raffdj 21.05.10, 11:37 polecam fotografa ślubnego www.karinafalinska.com . . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joan-marie Tanie sesje fotograficzne 02.03.12, 18:30 Szukasz fotografa na ostatnią chwilę? Jeśli tak, to dobrze trafiłeś. A nawet jeśli nie szukasz na ostatnią chwilę, to także dobrze trafiłeś W porównaniu z wieloma ofertami, ja zrobię Ci profesjonalną sesję zdjęciową za na pewno mniejsze pieniądze. Sesja ślubna zaczyna się od przygotowań do ślubu, poprzez ceremonię i wesele do 1 tańca. Jeśli komuś zależy na całym weselu, cena będzie troszkę większa, ale niezbyt znacząco Oferuję także różne inne sesje okolicznościowe - chrzciny, studniówki, urodziny, i inne. W cenę wchodzi także obróbka graficzna, gdyż jestem także grafikiem komputerowym. Miasta: Bielsko-Biała (i okolice), Żywiec (i okolice) Zainteresowanych zapraszam na GG: 2329366. Proszę pisać, że w sprawie sesji zdjęciowej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
carol_85 Re: fotograf śląsk 17.05.12, 16:06 Zapraszam na naszą stronę: www.StudioFotografiiArtystycznej.pl Oferuję: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywidualne sesje zdjęciowe; - portfolio dla modelek; - obsługa fotograficzna imprez firmowych; - fotografia mody, reklamowa i produktowa. Odpowiedz Link
sylwiax1234 Re: fotograf śląsk 20.10.14, 11:52 Korzystaliśmy z usług firmy ze Śląska - Fotoemodia. Wszystko profesjonalnie, płyty w eleganckim etui, otrzymaliśmy też gratis w postaci Fotoobrazu. Dla zainteresowanych adres strony: www.fotografia.emodia.pl Odpowiedz Link
1959teresa Re: fotograf śląsk 16.03.15, 17:20 Nam świetne zdjęcia ślubne zrobił fotograf Rafał Bil, polecamy www.facebook.com/rafalbil.eu fotografnawaszslub.pl/ www.rafalbil.eu Odpowiedz Link
slodkostudio Re: fotograf śląsk 10.04.19, 17:14 Zapraszam również na moją stronę SŁODKO STUDIO. Wolne terminy na 2019 i 2020 rok. Małopolska i Śląsk. Atrakcyjne ceny. Pełen profesjonalizm. www.facebook.com/slodkostudio slodkostudio.wixsite.com/slodkostudio Polecam! Odpowiedz Link