Dodaj do ulubionych

sala Biały Dom Czerwionka

24.09.06, 13:35
Prosze o opinie restauracji w Czerwionce Biały Dom. Sale maja bardzo śliczne
ale słyszałam złe opinie dotyczące jedzenia czy ktos ewentualnie moze to
potwierdzic badź zdementować??. Bardzo dziękuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • qwe77 Re: sala Biały Dom Czerwionka 24.09.06, 13:53
      ja nie byłam ale dwa tyg. temu była moja siostra ktora ze mną wybierała salę
      dla mnie wiec na salach trochę się zna. Powiedziała że bardzo fajnie wystrój
      też bardzo fajny na tym samym poziomie co w mojej sali, jedzenie dobre, bardzo
      dużo, ładnie podane, niektóre rzeczy oryginalne niespotykane, kwiaty na
      stołach. Tylko,że nie wiem czy tam jest tak zawsze czy to młodzi sobie tak
      zażyczyli i extra dopłacili, oraz nie wiem czy jest tam drogo. Możesz się tam
      przejechac w jakiś weekend i po prostu zobaczyć.
    • agata_ata Re: sala Biały Dom Czerwionka 24.09.06, 14:27
      Ja byłam tam na weselu tydzień temu. Rzeczywiście wystrój fantastyczny, toalety też ładne i czyste.Bardzo fajny parkiet do tańczenia - niby wyłożony kafelkami aletańczyło sie świetnie. Bez tzw. 'poślizgu' smile. Co do jedzenia to było takie sobie. Obiad był bardzo smaczny ale np. krokiety do barszczu na kolację były jakby z trocin. Potrawy generalnie były albo bardzo smaczne, albo "niezjadliwe" (bez przypraw, bez smaku). Ale oczywiście zależy kto co lubi.
      Najgorsza jednak była obsługa. Kelnerzy ruszali się jak muchy w smole sad Przy podawaniu mięsa do obiadu kelner o mnie po prostu zapomniał i tylko dzięki temu, że były też półmiski z mięsem na stole mogłam zjeść obiad. Nie wspomnę już o tym, że od podania zimnej płyty aż do końca wesela nie zmieniano talerzy i miałam na talerzu prawdziwy mix np. śledzie z sałatką z kurczaka.
      Myślę, że to dobre miejsce na wesele, ale trzeba po prostu na wiele szczegółów zwrócić uwagę przed imprezą.
    • kaatkaa Re: sala Biały Dom Czerwionka 25.09.06, 07:48
      restauracja jest bardzo bardzo ładna, elegancka, niedroga, jedzenie dobre,
      czasem podaja cos nietypowego ale to juz chyba kwestia tego co kto sobie
      zazyczy. Pod wzgledem wystroju mysle ze jedna z lepszych jesli nie najlepsza w
      okolicach Rybnika. No jedynie moge przyczepic sie do ilosci sal. W tym samym
      dniu moga odbywac sie nawet 3 wesela, mnie osobiscie by to nie pasowalo
      natomiast nie ma sie co obawiac, ze w takim przypadku zespoly czy dj z
      poszczegolnych sal zagluszaliby sie. Nie wiem czy uzyto tam jakichs materialow
      dzwiekoszczelnych czy co bo nie slychac muzyki z sasiedniej sali wiec to duzy
      plus.
      • stolberg Re: sala Biały Dom Czerwionka 25.09.06, 10:14
        kaatkaa napisała:

> restauracja jest bardzo bardzo ładna, elegancka, niedroga, jedzenie dobre,
        > czasem podaja cos nietypowego ale to juz chyba kwestia tego co kto sobie
        > zazyczy. Pod wzgledem wystroju mysle ze jedna z lepszych jesli nie najlepsza
        w
        > okolicach Rybnika. No jedynie moge przyczepic sie do ilosci sal. W tym samym
        > dniu moga odbywac sie nawet 3 wesela, mnie osobiscie by to nie pasowalo
        > natomiast nie ma sie co obawiac, ze w takim przypadku zespoly czy dj z
        > poszczegolnych sal zagluszaliby sie. Nie wiem czy uzyto tam jakichs
        materialow
        > dzwiekoszczelnych czy co bo nie slychac muzyki z sasiedniej sali wiec to duzy
        > plus.
        Nie zgadzam sie z tym ze jest to jedna z najlepszych sal..bylam tam raz na
        weselu i nigy bym nie polecila tego nikomu.po pierwsze jedzenie jakies nie
        dobre...(chyba ze mlodzi sobie takie wybrali)po prostu nie podobalo mi sie!!!
        • kaatkaa Re: sala Biały Dom Czerwionka 25.09.06, 10:16
          no ilu ludzi tyle zdańsmile najlepiej samemu sprawdzić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka