anka_w83 24.08.06, 10:05 Do 1 przymiarki 1,5 tygodnia a Ja nie mam jeszcze butów Możecie polecić mi sklep / salon ślubny gdzie byłby duży wybór ( okolice Katowic, Sosnowca) Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmela77 Re: BUTY do ŚLUBU - Śląsk !! ??? 24.08.06, 10:28 www.klaudia.com.pl/ sklep w chorzowie na ul. Wolności. Lepiej przejść po wszystkich sklepach zwykłych, nie przepłacać w salonach. Teraz wszędzie dużo białych butów. Odpowiedz Link Zgłoś
katrin77 Re: BUTY do ŚLUBU - Śląsk !! ??? 24.08.06, 10:34 Też polecam ul. Wolności w Chorzowie, salon mody ślubnej "Agnes". Swoje buty tam właśnie kupiłam i był na tyle duży wybór, że spędziłam tam "trochę" czasu zanim się zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_w83 Re: BUTY do ŚLUBU - Śląsk !! ??? 25.08.06, 09:23 karmela77 , katrin 77 - wielkie dzięki Czeka mnie więc wyprawa do Chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: BUTY do ŚLUBU - Śląsk !! ??? 25.08.06, 09:29 Ryłko w Silesia city center. Z tego co pamiętam, mają duży wybór i nie tylko nową kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
faustyna80 Re: BUTY do ŚLUBU - Śląsk !! ??? 25.08.06, 09:47 hej...na Stawowej w Katowicach sa dwa- Rylko zaraz przy Rynku i jeszcze jeden tez na Stawowej...mam nadzieje, ze uda mi sie wytlumaczyc gdzie...a wiec... Na Stawowej (blizej Rynku) jest szkola Jezykow Obcych Profi Lingua, wejscie od Stawowej przez pasaz, w tym pasazu do lewej stronie jest maly sklep z butami...zupelnie niepozorny, wlascicielka wyglada jak czarownica, ale na pewno Ci pomoze, w razie czego cos sprowadza...sprobuj tam... Odpowiedz Link Zgłoś