Dodaj do ulubionych

Byłam dzisiaj w Madonnie :)))

15.09.06, 20:32
To moja pierwsza wizyta w salonie ślubnym. Przymierzyłam 3 kiecki India,
Tunez i Orange. I chciałam się z wami podzielić bo to strasznie miłe uczucie
przymierzac sukiennki ślubne smile)) Usmiech mi do tej pory nie schodzi z
twarzy smile)) Mogłabym tak stać w tym salonie i patrzec jak wyglądam w róznych
sukniach smile)) Pani powiedziała że mam przyjść w pażdzierniku to będzie już
więcej modeli.
A tak na marginesie to która z tych sukienek wam sie podoba bardziej??
Obserwuj wątek
    • kfiatuszek1903 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 15.09.06, 21:10
      tez sie tam kiedys wybieramsmile najbardziej podoba mi sie Orange,ma m.in. sliczne
      ramiaczkasmile ale India ma fajne to wdzianko z dlugim rekawem.
      mowisz ze fajnie?to chyba i ja musze sie w koncu wybrac,teraz wyprzedaze sie
      zaczynaja to moze cos tanszego sie zlapie? smile pozdrawiam
      • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 15.09.06, 21:21
        Ja byłam w Poznaniu i było naprawde fajnie smile) Ja chyba jednak się zdecyduje na
        coś bez ramiączek. Wydaje mi się że lepiej wyglądam w takim gorsetowym fasonie.
        Ale chce jeszcze przymierzyć Oleaje bo wydaje mi się żę ma cieńsze naramki od
        Orange(niestety jeszcze nie mają oleaje w salonie)
        • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 15.09.06, 21:23
          oleaje jest super!!! marzylam o niej ale jak ja przymierzylam to sie zalamalam
          pomimo tego ze jestem szczupła to wygladalam jak potworeksmile)))))) smutno misad
          taka piekna!!!!
          • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 15.09.06, 21:28
            Ojej, to może ja też tak stwierdzęsmile A która suknie masz teraz na oku??
            • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 15.09.06, 21:31
              zdecydowanie najlepiej wygladam w farage galaxy i przy niej najprawdopodobniej
              zostane poniewaz bardzo podoba mi sie mieszanka koronki i tiulusmile no i w tym
              fasonie bardzo sie sobie podobam a to chyba najwazniejszesmile
              • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 15.09.06, 21:37
                Pewnie że to jest najważniejsze. Ja najlepiej się czuje w fasonie takiej
                syrenki. Tylko że jest dużo sukni w tym fasonie które mi się podobają. Dlatego
                będę potrzebować doradcy i to nie jednego przy wyborze smile)) Najchętniej
                poradziłabym się mojego N. ale obiecałam sobie że zobaczy mnie w sukni dopiero
                kościele smile)
                • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 15.09.06, 22:06
                  ja chce swojemu misiakowi tez mega niespodzianke zrobicsmile dlatego zobaczenie
                  mnie w sukni przed slubem nie wchodzi w gresmile))
                  • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 12:32
                    Napisz mi co ci się nie spodobało w oleaje?? Materiał, fason, może pogrubia
                    optycznie. To chyba nie jest typowa syrenka??
                    • nives1 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 18.09.06, 10:51
                      A jak dziewczyny z obsługa w salonie ?
                      ja sie chcę wybrać w tym tygodniu na pierwszą wycieczkę po salonach i mam tez
                      madonne na oku
                      trzeba się wcześniej umówić??
                      • kunsia Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 18.09.06, 15:57
                        dziewczyny bardzo sympatyczne- szczegolnie pani Edyta.
                        Ja tez mierzylam oleaje ale ja pomimo iz jestem chuda - nie mam wciecia w tali-
                        bo nie mam tez bioder i w tej sukence wygldam jak deska -poprostu tam gdzie
                        powinny byc biodra u mnie jest material -wiec raczej polecacm ta sukeinke
                        dziewczynom o kobiecych ksztaltach bo dla takich malych chudych to ona nic nie
                        daje.........
                        • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 18.09.06, 16:11
                          ja mam kobiece i jestem szczupla wzr 168 cm i tak zle w niej wygladam zalamka :
                          (((biodra wygladaja jak wypchanesad((
                          • kunsia Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 19.09.06, 09:28
                            NO widzisz a u mnie jest tam kawalek pustego materialu i wygladam jak bym nie
                            miala wcale zadnego wciecia ani ksztaltow..........poza tym na zdjeciach piekna
                            tylko zauwazcie ze modelka tez nigdy nie stoi w niej na wprost zawsze jakos z
                            boku zgeta czy cos..............oj czy teraz na tych ostatnich lezy
                      • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 18.09.06, 16:09
                        obsluga w jeleniej gorze bardzo fajna pani w wieku ok 40 lat i widac ,ze ma
                        wysoka kulture osobista i nie znane sa jej zle maniery w stosunku do
                        klijenteksmile nie trzeba sie umawiac wchodzisz i odrazu zostajesz
                        zauwazonasmile))))))
    • olivia1980 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 12:54
      Czy wiecie może czy te sukienki są w innych kolorach niż złoty? Ja choruję na
      oleaje ale białą i tylko białąsad
      • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 14:12
        Z tego co mi wiadomo to wszystkie modele pronovias są też w wersji białej smile
        • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 15:40
          hmmmmmmmm.... jakby ci to opisac jak wiesz oleaje jest sukienka o kroju na
          pra3wde na szczuple dziewczyny z wcieciem i raczej nienaganna figurasmile no coz
          ja w niej mialam zaszerokie optyczniewink bioderka no po prostu bylo zlesad(((
          • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 15:47
            Aha!! Zobacze jak przymierze. Najbardziej obawiam się że może mi być w niej nie
            dobrze bo jestem niewysoka. Napiszę za 3 tyg jak wrażenia smile
            • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 15:51
              oo to rzeczywiscie a ile masz wzrostu jesli mozna spytac ja mam 168smile i jezeli
              o wzrost chodzi to oksmile ogolnie suknia cudna super materiał po prostu extra!ale
              kazda z nas jest inna w tym to mi nie dobrze Tobie moze byc cudowniesmile))))
              • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 15:53
                Ja mam 162.
                • ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 15:54
                  ojjj musisz sie przekonac samasmile rzycze powodzonka!!!
                  • koala82 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 21:07
                    Dziewczyny!! A wiecie może, ile kosztuje ta cudna suknia?? Jest pięękna.. Chyba mój ideał. Pewnie jakieś 4 tys?
                    • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 17.09.06, 20:45
                      Podobno 3900zl sad Tak mi powiedziała dziewczyna z którą wstepnie rozmawiałam o
                      możliwości odkupienia od niej uzywanej.
                      • mariolkka Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 19.09.06, 09:45
                        www.pieknyslub.pl/index.php?option=com_classifieds&Itemid=89&catid=8&searchadv=&type=0&limit=8&limitstart=16
                  • studentk Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 16.09.06, 21:26
                    rzyce??? to od ryczenia?????
                    Kurcze ale ryczeć "powodzona" tak jak krowa na pastwisku?????

A może rzyce od rzyci?????? Ale to było by niekulturalne!
                    • ma-la Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 17.09.06, 20:56
                      A mozecie podac zdjecia tych sukienek??
                      • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 17.09.06, 21:07
                        leaje
                        suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=0&poz=424India
                        suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=2&poz=320Tunez
                        suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=6&poz=0
                        • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 17.09.06, 21:09
                          suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=0&poz=424
                          suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=2&poz=320
                          suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=6&poz=0

Jeszcze raz wysyłam smile

• ozi29 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 17.09.06, 22:32
                            3850 jelenia gorasmile
                            • justm Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 18.09.06, 07:56
                              ale cudne te suknie!
                              mi podoba się ofelia, ale faktycznie oleaje jest przepiękna!
    • konwalia-82 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 19.09.06, 10:38
      I stwierdzam, że są strasznie ciężkie!!! Ale faktycznie ładne. Tylko nie
      rozumiałam czemu Pani przekonywała mnie do 38, skoro był zaduży o dobre 5-6cm.
      Ale suknie naprawdę piękne. Za to w Cymbeline duuuużo lżejsze i........ tańsze smile
      • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 19.09.06, 10:46
        Oj dziewczyny!! Przez was nie mogę sie doczekać kiedy ją przymierze i okaże się
        jak ten fason bedzie na mnie leżał!!!!! smile) Narazie wiem że syrenka to bardzo
        dobry fason dla mnie ale Oleaje to faktycznie nie jest taka typowa syrenka.
      • iizabelaa Re: Olesa przymierzała któraś ją 19.09.06, 10:48
        ????? Też mi się podoba i chybba ma odpinany tren. W Poznaniu też jej narazie
        nie ma.
        • tequilla78 Re: Sukienki w Madonnie 19.09.06, 11:02
          Ja tez już jestem po kilku przymiarkach m. in. Oleaje - na zdjęciach wygląda
          pięknie, ale jeśli chodzi o mnie to bardzo mnie pogrubiała i wyglądałam bardzo
          cieżko. Mam 162 cm. wzrostu, ale jestem szczupła i dość proporcjonalnie zbudowana.
          Mi najlepiej było w fasonie Orensa - leżała na mnie jak druga skóra - tylko, że
          do przymierzenia w Warszawie jest tylko kolor biszkoptowy, więc nie wiem jak bym
          wyglądała w ecru lub białej. Szkoda, bo trochę bym się bała kupić inny kolor niż
          przymierzany, chociaż w tym biszkoptowym było mi bardzo do twarzy, więc może
          padnie na niego. Złotych sukni nie widziałam, chociaż na zdjęciach cała kolekcja
          Pronovias 2007 wyglada jak złota.
          • iizabelaa Re: Sukienki w Madonnie 19.09.06, 11:12
            Orensa też jest śliczna. Ja lepiej się czuje i wyglądam wink w modelach bez
            naramek itp, takich gorsetowych. Świetnie się czułam w Tunez i India.
            • tequilla78 Re: Sukienki w Madonnie 19.09.06, 11:19
              też chciałam przymierzyć Indię, ale akurat była wypożyczona. Na przełomie
              października i listopada ma już być więcej modeli z nowych kolekcji, więc
              jeszcze wszystko przed namismile Z modeli o jakich mówisz - przymierz sobie też
              model 3049 z Demetriosa, poniżej link:
              www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/42?osCsid=22545f0223061dc78f852c1248cedeec
              • iizabelaa Re: Sukienki w Madonnie 19.09.06, 12:54
                Ten kwiat mi sie trochę nie widzi ale jak znajde salon z sukniami tej firmy to
                napewno przymierze.
              • kunsia Re: Sukienki w Madonnie 20.09.06, 10:46
                Hej jak ogladam zdjecia dziewczyn co sprzedaja Indie to widze ze w na
                prawdziwych dziewczynach wygada on rzeczywise bardzo ladnie
    • ania719 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 19.09.06, 13:51
      to maiłaś szczęście - ja trafiłam na panią w złym chumorze :p
      • iizabelaa Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 19.09.06, 14:03
        A jak miala na imie twoja Pani??? Nie chce na nią trafic jak bede tam następnym
        razemsad(( Bo moja Magda, taka młoda dziewczyna.
        • tequilla78 Re: Byłam dzisiaj w Madonnie :))) 19.09.06, 14:20
          w Madonnie mnie obsługiwała Pani Dominika - bardzo sympatyczna.
    • iizabelaa Re: Olesa 20.09.06, 12:09
      Jak patrzę na nią na zdjęcie to wydaje mi się że ma odpinany tren. A dla mnie
      to duży plus, chociaż dekolt nie taki jak chcę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka