justi54 03.11.06, 09:17 Jak oceniacie pomysł z niesieniem trenu lub długiego welonu przez jakiegoś malucha z rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 09:19 Miałabym obawy, że maluch się w ten tren zaplącze i rymnie jak długi Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 09:20 raz widzialem, jak dziewczynka niosąca dlugi welon Pani Mlodej w połowie kosciola rzucila go i uciekla do rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 09:27 Gdy mialam 8 lat nioslam dlugi welon narzeczonej mojego brata ciotecznego fajnie bylo ale pamietam ze denerwowalam sie jak diabli czy aby sie nie przwroce hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 09:31 Pamietam jak mialam 6 lat to niosłam welon mamy brata zony;P Z tym, ze ona była kanadyjka i slub był w Canadzie;P Z tego co pamietam to czułam sie wyjatkowo;P Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 10:14 Tren musi sie ciagnac, od tego jest trenem. Ale welon moga niesc dziewczynki. Napewno beda szczesliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 10:41 też tak myślę, że jak nieść to raczej welon niż tren Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:20 Gdyby mi ktoś podniósł tren, to bym chyba miała całe nogi na wierzchu w tyłu Oczywiście, że jeśli już nieść, to welon, a nie tren. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:18 Nie gniewaj się, ale dla mnie to taka amerykańska tandeta. Sama miałam długi teren i welon, najładniej wyglądało, gdy sunął za mną po dywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:21 Bardzo proszę jeśli możesz wstaw swoje zdjęcie z trenem i welonem. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:22 Wyjełas mi to z ust;P Nie chciałam tego mowic, dlatego napisałam, ze ja tak niosłam welon w Canadzie;P Bo to nie nasz zwyczaj;P A ja ogolnie jestem przeciwniczkom małpowania od amerykncow;P Odpowiedz Link Zgłoś
pucca3 Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:25 dla mnie takie mieszanie dzieci do ceremoni ślubnej jest beznadziejne. A juz jak dziecko niesię obrączki to totalna tandeta! co do praktyki to 2 miesiące temu mojej najlepszej przyjaciólce welon nisła siostrzenica troszkę sie pogubiła, zapatrzyła kto wie? skonczyło sie na głośnym pisku panny młodej wyrywanego welonu na grzebyku Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:28 Ozi a nie przypadkiem w Kanadzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:31 no Canadzie czy Kanadzie jeden czort;P Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Pomysł z niesieniem trenu 03.11.06, 11:34 Ja też nie mam nic przeciwko, nie chcę nikogo obrażać, ale wydaje mi się, że całą urodę trenu i welonu widać,gdy suną za nami. Przypomnijcie sobie ślub księżny Diany i te kilometry materiału podążające za nią. Dziecko niesie to za wysoko, to znowu idzie za wolno czy za szybko za nami i nie ma to efektu. Na tym zdjęciu rodzinka mi przez chwilę niosła tren i welon, żebym nie ubrudziła przed ślubem i wyglądało komicznie, a co chwila zrywali mi skalp z czaszki, bo ciągnęli za welon img182.imageshack.us/img182/6576/trenjw4.jpg Wydaje mi się, że fajniej jest, gdy wszystko się za nami ciągnie po dywanie: img215.imageshack.us/img215/6301/tren1ge3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ashton A propos Diany ;-) 03.11.06, 11:38 Strasznie brudny był ten długaśny dół sukni... wygldało jakby nie wiadomo gdzie się przed ślubem tarzała bidusia Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: A propos Diany ;-) 03.11.06, 13:41 Według mnie Diana miała jedną najbrzydszych sukien ślubnych jakie widziałam; te bufiaste rękawy a ta kokarda na środku. Nie podobała mi się. Odpowiedz Link Zgłoś