kasia_ciesla 09.11.06, 12:45 Czy któraś z was wie, ile kosztuje metr tafty jedwabnej. Zastanawia mnie też, czy materiał ten się gniecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siog Re: koszty tafty jedwabnej 09.11.06, 13:23 w Warszawie kosztowal od 90 zl/m i wzwyz nawet do 300-400 zl/m Ladne sa w sklepie Mimoza na Nowym Swiecie. ale z tego co wiem jest super hurtownia tkanin gdzies bl Marek chyba i mozna tam znalezc cuda (jedwabie, koronki)za duzo mniejsza kase. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ciesla Re: koszty tafty jedwabnej 09.11.06, 13:26 Dzięki za odpowiedź. A orientujesz się może czy tafta jedwabna się gniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: koszty tafty jedwabnej 09.11.06, 13:35 szczerze mowiac nie mam pojecia. wydaje mi sie ze zalezy czy ma jakies domieszki i jaka grubosc. naturalne tkaniny raczej sie gniota...ale naprawde musialabys sprawdzic sama Odpowiedz Link Zgłoś
kim5 Re: koszty tafty jedwabnej 09.11.06, 14:07 jedwab się gniecie jak diabli. Polecam raczej coś z domieszką sztucznego. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: koszty tafty jedwabnej 09.11.06, 17:27 Jedwab taka, ale nie jedwabna tafta. Mialam suknie z takowej i nie gniotla sie wcale. Ona ma taki troche wyglad lekko pogniecionej, kojarzysz tafte surowa?no moze nie tak bardzo. Najwazniejsze ze jest leciutka! Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: koszty tafty jedwabnej 09.11.06, 18:14 Tafta jedwabna sie nie gniecie, ladnie wyglada i jest bardzo lekka. jakbys byla zainteresowana mam suknie do sprzedania wlasnie z takiego materialu. Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: koszty tafty jedwabnej 10.11.06, 10:17 Ja miałam sukienkę z tego materiału. Jest super. on od razu jest toche pognieciony ale świetnie sie prezentuje. Rózwnież mam do sprzedania suknie Elizabeth Konin z tafty. Jeśli jestes zainteresowana pisz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: koszty tafty jedwabnej 10.11.06, 11:57 dziewczyny przeslijcie mi zdjecia Waszych sukien na gazetowego. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś