Dodaj do ulubionych

Stawisko KlaudyN

12.09.06, 18:12
czy ktoś miał tam wesele lub był może u kogoś???Zależy mi na opinii jedzenia,
obsługi i na co powinnam zwrócić uwagę, co u was lub u innych nie gralo?
Dziekuje za wszystkie szczere opinnie.
Obserwuj wątek
    • kacha95 Re: Stawisko KlaudyN 13.09.06, 08:07
      nie wiem czy widziałeś na żywo ten lokal... pięknie wyglada na zdjęciach w
      internecie, jak byłam tam osobiście to się bardzo zawiodłam, bałagan na dworze,
      sala mała niska i ciemna, strasznie mało miejsca do zabawy - mi się tam
      niepodobało - ale jedzenie podobno mają dobre
      • marta.pio Re: Stawisko KlaudyN 13.09.06, 10:58
        Fakt, na żywo wygląda inaczej niż na zdjęciach, ale mi się tam podobało.
        Najlepiej pojechac i samemu zobaczyć bo jak widać każdemu podoba się coś
        innego.
        W końcu raczej zrobię wesele gdzie indziej ale Stawisko było do niedawna naszym
        faworytem. Z tego co rozmawiałam z menagerką to w 2007 wolą nie schodzić
        poniżej ceny 160 zł za os. W miesiącach maj-wrzesień - min. 80 os. W pozostałe -
        min. 60 os.
    • lady_of_avalon Re: Stawisko KlaudyN 13.09.06, 11:08
      Ja tam bylam na weselu. Jedzenie było w normie - nie zapdało mi szczególnie w
      pamięci jako szczególnie dobre albo złe. Natomiast obsługa zdecydowanie nie
      była na poziomie - jakies dziwne panie biegające w legginsach, obskurne wiadra-
      chyba po ogórkach - na kwiaty i jeszcze panna młoda płakała że jej winietek nie
      rozłozyli.. No i jeszcze jeden olbrzymi mankament tej sali to kamienna podłoga
      do tańczenia. W okolicach 2 wszytskie panie zajmowały sie jedynie rozcieraniem
      odcisków na podeszwach stóp...
      PLusy - fajny ogródek, staw - jest gdzie pójśc i pogadać.
      • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 13.09.06, 14:25
        kurcze, ja już zarezerwowałam, bo mi sie podobalo, troche tam sie zmienilo od
        zeszlego roku, no i maja hotel, do przyszlego roku ma byc wykonczony. Nie
        dobrze z ta podloga sad a kelnerka bede kazala ubrac sie elegancko- no jak mozna
        byc w legginsach??? , jakie wiadra? to juz wole swoje wazony zawiesc, dziekuje
        za wszelkie informacje i czekam na kolejne. Być moze ktos jeszcze tam byl.
        • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 14.09.06, 10:21
          prosze o dalsze opinnie, bardzo mi zalezy aby wszystko wyszlo jak najlepiej, a
          to dzieki waszym informacja bede mogla aby moje wesele bylo jak najlepeij
          przygotowane smiledzieki z gory
          • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 18.09.06, 10:12
            podnosze, bo zalezy mi na opinniach.
            • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 19.09.06, 21:32
              up....
              • mikunka24 Re: Stawisko KlaudyN 19.09.06, 22:43
                Bylam tam na weselu w sierpniu, podaj mi swojego maila to postaram sie
                szczegolowo opisac
                • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 20.09.06, 08:16
                  kruszy@poczta.onet.pl
                  • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 27.09.06, 18:30
                    podosze-moze ktos nowy sie pojawil kto tu byl?????
    • mam6lat Re: Stawisko KlaudyN 27.09.06, 18:45
      na weselne przyjęcie w ub. tyg dekorowałam tą salę;
      moje wrażenia:
      - ciasno, niski strop, brudne ściany, na stołach rozłożone zszarzałe, byle-jak
      uprasowane obrusy;
      - wszechobecny zapaszek kuchenny
      - estetyczny misz-masz, ktos nie mogł sie zdecydować i nie "pociągnął" stylu
      wiejskiej karczmy...wszedzie uwieszone tysiace ozdóbek ze słomy i kłeby
      sztucznych kwiatów;
      - sam staw wygląda tak, ze nie zaskoczyłby mnie widok topielca, wokół stawu
      bałaganiarsko ustawione jakies wozy drabiniaste, i inne drewniane wiejskie gadżety,
      zdjęcia ze strony nijak nie przypomninaja rzeczyswistego stanu - o czym juz
      pisały dziewczyny, obok budynku inny w budowie;
      mi sie tam zupełnie nie podobało - a jak wiem nie jest tanio (za obiad z okazji
      chrztu liczą 80-100zł!/os.)
      i wydaje mi sie, ze przy sali była tylko 1 toaleta męska i jedna dla kobiet!!!
      plusy:
      sensowane ustawienie stołów,
      jednakowe krzesła z mozliwoscia obleczenia w białe pokrowce (nazajutrz tak
      wygladały na przyjęciu po chrzcie)
      szerokie drzwi na duży taras - tu można "rozciągnąc" czesc taneczna z sali;
      miła włascicielka (?)
    • mam6lat Re: Stawisko KlaudyN 27.09.06, 18:46
      aha:
      dojazd - my troche pobładziliśmy...
      • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 28.09.06, 08:36
        dziekuje, coraz bardziej mnie załamujecie, ale prosze o dalej- bede wiedziala o
        co sie czepiac i na co zwracac uwage.
    • kacha95 Re: Stawisko KlaudyN 28.09.06, 11:25
      czemu upierasz sie przy tym miejscu - w okolicy jest wiele ładniejszych sal i
      bardziej przychylne opinie... dla mnnie ta sala to zadna atrakcja i do tego te
      słupy wysokiego napięcia wychodzisz na zewnatrz i słyszysz tylko
      bzzzzzzzzzzzzzzzz
      • mam6lat Re: Stawisko KlaudyN 28.09.06, 11:30
        oj tak ta linia wysokiego napiecia - wiesz ja sie bałam tam wjeżdzac .....
        • mam6lat Re: Stawisko KlaudyN 28.09.06, 11:33
          podpowiedam przepiekną, ysoką, śwoeżo po remoncie klasycystyczną salę dawnego
          min. rolnictwa (tu tez miała pracownie chem Skłodowska)
          Centralna biblioteke Rolniczą - my tam mielismy przyjęcie,
          drogo, ale warto bo miejsce wyjatkowe, tylko należa poszukać firmy cateringowej
          - nas obsługiwał EUREST (spisali sie na 5+)
        • kacha95 Re: Stawisko KlaudyN 28.09.06, 11:38
          widze ze ktos ma podobne ustosunkowanie sie do tej sali - ale jesli chcesz
          zrobić tam wesele - bo tanio to porszzz Cię bardzo
          w poblizu jest sala sevilla - moze nei ma pieknego ogrodu ale jest nowa i
          przestrzenna, niedaleko powstaje kolejna sala - dokąłdnie nei wiem kiedy bedzie
          otarta - na estrady - ponadto w babicach sa chyba 3 sale weselne - odradzam
          kamrat - jedna w takim zielonym wysokim domu mieszkalnym (to juz chyba
          zielonki) jest spox i jedzonka mniamniusne....
          • lady_of_avalon dziewczyny!!- czytajcie wątek! 28.09.06, 12:21
            Kruszyn juz ZAREZERWOWAŁA stawisko, także wasze rady są troche bez senseu...
          • misiak7337 Re: Stawisko KlaudyN 10.01.07, 23:24
            czemu odradzasz Kamrata?? cos z nim nie tak?? pytam bo szukam opinii o tej sali.
    • aaaneta Re: Stawisko KlaudyN 28.09.06, 11:36
      bardzo sliski parkiet i malo miejsca do tanczenia, ale ogolnie ok i jedzenie
      dobre
      tylko troche ciasno
      ale jak jest cieplo to mozna siedziec na dworze
      • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 28.09.06, 22:46
        no wlasnie zarezerwowalam, bo blisko moich rdzicow- w sevilli juz brak terminow
        na przyszly rok, co do Kamratu to odpadl w przedbiegach, bylam tez na weselu
        gdzies w Babicach jakies 3lata temu i bylo bardzo slisko i jedzenie kiepskie- a
        tu- tak wyszlo- teraz zaczynam sie martwic sad, a zaliczka wplacona sad a moze
        zrezygnowac z wesela????
        • kacha95 Re: Stawisko KlaudyN 29.09.06, 07:56
          czy ja wiem czy jest teraz sens... proponuje poczytać nasze spostrzeżenia i w
          umowie pewne rzeczy wymóc na właścicielach i tyle.... ponadto polecam się
          wybrać w jakaś sobotę kiedy jest wesele i zobaczyć jak to wszystko wygląda a
          wówczas wszystko nasunie sie samo co ci się niepodoba i na co szczególnie
          zwrócić uwagę
          • kruszy1 Re: Stawisko KlaudyN 15.10.06, 18:17
            moze ktoś ostatnio był tam na weselu-może jakieś nowe wieści???
            • resetka Re: Stawisko KlaudyN 18.10.06, 00:48
              nie ucieszę cię..
              byłam tam "podsłucjhac" moją orkiestrę, która grała na weselu w czerwcu...
              nie byłam w środku, więć napisze o moich spostrzeżeniach co do tzw. ogrodu..
              nie podobało mi się, nie zadbany trawnik, zielsko rośnie przy parkanie,
              bałagan, tak jak pisały dziewczyny juz wczesniej.. budynek obok w budowie,,
              kel;nerki faktycznie w leginsach biegały sad
              moja rada: jeśli nie zapłaciłas zbyt duzo a masz jeszcze czas to poszukaj
              czegos w okolicy; nie wiem skąd jesteś alepolecam moja salę to jest dom weselny
              w Piorunowie- cudne miejsce (styl typowo biesiadny, więc jak ktos chce palacowe
              wnętrza to odrazu odpada) byłam tam na 3 weselachj jako gośc i byłam zadowolona
              z obsługi, jedzenia itp.
              mam nadzieje, ze moje też się uda:
              to ich stronka
              www.urowdala.prv.pl/start.html
              wszystko jak na zdjęciach
              gorąco polecam
              to jest około 2 km za Błoniem (Błonie jest ok 23 km od Warszawy w kierunku na
              Poznań)
              • eris1965 Re: Stawisko KlaudyN 20.10.06, 21:00
                polecam ci salke w klaudynie na ul.lutosławskiego jest nowa urzadzona z
                przepychem ale w dobrym guscie bardzo miła jest włascicieka tej sali a ceny
                bardzo przystepne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka