Dodaj do ulubionych

23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście???

07.09.06, 10:36
kto jeszcze slubuje 23 czerwca 2007 roku.To taka piekna data- Dzień Ojca.
Obserwuj wątek
    • iizabelaa Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.09.06, 14:35
      Ja 30 czerwca 2007, więc tydzien po tobie smile
      • alfavile Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 14:26
        Witaj iizabelaa .
        Ja również tydzień po ddevilce czyli 30.06.2007 wink Macie już coś zarezerwowane??

Pozdrawiam smile
        Iwa
    • pjharvey Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.09.06, 14:45
      my też wybraliśmy 23 czerwca 2007, ale piękna jest dla nas bo to noc świętojańska..
    • szpilorek Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.09.06, 15:12
      To jeszcze ja dopisuje sie do tej "pieknej"daty wink
    • nionczka Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.09.06, 17:01
      My 29 czerwca. Dilaczam sie do Was bo chyba nie znajdzie sie na forum nikt z
      mja data. Jak przygotowania?
      • szpilorek Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.09.06, 17:13
        My juz mamy restauracje, orkiestre, kamerzyste i kosciol.Pod koniec
        pazdziernika bedziemy zalatwiac fotografa i pomalu bedziemy rozgladac sie za
        suknia, a jak u Was???
      • panna_mysza Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.02.07, 11:42
        ja sie znalazlam, a myslalam, ze niekt poza nami sie zdecyduje sie na piatkowy
        slubsmilesmile

Pozdrawiam piatkowe pannysmile
    • zakochana.sunia Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.09.06, 22:18
      Ja tydzień po Tobie - 30 czerwca 2007smile)
    • andziak13 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 10:42
      To ja !!!!
      23.06.2007 roczek: Dzień Taty (niestety dla mojego Lubego to niezbyt szczęśliwy
      zbieg okoliczności - tata nieżyje), ale też noc świętojańska i tu nie mamy nic
      przeciwko.
      Pozdrawiam
    • ddevilka Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 11:19
      my mamy juz zarezerwowana sale. Orkietsre juz wybralismy ale jeszcze nie
      zaklepalismy jejsmile suknie szyje-model mam juz upatrzony. o innych rzeczach
      jeszce nie myslesmile

Dziewczyny ile macie lat??
      • andziak13 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 11:29
        My mamy już wszystko oprócz ubrań, obrączek i samochodu. Nalot na salony ze
        sukniami robię jutro.
        Co do wieku to powiem tak: za 6 dni będę obchodziła 9-tą 18-nastkę wink)
        • kb155 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 11:45
          oooo to prawi tak jak ja - różnica taka,że ja ją obchodziłam juz w lipcu wink
    • kb155 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 11:43
      czesc, to jeszce ja się dopiszę do 23 czerwca 2007, juz pisałam,że to cudowna
      data bo właśnie: Dzień Ojca, Noc Świętojańska i nasza rocznica wink))) my mamy
      załatwioną tylko salę i boję się, że będzie problem z orkiestrą i fotografem ;
      ( no ale kurcze naprawdę nie mamy teraz czasu żeby to załatwiać crying
      Napiszcie skąd jesteście wink ja jestem z wawy moje słonko z poznania ale ślub
      będzie u mnie, w parafi Chrystusa Króla na Targówku

pozdrawiam
      • andziak13 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 11:52
        kb155 jeśli Twój jest z Poznania to macie tak super fotografa, ale mam złą
        wiadomość: ja go już zamówiłam smile
        Mieszkam 30 km na zachód od Krakowa
        • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 12:07
          i my też!!
          piękna data, bo przede wszystkim to Noc Świętojańska - noc zakochanych smile
          ślubujemy w Poznaniu, wesele w Skokach. mamy już salę, kamerzystę, szukamy
          zespołu i fotografa. a ciuchy itp to po nowym roku.

pozdrowienia dla wszystkich przyszłorocznych czerwcówek smile

zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
          jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
          <Pyrda i Kajtek
        • kb155 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 15:14
          hmmmmmmm z poznania i będzie pstrykał Wam zdjątyka w okolicach Krakowa???? to
          fajnie że taki mobilny wink)))))) a może masz przez przypadek namiary na jakiegos
          warszawskiego fotografa??
          • andziak13 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 12.09.06, 08:47
            Niestety nie mam. A Marcin jest rewelacyjny !!!!
    • m21w Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 13:47
      My teeeeeż 23. Sw. Anna w Wilanowie. Msza przyklepana, nauki w trakcie, sala i
      fotograf załatwione,sukienka namierzona, cała reszta czeka na chwilkę wolnego
      czasu smile Pozdrawiam
      • kb155 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 15:41
        super kościół, byłam tam na dwóch ślubach wink)))))))
      • dottanovia Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 16:19
        Którą godzinę macie smile? My także w tym kościele mamy wyznaczoną datę na
        23.06.2007 smile. Nie mniej zastanawiamy się nad zmianą.
        • ahkoscian Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 08.09.06, 20:08
          chce w czerwcu, ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy...
          na pewno nie 09.06.07...noc swetojanska mnie przekonuje smile
          zobaczymy za tydzien jakie terminy zostaly w restauracji...
          A
          • eawulka Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 30.10.06, 22:34
            Dlaczego nie 09.06.07?? To moja data. Ale tylko dlatego, że nie było w
            restauracji w moich okolicach wolnego 23.06. A to by była 7 rocznica naszego
            poznania.... Także wszystkim z 23 czerwca gratuluje i zazdroszczę...
        • m21w Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 11.09.06, 13:12
          18:30 a Wy? I dlaczego sie zastanawiacie (zasiej ziarno niepokoju smile)))
          • dottanovia Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 12.09.06, 09:53
            Osz...:/. Teraz rozumiem dlaczego były proboszcz nalegał, by nasz ślub nie
            rozpoczął się o pełnej godzinie wink. Jeżeli pozostaniemy przy Św. Annie, będziemy
            wówczas po Was wink. Nie mniej właśnie z tej przyczyny zastanawiamy się nad
            zmianą. Ok 20:00 byłby konieć mszy, a my bardzo chcemy udać się z gośćmi do
            ogrodów Pałacu po ślubie, na spacer oraz wspólne zdjęcia wink. Bramy zamykają
            jednakże właśnie pomiędzy 20:00 a 21:00, więc mielibyśmy bardzo mało czasu.
            • m21w Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 13.09.06, 19:09
              Upppppppsik, no co za spotkanie!smile))) Rzeczywiście koniec mszy o 20 to troszkę
              późno. Ja sama stwierdziłam, ze ta nieszczęsna 18:30 to max (bo wcześniej
              wszystko było 'obsadzone' wink później już nie da rady. Jeśli jednak zdecydujecie
              się zostać po nas to postanowimy się streszczać big_grinDDD a wychodząc z
              przyjemnością przybije sobie z koleżanką z sieci piątkę smile))
              • dottanovia Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 18.09.06, 17:47
                M21, w jaki sposób chciałabyś się streszczać smile))? Przecież macie 30 min wink. Wg
                mnie, to chyba minimum, by skrócona msza mogła się odbyć i by miała swój urok
                winksmile. Nie mniej dziękuję za ofertę winksmile). Póki co, jeszcze się nie
                zdecydowaliśmy na ostateczną zmianę. Swoją drogą, gdy udaliśmy się do kancelarii
                w celu rezerwacji, do głowy nam nie przyszło, że na 11 miesięcy przed wybraną
                datą może być już tak tłoczno... .
                • dottanovia Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 18.09.06, 17:53
                  no, przepraszam smile)), nie 30, tylko pełne 40 winksmile) i jest 5 minut na to, byście
                  Wy w miarę spokojnie wyszli, a my weszli wink. Przed Wami zapewne jest takaż sama
                  sytuacja winksmile.
                  • m21w Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 19.09.06, 11:14
                    Dooooowcip, dowcip z tym streszczeniem, rzeczywiscie pomimo najszczerszych checi
                    nie da sie nic w tej kwestii zrobić smile))
                    taaaaaaaaa, moze byc smiesznie, pelna dyscyplina czasowa musi byc smilei dla gości
                    trening na refleks będzie, zeby sie nie pomieszali z obcymi i na wlasciwą
                    ceremonię wpadli wink
                    Też byliśmy totalnie zaskoczeni, że na rok przed takie oblężenie smile)))
                    Dawaj znać co zadecydowaliście
                    Pozdrawiam smile

• m21w Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 19.09.06, 11:18
                    Dottanovia, a tak z ciekawości, gdzie organizujecie wesele? smile
    • kb155 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 09.09.06, 22:47
      właśnie przed chwilą zakończyły się rozmowy na wysokim szczeblu wink a konkretnie
      my kontra moi rodzice i rodzice mojej miłości wink na szczęście wszystko się
      udało - na podział kosztów (ustalonych przeze mnie i moją miłość) też wszyscy
      się zgodzili wink
      a tak się bałam....

POZDROWIONKA !!!
    • nombrilek Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 10.09.06, 10:00
      My tydz wczesniej 16 czerwca smile Mamy sale, kamerzyste i 2 zaklepane zespoły bez
      zaliczki, w październiku wybierzemy sie do księdza i fotografa, a reszta po
      nowym roku na spokojnie smile
    • gabrysia_lbn Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 10.09.06, 17:57
      Cześć dziewczyny
      My też ślubujemy 23 czerwca 2007 w Lublinie. Mamy sale, kościół, zespół, kamerzystę i fotografa. Teraz szukamy samochodu i innych jakis drobnych rzeczy. Pozdrawiam serdecznie
    • nionczka Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 10.09.06, 20:04
      My mamy restauracje i fotografa.Restauracja ma swojego DJ a muzyke wybieramy
      sami (juz zaczelismy). Zapisalismy sie na (!) losowanie daty i godziny w
      ratuszu. A jesli nam sie nie uda (19 wrzesnia publiczne losowanie) wezmiemy
      slub na dziedzincu zameczku, w ktorym bedzie przyjecie. Wiec to juz jest pewne.
      Mamy mniej wiecej wszystko wybrane, obmyslone. W grudniu jedziemy do Polski i
      wtedy kupimy bardzo duzo rzeczy na slub (bo w Polsce taniej i bardziej nam sie
      podoba wzornictwo). A teraz siedze i robie strone z informacjami praktycznymi
      dla gosci i juz mnie to znudzilo troche wiec weszlam na forum. Po nowym roku
      zaczynam robotki reczne (szycie poduszczki na obraczki, robienie probki
      zaproszenia i takie tam).
    • psiara23 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 10.09.06, 21:10
      My 30.06 wstępnie póki co jest garnitur i model sukni ślubnej pozostaje sala bo
      jeszcze niewiem gdzie, no i orkiestra!!!Mamy samochód, kamerzyte i fotografa
      zaklepanego o reszcie pomyśle już w poniedziałek!!!Kosciół zaklepany na 17.00!!!
    • ddevilka a nauki juz macie?? 11.09.06, 09:39
      a nauki juz maci lub kiedy planujecie?? u nas w parafi zaczynaja sie w przyszly
      weekend ale nie wiemy czy isc teraz czy dopiero po nowym roku.nie bedzie za
      pozno??
      • mada.d.n mamy! 11.09.06, 11:54

• mada.d.n Re: mamy! 11.09.06, 11:57
          ups, nacisnęłam enter zamiast taba wink
          mamy nauki, robiliśmy w maju, a teraz na jesień/zimą będziemy robić poradnię.
          a 1.10 startujemy z kursem tańca - ale nie indywidualnym, tylko ze znajomymi -
          w kupie raźniej hehe

a Skoki- to nie te koło Krakowa, tylko 40km od Poznania smile

<Pyrda i Kajtek
      • dottanovia Re: a nauki juz macie?? 12.09.06, 10:02
        Mamy smile. Podobnie do Mady planujemy jeszcze udać się do poradni jesienią/zimą. Z
        kursem tańca gorzej - brak czasu i chęci mojej połowicy sad.
    • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 16.09.06, 23:30
      udałao mi się załatwić od wczoraj dwie rzeczy: po pierwsze umawiałam się już w
      czerwcu z kamerzystą, zarezerwowaliśmy termin, ale nie podpisaliśmy jeszcze
      umowy (wakacje, urlopy, szczyt sezonu ślubnego), więc bałam się, że przepadło.
      wczoraj udało mi się odnaleźć nr do kamerzysty (poprzednio tylko mailowałam z
      nim, a nie miałam maila jego przy sobie), więc zadzwoniłam - pan cały czas o as
      pamięta i mam odezwać się za 2 tygodnie, jak będzie miał trochę luzu. a dzisiaj
      gadałam z siostrą i w prazencie od niej i jej chłopaka będziemy mić fotografa!
      jupi, nie dość, że nie mogłam się zdecydować, a ta dziewczynakończy fotografię,
      to jeszcze będzie parę złotych do przodu! ale fajowo!

<Pyrda i Kajtek
      • kunsia Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 18.09.06, 16:04
        Oj ja tez sw Anna ale tydzien pozniej bo 30........
    • grazyka Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 21.09.06, 21:15
      aaAAA to tez i moja data!! big_grin 2 tygodnie temu zarezerwowalismy sale i
      podpisalismy umowe przedwstepna.... Teraz w sobote jedziemy posluchac
      orkiestry... zapisalismy sie na kurs tanca (pierwsza lekcja za nami) a za dwa
      tygodnie zaczynamy "dialogi narzeczenskie" w Kosciele smile Pozdr.CIAO
    • karolin-k Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 21.09.06, 22:26
      witam, my 22 więc dołączę się do Was, bo raczej nikogo nie znajdę z 22 smile
      mamy salę i to na razie tyle
      no i suknie wypatrzyłam
      pozdrawiam
      • kb155 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 26.10.06, 19:19
        a jaką pochwal się wink
        • karolin-k Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 06.11.06, 13:38
          z linea raffaelli
          cały czas próbuję się wybrać i ją przymierzyć, pracuje do 18 wiec to spory
          problem dla mnie, ale już sobie ustaliłam ze 22 listopada smile
          na stronie suknia z nr 3673001
          a może pźniej uda mi się wkleić zdjecie
          pozdr
    • mbdk Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 21.09.06, 23:49
      ja tez dolaczam sie do tych szczesliwcow ktorzy slubuja 23 czerwca 2007 roku
      • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 26.10.06, 19:31
        jak przygotowania? u nas przez ten miesiąc została podpisana wreszcie umowa z
        kamerzystą i zespołem. teraz rozglądamy się za zaproszeniami (robimy sami) i
        niedługo będę szukać sukni

• jagienka16 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 27.10.06, 10:44
          My tez tą date wybraliśmy bo to dodatkowo rocznica slubu moich rodziców.Mamy
          juz sale,orkiestre,kosciół na godz.16,kamerzyste i fotografa.Przyjaciółka moja
          robi nam zaproszenia bo ma kobieta talent i polot do takich spraw.Wzór obraczek
          tez juz mamy wybrany.W listopadzie ruszam z kumpelami pobiegac po salonach z
          sukienkami moze na cos sie zdecyduje,a jesli nie to w styczniu zgłaszam sie do
          krawcowej.To narazie tyle,ale i tak wydaje mi sie sporo bo do slubu pozstało
          240 dni!Pozdr.dla Was wszystkich!
          • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 27.10.06, 11:42
            wzór obrączek też juz mamy - klasyczne, półokrągłe, 4mm szerokości smile

• dottanovia Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 28.10.06, 23:17
      Tak więc zmieniliśmy kościół smile. Wybraliśmy rozsądniejszą porę w Archikatedrze
      św. Jana smile)). Cieszę się teraz ogromnie smile)). Obecnie zatem jesteśmy na etapie
      poszukiwania dj-a. Mam nadzieję, że z tym szybko pójdzie, choć wybór dobrej
      oprawy muzycznej nie należy do najłatwiejszej decyzji smile.
    • magdam26 Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 31.10.06, 09:24
      Tego roku - było jeszcze piękniej. 24 czerwca- noc świetojańska, Dzień św.
      JAna - my braliśmy ślub.
      W Krakowie była przepiękna pogoda.
      W ogóle- polecam czerwiec na ślub.
      • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 31.10.06, 11:30
        nie ze złośliwości, ale dla dokładności - Noc Świętojańska to ta z 23 na 24
        czerwca
        a pora roku wspaniała, no i oczywiście też liczymy na piękną pogodę smile

pozdrawiam smile

• korcla noc świętojańska...:o) 03.11.06, 17:04
      ..."Noc świętojańska z 23 na 24 czerwca jest czarowna i niezwykła. Wtedy to
      zakwita kwiat paproci, dzieją się czary i cuda, spełniają się prawie wszystkie
      marzenia miłosne. To noc magicznych rytuałów, czarów, łączenia się ludzi w
      pary. Ta noc nasycona jest rozkoszą i westchnieniami spragnionych miłości
      serc..."
      i My też wtedy będziemy świętować!!!
      fajniuuusio :o)
      Magda
    • liste_k Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 05.11.06, 18:22
      Hej,
      my też 23.06.2007. Mamy już zarezerwowaną salę i muzyków też już
      potwierdziliśmy, a raczej mój ukochany smile. W tygodniu jedziemy wpłacić zaliczkę
      za salę, a za dwa tygodnie jedziemy do muzyków na podpisanie umowy. Ach już nie
      mogę się już doczekać tego dnia smile
      Cieszę się z tej daty, bo tak jak poprzedniczki, powiedziały, że to magiczny
      dzień - noc świętojańska, dzień Ojca oraz imieniny mojego nieżyjącego taty sad
      Serce mnie boli, że go nie będzie tego dnia ze mną sad

Buziaczki
    • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 06.11.06, 13:56
      dziewczyny macie już sukienki? bo ja się zakochałam w jednej z tegorocznej
      kolekcji, a dzisiaj dowiedziałam się, że może jej już nie być, bo mogą nie
      dostać oryginalnej koronki sad((

• karolin-k Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 06.11.06, 16:58
        a jaką i gdzie sobie upatrzyłaś?
        • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 06.11.06, 20:09
          z kolekcji Julia Rosa, model 611
          www.julia.ig.pl
          jeśli się nie uda dostać jej z salonie, to będę kombinowała i szyła, bo po
          prostu mam fioła na jej punkcie big_grin

• karolin-k Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.11.06, 09:32
            bardzo ładne
            a czemu taki problem z nimi?
            • mada.d.n Re: 23 czerwiec 2007- dziewczyny jesteście??? 07.11.06, 11:09
              suknie jest szyta na miejscu, dzwoniłam wczoraj i jest możliwość, że w hurtowni
              nie będzie już tej koronki - głównej ozdoby sukni sad będę szukać sukni w
              komisach, a jak nie znajdę to będę szyła coś podobnego, tylko pewnie z troszkę
              inną koronką

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka