpiewać nie umie hehehe

poza tym chcialabym go kompletnie zaskoczyć wink

• kasica1980 Re: kasica 1980 czy my przypadkiem nei mamy ślubu 10.08.06, 14:43
          dokładnie tak smile)), 7.10 tuż tuż .....
          • mayday21 Re: kasica 1980 czy my przypadkiem nei mamy ślubu 10.08.06, 14:47
            kasica1980 napisała:

> dokładnie tak smile)), 7.10 tuż tuż .....

przeraża mnie to wszystko uncertain cały czas mam wrażenie że z czymś nie zdążę uncertain

a jak u Ciebie przygotowania??
            • kasica1980 Re: kasica 1980 czy my przypadkiem nei mamy ślubu 10.08.06, 14:57
              pomalutku do przodu smile)
              ksiądz załatwiony i zaproszenia już prawie wszystkie rozesłane,sukienka się
              szyje,butki są,gorzej z garderobą M,ale w ten weekend mamy się tym zająć wink)
              ale ja się jeszcze niczym nie stresuje i nie zamartwiam,nie jestem z tym sama i
              wiem,że będzie super !!
    • angy78 Re: co sądzicie o tym pomysle ;)?? 10.08.06, 16:32
      mayday21 napisała:

> wpadłm na pomysł że na weselu mogłabym nagle z nienacka już po kolacji i
      > cieście itp zaśpiewam mu piosenke maanamu kocham cię kochanie moje smile mam do
      > tego podkład i myślę że mogłoby to być coś fajnego co wy na to??
      >
      > dodam że akurat piosenki maanamu dobrze mi wychodzą i nie fałszuję w nich za
      > bardzo smile

Fajny pomysł z tą piosenką. Ze mną jest gorzej. facet z orkiestry powiedział mi
      że bedę śpiewała dla mojego męża " O mój drogi ja cię kocham " ale coś mi się
      wydaje, że z moim głosem i przy tych wszystkich osobach to zje mnie trema
    • umber82 Re: co sądzicie o tym pomysle ;)?? 10.08.06, 16:36
      żeby Ci goście nie po uciekali smile z wesela smile a tak na poważnie ŚWIETNY POMYSŁ

tylko dlaczego manam? mnie by się pewnie nie spodobało bo nie lubie manamu ale
      może twoi goście to fani smile

ZA POMYSŁ - 5 z plusem
      ZA WYBÓR PIOSENKI - 3 z minusem wink
      • mayday21 do umber82 wybrałam manam bo... 11.08.06, 14:02
        jest to jedna z "naszych" piosenek smile dlatego właśnie manam a nie coś innego
    • agnrek Re: co sądzicie o tym pomysle ;)?? 10.08.06, 21:50
      Ja swojemu mężowi zadedykowałam "Jesteś lekiem na całe zło" Krystyny Prońko.
      Na weselu urodziny obchodził mój teść, więc mój mąz przygotował dla niego
      niespodziankę - zagrał mu na akordeonie śmieszne tango wraz z zespołem. To był
      strzał w dziesiątkę!
    • mysiak_warszawa Re: co sądzicie o tym pomysle ;)?? 11.08.06, 14:04
      Tak jak już dziewczyny pisały: jeśli dobrze śpiewasz pomysł jest fajny^_^
      • umber82 Re: co sądzicie o tym pomysle ;)?? 11.08.06, 14:29
        dobrze zaśpiewasz smile? no proszę Cię, ona będzie śpiewała dla męża a nie dla
        Wojewódzkiego smile

śpiewać każdy może, u mnie na weselu było karaoke smile to był strzał w 10tke smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka