Dodaj do ulubionych

muszę schudnąć

12.09.06, 16:44
ślub w grudniu dokładnie 25 a ja wpadłam w depresje bo musze schudnac jestem na diecie ale boje sie ze nie dam rady ...pomocy...
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 16:49
      na jakiej diecie jestes?
      dasz rade, masz mocna motywacje. mnie przy srednim wysilku udalo sie schudnac 9
      kg przed slubem. Tobie tez sie uda!
      • olka2709 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:10
        stosuje diete 1200 kalori ale chce ograniczyc do 1000 poza tym zapisalam sie na aerobik Najbardziej zalezy mi na rekach bo zrobily sie tlusciutkie, uda i brzuch tez sa do poprawki
    • aklime1 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 16:52
      do grudnia jest bardzo duzo czasu i spokojnie zdarzysz schudnac! Najlepiej
      jeszcze zebys to zrobila madrze i nie szkodza sobie. Moze ci sie udac i nawet
      nie spowodowac pozniejszego efektu jojo. Prawidlowy spadek wagi i dlugotrwaly
      to 0.5kg na tydzien!
      Jezeli chcesz to zrobic madrze radze poczytac troche forum pod adresem
      www.sfd.pl. moze ci sie na poczatku wydawac zbyt profesjonalne ale wejdz na
      dzial fitness i poczytaj posty niejakiego pana Tyki (np 10 przykazan
      zywieniowych). polecam!!
      • lobo25 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:53
        hej ja tez wlasnie niedawno podjelam decyzje o tym ze schudne.. do tej pory nie
        mialam wewnetrznej motywacji, jadlam wszystko a ze moja przemiana materii jest
        slaba wiec wszystko poszlo w pupe i uda, zreszta ramiona tez mi sie
        powiekszyly.. no i jak tak sobie postanowilam to juz 5 ty tydzien sie odchudzam
        i poki co zrzucilam 4 kg, jestem nastawiona bojowo, a poza tym nie traktuje
        tego wszystkiego jako diety wyrzeczen.. tylko jako zmiane swojego stylu zycia
        juz tak na zawsze a nie tylko od swieta zeby zrzucic pare kilo, czuje sie teraz
        lepiej i z kazdym kilogramem mniej szczesliwsza.. zeby jeszcze moj P mnie
        wspieral smile ale dla niego jestem i bylam piekna i te dodatkowe kg mu nie
        przeszkadzaly, wiec robie to tylko dla siebie smile
        • lobo25 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:54
          z kazdym kilogramem mniej- bardziej szczesliwa smile
    • patina3 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 17:55
      Olka a ile chcesz zrzucić?
      Bo ja też bym chciała - to sobie myśle że możemy razem zacząć i sobie kibicować.

Mnie by sie przydało jakieś 6 kilo smile)

A jaki masz pomysł na tą diete??
      będziesz liczyć kalorie????
      • ro_ksana1984 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 18:03
        O mi też tak z 6kg dla wewnetrznego spokoju by sie przydalo wink
        To jak...od jutra? smile
        • patina3 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 18:05
          No ja mam taki zamiar
          tylko że to ^od jutra^ powtarzam co dzień od 4 miesięcy smile))

Ale może się zmotywuję!
          Napisze jutro jak mi idzie smile Musze tylko jakoś sensownie to zaplanować, bo
          zwykle jest tak że do 14 nic nie jem a potem nie wytrzymuje .... a jak wracam
          do domku to po prostu uwieeeeelbiam zjeść sobie mniamć mniamć pyszne coś smile
          • olka2709 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 21:17
            ja chcialabym z 10 kg, swoj plan wcielam w zycie bylam na aerobiku i stosuje diete 1200 kcal
    • katia8025 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 18:07
      hej więc ja odchudzam się też chociaż ślub dopiero w czerwcu ale dziewczyny jestem z wami całym sercem i każdą kropelką potu Psmile
      • ro_ksana1984 Re: muszę schudnąć 12.09.06, 19:19
        No to ja idę zjeść sobie porządna kolacje, jak od jutra to od jutra smile

• ashton Re: muszę schudnąć 13.09.06, 10:02
      Pozdrowienia od tej, której nie udało się schudnąć przed ślubem smile
      Życzę wytrwałości!!!
      • misumi Re: muszę schudnąć 13.09.06, 10:21
        Ja tez ja też!!! Ale nie schudłam tylko od poniedziału się odchudzam czyli dziś
        3 dzień wink)) Same pokusy tylko obok mnie wink
        • olka2709 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 10:52
          witam wszystkie panie odchudzajace sie
          moja motywacja powrocila rano nawet cwiczylam a wieczorem ide na aerobik zobaczymy jak bedzie dalej
          • patina3 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 18:52
            He he ja też
            wczoraj ograniczyłam jedzenie a od jutra zaciskam pasa !

MUSZE ! bo juz sie w nic nie mieszcze sad
    • aska90 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 19:54
      Zacznij biegać. Najlepiej wg 10-tygodniowego planu treningowego, ktory pozwala w
      przyjemny sposob poprawić kondycję i jednoczesnie schudnać. Biegam od dawna.
      Moze nie, odkad pamietam, ale już ponad 10 lat. Zaczęłam w czasach liceum, kiedy
      to byłam pulchnym pączkiem, szybko poznbyłam się zbędnych kilogramow, teraz
      blizej mi do chudzielca i zeby nie zniknąc, musze się dozywiac czekoladą.
      Wystarczą buty i chęc - reszta przyjdzie sama.
      Polecam!!!

Ponizej link do treningu.
      www.bieganie.pl/zacznij/jak/index05.html
      • patina3 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 19:57
        Oj jak jeszcze mieszkałam w okolicach parkowych to i owszem
        Teraz mieszkam w betonowej studni. Tu nie ma gdzie biegać uwierz mi!

Ale za to mam stepper w domu
        I MAM ZAMIAR GO CO NIECO UŻYĆ smile
        • aska90 Re: muszę schudnąć 13.09.06, 20:17
          Co prawda przez 20 minut biegnę przez Las Kabacki, ale wczesniejsze 20 i
          pozniejsze 20 minut (czyli w sumie 40) po betonowo-asfaltowo-kostkowej pustyni.
          Jest gdzie biegaćsmile. Chociaz przyznaję, biegając po twardym podłozu, trzeba
          zainwestowac w buty, zeby na dzien dobry nie rozwalić sobie stawów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka