Dodaj do ulubionych

zaproszenia

25.10.06, 22:22
Wrzucilam w google zaproszenia slubne, wyswietlilo sie wiele stron, ale jakos nic na czym moje oko
dluzej by sie zatrzymalo...wygladaja tak samo, albo zloto-rozowo tradycyjnie albo niby nowoczesniej
ale tez konserwatywnie. A ja szukam czegos niesztampowego. Kolezanka znalazla np swoj wzor na
stronie jakiegos artysty. Czy mozecie zalinkowac fajne zaproszenia ? Takie jakie same mialyscie,
widzialyscie u kogos lub po prostu wam sie podobaja ? A moze same cos projektujecie, lub kogos
takiego znacie?
Prosze o pomoc...
Moga byc bardzo oryginalne i "dziwaczne", moja uroczystosc i tak nie bedzie tradycyjna, wiec nikt sie
tez na nietradycyjne zaproszenia nie obrazi smile

Jedyne czego nie lubie to miskow, maskotek i innego infantylnego wzornictwa....

Dzieki za jakakolwiek pomoc big_grin
Obserwuj wątek
    • mada.d.n Re: zaproszenia 25.10.06, 22:25
      www.printko.pl
      jedne zaproszenia mają w formie kartki z kalendarza

jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
      • napolnoc Re: zaproszenia 26.10.06, 00:11
        Dzieki za linka smile
        Niestety nic nie znalazlam, sa takie ....typowe, choc ladne.
    • panienka_z Re: zaproszenia 26.10.06, 00:23
      planujemy zrobić zaproszenia wlasnoręcznie. Pamiętam dostaliśmy kiedys takie od
      znajomych, byly sliczne i bardzo oryginalne, na porowatym papierze pisane
      atramentem, przewiązane czerwona wstażką. Od innych znajomych dostalismy
      koszmarne zaproszenia z tesco, porażka
      • napolnoc Re: zaproszenia 26.10.06, 00:27
        Brzmi interesujaco, a ja nawet manualnie uzdolniona jestem ,hehe. Skad inspiracjie itd ? Mozesz cos
        wiecej napisac? Albo mailem? Skad wzor, pomysl...
        Supermarket odpada, tam nawet kartki urodzinowej bym nie kupila.
        • chmurcia4 Re: zaproszenia 26.10.06, 06:30
          Ja poszperałam na stronach z aukcjami, typu allegro, allegratka itp., i tam
          znalazłam natchnienie na zaproszenia ręcznie robione - niektóre z nich bardzo
          oryginalne smile Można też znaleźć jakiś inny ciekawy pomysł związany ze
          ślubem/weselem

Nasz Wyjątkowy Dzień
          • anusiaczek87 Re: zaproszenia 26.10.06, 08:19
            ja myslalam o zaproszeniach robionych metoda decoupage, na drewnianych
            tabliczkach, tylko nie wiem czy to jest wykonalne bo jeszcze nic nie robilam ta
            technika..
            • ala-81 Re: zaproszenia 26.10.06, 08:53
              świetny pomysł! widdziałam na allegro takie tabliczki - podkładki np pod kubek
              lub większe z cienkiego drewnienka
    • andrzejkowo Re: zaproszenia 26.10.06, 12:36
      My mieliśmy zaproszenia na cienkiej pleksi, wypalane laserem (lustrzane
      odbicie - strona "do czytania" była gładka). Zapewniam, że oryginalne i do tej
      pory bardzo rzadko spotykane.
      • napolnoc Re: zaproszenia 26.10.06, 12:54
        Mozna by bylo fotke takiego laserowego zaproszenia zobaczyc? Brzmi ciekawie a nie mam pojecia jak
        to to moze wygladac smile
      • medea11 Re: zaproszenia 26.10.06, 12:58
        Hej my wpadlismyna dokladnie taki sam pomysl i chcielismy rowniez zrobic
        zaproszenia z pleksi. Mozesz powiedziec, gdzie je dokladnie robiliscie i jaki
        byl koszt jednego zaproszenia?
      • andrzejkowo Re: zaproszenia 26.10.06, 13:04
        Odpowiadam hurtem. Zaproszenia wyglądają jak ze szkła a litery są przezroczyste
        i jakby rżnięte w tymże szkle (chyba jasno to napisałam). Zdjęcia nie mam, mam
        jakieś zaproszenie w domu, ale nie mam aparatu cyfrowego a takie zdjęcie z
        telefonu może wyjść kiepsko. Jak wyjdzie sensowanie to jutro wkleję.
        Koszt jest spory jak na nowinkę przystało - w W-wie usłyszałam 16 zł za sztukę
        (!). Nam robił znajomy i całkowity koszt wyniósł nas 5 zł za sztukę (razem z
        kopertami i nadrukiem na nich).
        • andrzejkowo Re: zaproszenia 26.10.06, 13:08
          Znajomy jest z Płocka, mogę dać namiary, ale ile weźmie (nam policzył niemal po
          kosztach) nie mam pojęcia. Powiniemn raczej skalkulować taniej niż 16 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka