kingusia1974 09.10.06, 17:47 Ponawiam swoja prośbę i zapytanie czy ktoś miał lub ktoś z rodziny weselicho w tej restauracji. Byłam dziś tam , dość przyjemnie wyglądało o mi sie spodobało ale ciekaw jestem opinii. Może ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingusia1974 Re: U pollera Kraków 09.10.06, 20:44 przypomnijcie sobie dziewczyny, na pewno któraś sobie przypomni tego cholernego Pollera Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: U pollera Kraków 09.10.06, 21:38 przyjacolka bratowej mojej przyjaciolki tam miala wesele - podobno bylo ok, pelne zadowolenie tylko Młodzi nie dogadali sie z wlascicielami co do toalety, goscie musieli za korzystanie z niej placic. Moja kolezanka ma miec w nast roku tam wesele (12.05) i podobno onazaplacila zaliczke (200zl - chyba) za gosci i za ich korzystanie z toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: U pollera Kraków 09.10.06, 22:07 oh dzięki Reszko. Właśnie dziś byłam i dostałam ulotkę a tam w ulotce rzeczywiście informacja o płatnej toalecie. Trochę głupia sprawa. Ciekawe ile trzeba za tą toaletę zapłacic. Mam nadzieję, że nie przesadzą Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: U pollera Kraków 09.10.06, 22:34 no..... dowiedzialam sie - kolezanka zaplacila 200zl i bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
furiaszka Re: U pollera Kraków 09.10.06, 23:17 Witam W zeszłym roku byłam tam na weselu mojej koleżanki. Z tego co wiem, wszystko było w porządku. Jedzenie dobre, nie brakowało, to co zostało mogli zabrać do domu. Obsługa bardzo dobra, kelnerzy szybko reagowali na wszelkie prośby. Sala ładna z fajnie ustawionymi stołami. Z tego co się orientuję, to w cenę wliczony jest wynajem sali, ale tylko do godziny 3. Już nie pamietam dokładnie ile trzeba dopłacić za każdą kolejną godzinę, ale dość dużo (200, 300 zł). Do tego należy doliczyć koszt toalety i szatni (razem 200 zł). Jeśli masz jakieś konkretne pytania, to mogę się dowiedzieć szczegółów u koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: U pollera Kraków 29.10.06, 15:49 Furiaszko przepraszam, że tak późno ale dopiero teraz zauważyłam Twoje odpowiedzi. Ja już zdecydowałam się na inną restaurację a Tobie chciałam serdecznie podziękować za odpowiedzi. Dziękuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś