Dodaj do ulubionych

odchudzacie się przed ślubem?

• leeloo2002 Re: odchudzacie się przed ślubem? 22.11.06, 00:10
      ja sie odchudzalam, ale nie tyle przed slubem, co po ciazy - bo dzieciatko bylo
      najpierw smile
      No i to bylo bardzo rozlozone w czasie (ok 8- 10 mies), chodzilam na masaze,
      endermologie i bylam w osrodku na Kaszubach na diecie warzywno- owocowej
      oczyszcajacej.
      Efekty bardzo zadowalajace
      • lubna leeloo 22.11.06, 21:35
        co to jest endermologia?
        • agawia84 Re: leeloo 22.11.06, 21:42
          Metoda endermologii polega na oddziaływaniu na skórną i podskórną tkankę
          łączną.
          Możemy zastosować ją w przypadku różnych problemów i wad organizmu. Z zabiegu
          korzystają sportowcy, aby przygotować mięśnie do treningu lub w celu ich odnowy
          po wysiłku. Bardzo dobre rezultaty daje modelowanie sylwetki. Programy:
          redukcja cellulitu, ujędrnianie, modelowanie oraz zabiegi relaksujące
          umożliwiają zaspokoić
          różne potrzeby klienta. Zwiększenie lipolizy
          na różnych poziomach tkanki tłuszczowej, przywrócenie prawidłowego metabolizmu
          oraz pobudzenie fibroblastów do produkcji kolagenu i elastyny to niektóre
          zalety zabiegu. Seria zabiegów daje kobietom młodsze, zdrowsze i piękniejsze
          ciało.
          Zabieg powinno się stosować w seriach 6 lub 12. Ja miałam tą krótszą serię i
          już po 3 zabiegu widziałam świetne efekty! Skóra była super jędna, elastyczna i
          w ogóle wyszczuplałam! Polecam!

mój suwaczek
        • agawia84 Re: leeloo 22.11.06, 21:43
          www.nefretete.net/endermol.html zajrzyj tu a zobaczysz jak to wygląda!
          • lubna Re: leeloo 22.11.06, 21:51
            Dziękuję! smile
    • kasiunia62 Re: odchudzacie się przed ślubem? 23.11.06, 07:25
      wczoraj przymierzałam suknię smile jest Akurat. tak ze mogę jeszcze oddychac i sie
      poruszac, ale i tak mam zamiar zrzucic odrobinke z talii i brzuszka. jak sie
      zmobilizuję to w tydzien troche cm ubędzie. wystarczy ze nie zjem kolacji i
      pocwiczę brzuszki codziennie...mam motywację zeby zapracwoac nad brzuchem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka