olka2709 12.09.06, 16:44 ślub w grudniu dokładnie 25 a ja wpadłam w depresje bo musze schudnac jestem na diecie ale boje sie ze nie dam rady ...pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 16:49 na jakiej diecie jestes? dasz rade, masz mocna motywacje. mnie przy srednim wysilku udalo sie schudnac 9 kg przed slubem. Tobie tez sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
olka2709 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:10 stosuje diete 1200 kalori ale chce ograniczyc do 1000 poza tym zapisalam sie na aerobik Najbardziej zalezy mi na rekach bo zrobily sie tlusciutkie, uda i brzuch tez sa do poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
aklime1 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 16:52 do grudnia jest bardzo duzo czasu i spokojnie zdarzysz schudnac! Najlepiej jeszcze zebys to zrobila madrze i nie szkodza sobie. Moze ci sie udac i nawet nie spowodowac pozniejszego efektu jojo. Prawidlowy spadek wagi i dlugotrwaly to 0.5kg na tydzien! Jezeli chcesz to zrobic madrze radze poczytac troche forum pod adresem www.sfd.pl. moze ci sie na poczatku wydawac zbyt profesjonalne ale wejdz na dzial fitness i poczytaj posty niejakiego pana Tyki (np 10 przykazan zywieniowych). polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:53 hej ja tez wlasnie niedawno podjelam decyzje o tym ze schudne.. do tej pory nie mialam wewnetrznej motywacji, jadlam wszystko a ze moja przemiana materii jest slaba wiec wszystko poszlo w pupe i uda, zreszta ramiona tez mi sie powiekszyly.. no i jak tak sobie postanowilam to juz 5 ty tydzien sie odchudzam i poki co zrzucilam 4 kg, jestem nastawiona bojowo, a poza tym nie traktuje tego wszystkiego jako diety wyrzeczen.. tylko jako zmiane swojego stylu zycia juz tak na zawsze a nie tylko od swieta zeby zrzucic pare kilo, czuje sie teraz lepiej i z kazdym kilogramem mniej szczesliwsza.. zeby jeszcze moj P mnie wspieral ale dla niego jestem i bylam piekna i te dodatkowe kg mu nie przeszkadzaly, wiec robie to tylko dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:54 z kazdym kilogramem mniej- bardziej szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:55 Olka a ile chcesz zrzucić? Bo ja też bym chciała - to sobie myśle że możemy razem zacząć i sobie kibicować. Mnie by sie przydało jakieś 6 kilo ) A jaki masz pomysł na tą diete?? będziesz liczyć kalorie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ro_ksana1984 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 18:03 O mi też tak z 6kg dla wewnetrznego spokoju by sie przydalo To jak...od jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 18:05 No ja mam taki zamiar tylko że to ^od jutra^ powtarzam co dzień od 4 miesięcy )) Ale może się zmotywuję! Napisze jutro jak mi idzie Musze tylko jakoś sensownie to zaplanować, bo zwykle jest tak że do 14 nic nie jem a potem nie wytrzymuje .... a jak wracam do domku to po prostu uwieeeeelbiam zjeść sobie mniamć mniamć pyszne coś Odpowiedz Link Zgłoś
olka2709 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 21:17 ja chcialabym z 10 kg, swoj plan wcielam w zycie bylam na aerobiku i stosuje diete 1200 kcal Odpowiedz Link Zgłoś
katia8025 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 18:07 hej więc ja odchudzam się też chociaż ślub dopiero w czerwcu ale dziewczyny jestem z wami całym sercem i każdą kropelką potu P Odpowiedz Link Zgłoś
ro_ksana1984 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 19:19 No to ja idę zjeść sobie porządna kolacje, jak od jutra to od jutra Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: muszę schudnąć 13.09.06, 10:02 Pozdrowienia od tej, której nie udało się schudnąć przed ślubem Życzę wytrwałości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: muszę schudnąć 13.09.06, 10:21 Ja tez ja też!!! Ale nie schudłam tylko od poniedziału się odchudzam czyli dziś 3 dzień )) Same pokusy tylko obok mnie Odpowiedz Link Zgłoś
olka2709 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 10:52 witam wszystkie panie odchudzajace sie moja motywacja powrocila rano nawet cwiczylam a wieczorem ide na aerobik zobaczymy jak bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 18:52 He he ja też wczoraj ograniczyłam jedzenie a od jutra zaciskam pasa ! MUSZE ! bo juz sie w nic nie mieszcze Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 19:54 Zacznij biegać. Najlepiej wg 10-tygodniowego planu treningowego, ktory pozwala w przyjemny sposob poprawić kondycję i jednoczesnie schudnać. Biegam od dawna. Moze nie, odkad pamietam, ale już ponad 10 lat. Zaczęłam w czasach liceum, kiedy to byłam pulchnym pączkiem, szybko poznbyłam się zbędnych kilogramow, teraz blizej mi do chudzielca i zeby nie zniknąc, musze się dozywiac czekoladą. Wystarczą buty i chęc - reszta przyjdzie sama. Polecam!!! Ponizej link do treningu. www.bieganie.pl/zacznij/jak/index05.html Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 19:57 Oj jak jeszcze mieszkałam w okolicach parkowych to i owszem Teraz mieszkam w betonowej studni. Tu nie ma gdzie biegać uwierz mi! Ale za to mam stepper w domu I MAM ZAMIAR GO CO NIECO UŻYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 20:17 Co prawda przez 20 minut biegnę przez Las Kabacki, ale wczesniejsze 20 i pozniejsze 20 minut (czyli w sumie 40) po betonowo-asfaltowo-kostkowej pustyni. Jest gdzie biegać. Chociaz przyznaję, biegając po twardym podłozu, trzeba zainwestowac w buty, zeby na dzien dobry nie rozwalić sobie stawów. Odpowiedz Link Zgłoś