fuczka 26.09.06, 10:06 Cześć dziewczyny, w sobotę ślub, więc ostatni moment na zamawianie wizytówek.Mogłybyście polecić jakieś miejsce w W-wie, gdzie robią ładne, proste (bez zbędnych ozdób) i z krótkim terminem realizacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 10:08 Cartalia. Ale polecam tę firmę tylko przy zamawianiu ich standardowego produktu, grafik jest do bani. Mają punkt w podziemiach metra Świętokrzyska. W ofercie ładne i eleganckie winietki. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 10:50 a ja proponuje żebyś zrobiła sama. Nam to zajęło wcale nie tak duzo czasu, gosci było 140. Kupiłam w papierniku brystol złoty, taki mieliśmy wystrój stołów-złote serwetki. Do tego kupiłam nożyk do cięcia papieru. W komputerze wypisałam nazwiska osób i wydrukowałam. Proste, bez żadnych ozdób, tlyko imie i nazwisko. Mój wtedy jeszcze narzeczony (teraz mąż ) wycinał, ja wpisywałam nazwiska i drukowałam, szybko sie uwinęliśmy. Koszt 1 wizytówki w punkcie wynosi ok.1,5-2 zł. nas 1 wizytówka kosztowała 0,30 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
fuczka Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 12:03 Niestety samodzielne zrobienie winietek przekracza moje możliwości. Czy nikt więcej nie zamawiał wizytówek na stoły? Odpowiedz Link Zgłoś
woi.mi Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 13:24 Zobacz na allegro u poohatz,szybko nam zrobili i są niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 13:26 Ja zrobiłam sama na papierze kredowym wg szblonu ktory znalazłam na gimbli. Odpowiedz Link Zgłoś
quali1 Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 14:07 www.zaproszenie.com/ mieszcza sie chyba na uliczy ogrodowej, prawie zamowilamu nich zaproszenia maja wzory podobnedo cartali ale sa duz tansi i tez mozna zamowic przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
ilona_b Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 15:02 Spróbuj tu www.kobis.com.pl/ Maja biuro na Nowym Swiecie. Nam tydzien temu wydrukowali zaproszenia na ślub i przyjęcie w 1 dzien) Solidna firma, ceny bardzo sensowne. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: Wizytówki na stoły 26.09.06, 15:24 a ja polecam Ci Monike z allegro, nie pamietam jaki dokladnie ma nic.. ma zaproszenia po 1,7 po tym ja znajdziesz.. winietki tez robi.. najlepiej spytac ja mailem ile ma pracy Odpowiedz Link Zgłoś