Dodaj do ulubionych

mojego przyszłego męza poznałam przez internet

16.11.06, 12:39
Jestesmy ze soba od 21,11,2005 czyli za tydzien będzie rok.W czerwcu tego
roku zdecydowalismy sie pobrać(16,06,2007)Poznalismy sie przez inernet na
stronce ilove.Czy ktoś tez tak szybko postanowił sie pobrac lub poznał w taki
lub podobny sposób??
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 12:43
      Ja poznalam przyszlego meza na cafe GW. Potem okazalo sie, ze jestesmy z tego
      samego miasta. 25.08.2007 ślubsmile)))
      Szczescia zycze!
      • monia76 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 13:04
        Listku, my tak samo smile ślub był w lipcu tego roku.
        • listek_a Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 13:49
          a ja nie chcialam sie na poczatku spotkac z moim Przyszłym. Mowilam mu ze nie
          wierze w znajomosci internetowesmile
        • listek_a Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 13:50
          gratuluje i zycze szczesciasmile))))
          niech zyje internet i GWbig_grin
    • nives1 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 12:45
      Poznaliśmy się w kwietniu tego roku - ślub w czercu przyszłego, czyli po roku i
      1 mc od poznania - tez poznaliśmy sie w internecie smile
    • bacha1979 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 12:45
      Ja też Męża poznałam na czacie.
    • ashton Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 12:45
      My też przez internet, w noc sylwestrową 2001/2002 na czacie WP smile
      • aska90 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 12:48
        Matko, aston, w sylwestra na czacie?wink))
        • ashton Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 12:57
          Ano smile olał mnie facet, no to pojechałam do rodziców na sylwestra i piłam do
          komputera...
          • skarbeczek Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 13:02
            ashton napisała:

> Ano smile olał mnie facet, no to pojechałam do rodziców na sylwestra i piłam do
            > komputera...
            >
            My też na czacie - WP smile
          • isa_dora Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 13:05
            Ashton, wróciłaś! Hehehehe... nie wytrzymałaś na odwyku? big_grin
            • ashton Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 13:07
              Stwierdziłam, że może się na coś jeszcze przydam. Jak będziecie mnie mieli
              wszyscy dość, to wywieziecie na taczkach na gnoju. Jak Jagnę wink
              • isa_dora Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 13:09
                No to witamy z powrotem smile
              • mayagaramond ashton 16.11.06, 14:44
                chcialam Cie uspokoic - w tym tygodniu otworzylam kilka puszek i w zadnej cie
                nie bylosmile
    • anna262 Re: marketa77 16.11.06, 13:13
      marketa77 napisała:

> Jestesmy ze soba od 21,11,2005 czyli za tydzien będzie rok.W czerwcu tego
      > roku zdecydowalismy sie pobrać(16,06,2007)Poznalismy sie przez inernet na
      > stronce ilove.Czy ktoś tez tak szybko postanowił sie pobrac lub poznał w taki
      > lub podobny sposób??

My poznalismy sie w pażdzierniku 2005r (tez na ilove) w grudniu pierwszy raz
      sie spotkalismy i od tego czasu jestesmy ze soba. W czercu 2006 były zareczyny a
      08.06.2007 bedzie ślub,więc bardzo podobnie jak ty. pozdrawiam
    • bajsarka Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 14:02
      Ja ze swoim przyszłym mężem poznaliśmy się na czacie WP 5 lat temu.
    • listek_a to bardzo dobra reklama dla WP:) 16.11.06, 14:11

• liste_k Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 14:26
      Ja tez poznała swojego przyszłego męża na czacie WP. To było chyba z jakieś 4
      lata temu... w tym 1,5 roku przerwy. Zeszliśmy się z jego inicjatywy,
      zaręczyliśmy się i teraz szykujemy do ślubu.
      Historia z happy endem smile
      • ashton Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 14:30
        Czat WP kiedyś był kultowy wink teraz strach na jakikolwiek zajrzeć, bo albo
        małolaty, albo zboczeńcy (albo dwa w jednym).
        • liste_k Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 14:32
          I generalnie chodzi im tylko o jedno smile
    • kisia81 idziemy dziewczyny z duchem czasu ;) 16.11.06, 15:12
      my (jak widać "nieoryginalnie") też smile
      piękny luty 2002, spotkanie real 12.04.2002, obecnie 4,5 roku razem, ślub 15
      września 2006
      on siedział na studiach, ja u siebie a okazało sie, że jesteśmy z jednego miasta

idziemy dziewczyny z duchem czasu - poznajemy mężów na necie smile
    • magalak Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 15:44
      My się również poznaliśmy dzięki wynalazkowi, zwanym internetem smile. Poznaliśmy
      się wirtulanie o ile mnie pamięć nie myli na przełomie zimy i wiosny 2003 roku,
      spotkaliśmy się pierwszy raz w czerwcu, drugi w lipcu, a od trzeciego
      sierpniowego (dokładnie od 15 sierpnia) stworzyliśmy parę smile)).
      W b.r. natomiast stanęliśmy na ślubnym kobiercu tworząc jedność smile)). Także od
      dnia pierwszego pocałunku do dnia ślubu minęły prawie 3 lata smile.
      • jola.pedagogspoleczny Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 16:20
        Myśmy poznali się na czacie 16.07.2001- pierwszy raz spotkaliśmy się w realu
        4.08.2001 i od tego czasu byliśmy razem. Przez 2 lata dojeżdżaliśmy do siebie w
        weekendy (dzieliło nas 250km), ale się nie poddaliśmy i zamieszkaliśmy razem.
        Po kolejnych 3 latach (czyli w naszą 5 rocznicę- 4.08.2006) oświadczył mi się.
        Ślub za rok...
        Wchodząc na czata szukałam osoby, z którą mogłabym pogadać- nie planowałam, że
        spotkam go na żywo, a tym bardziej, że będziemy razem i że z tego związku (momo
        odległości jaka nas dzieliła) coś wyniknie. Nie wyobrażam sobie dzisiaj życia
        bez mojego ukochanego. Dzięki Ci Panie za internet i za czata!!!
    • julla1 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 16:56
      A ja myslałam ze my jesteśmy w gorącej wodzie kąpani. smile Poznaliśmy się na
      naszym miejskim czacie w kwietniu 2005, luty 2006 staję się właścicielką
      najpiękniejszego pierścioneczka, mieszkamy razem od kwietnia 2006 ślub w
      kwietniu 2007 w 2 rocznicę wink

uncertain sporo tego kwietnia big_grin
    • eoos Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 17:19
      10 grudnia 2003 - zaczepiam nieznajomego K. na gg...
      14 lutego 2004 - pierwsze spotkanie
      24 grudnia 2005 - zaręczyny
      21 kwietnia 2007 - "... i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską..."
      • missmary Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 18:12
        ...
        przełom sierpień/wrzesień 2003 --Konwalijka zaczepia Rowerka na czacie GW.
        okazuje się że znowu trafiłam na warszawiaka...(ja z wielkopolski)...gadamy o
        ludziach ze stolicy. na końcu to ja biorę od niego maila..
        Zaczyna się częste czatowanie, potem coraz mniej bo przerzucamy się na
        telefony(ja jestem na 3 roku studiów w Bydzi)
        27 marca Rowereksmile przyjeżdża na jeden dzień z Warszawy do Bydgoszczy...
        *totalna magia*
        I tak to się zaczęło...
        Co tydzień przez dwa lata któreś z Nas było w pociągu... mamy uraz do PKP po
        tych latach..nie cierpimy dworców bo mocno kojarzą się z rozstaniami...
        2 września tego roku wzięliśmuy ślub...smile codziennie upajamy się Naszym
        niepowtarzalnym SZCZĘŚCIEMsmile)
        no cóż..mieszkamy w Warszawiesmile
        i wiecie co..Bóg jest wielki!!smile)
        dziękuję za uwagęsmile
        • arwen8 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 18:49
          missmary napisała:

> i wiecie co..Bóg jest wielki!!smile)

Chyba chciałąś powiedzieć INTERNET smile
          • missmary Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 19:13
            nie nie nie..właśnie to Bóg jest wielkismileumożliwił nam spotkanie tej drugiej
            połówki..gruszkismile))

• panna_turkus Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 18:40
      zaczepił mnie przez www.grono.net 13 lutego 2005 r. spotkaliśmy się dość szybko,
      bo 4 marca. od 12 marca 2005 r. jesteśmy razem. ślub 26 maja 2007 r.
    • folavril Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 18:46
      ...cafe gazeta

Najpierw maile, potem gg, po 2 tygodniach spotkanie...
      ..."trzas pras i po wszystkim"...

Od 2 lat mieszkamy, od 1,5 roku mamy kota, a w czerwcu 2007 ślub smile
    • anekra Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 19:03
      Poznaliśmy się na przełomie sierpnia i września 2000 roku na grupie
      dyskusyjnej, pierwszy raz spotkaliśmy się 7 października 2000r. - "trafiony
      zatopiony".
      Oświadczyny w pierwszych minutach Nowego Roku 2005 - oczywiście przyjęte smile
      A kiedy ślub?? Uzgadaniamy, uzgadniamy... smile
    • keyti77 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 20:38
      Ja też smile))
      Poznaliśmy się w lutym, zaręczyny były pod koniec października a we wrzesniu
      nast roku slub

Nigdy w takie rzeczy nie wierzyłam...
    • witchy83 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 22:18
      my też tylko dłużej:
      marzec 2001 - pierwsze spotkanie na ircu
      lipiec 2001 - przerwsze spotkanie w realu
      listopad 2006 (dopiero) - zaręczyny
      pazdziernik 2007 - slub
      • katia.seitz Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 16.11.06, 23:23
        smile a my się poznaliśmy na serwisie randkowym Interii w styczniu tego roku,
        pierwsze spotkanie dzień po walentynkach...A ślub w maju 2007 smile)
        • keyti77 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 00:04
          Pobiliscie nas smile))
          My pobieramy się we wrześniu smile
          • katia.seitz Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 00:37
            a tak, rzeczywiście - my też zaręczyliśmy się w październiku wink większość moich
            znajomych jest w szoku, przez wiele lat byłam sama, a teraz...

• esim Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 01:01
      my tez jestesmy ze soba dokladnie od 21.11.2005
      zareczylismy sie jakos w czercu, chyba 12go, ale pierscionek lezal w szafce od
      lutego smile)
      tyle ze nie poznalismy sie przez internet smile))))))
    • mrowka05052007 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 08:34
      to ja też się przyłączę:
      maj 2002 - poznaliśmy się na gadu-gadu (trochę trwało zanim się spotkaliśmy, bo
      oboje bylismy w innych związkach)
      grudzień 2005 - zaręczyny
      maj 2007 - ślub
      • slinshine Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 08:57
        A u nas bylo taksmile
        Poznalismy sie niecale 2 lata temu przez net oczywiscie (byla to sobota).Tego
        samego dnia spotkalismy sie (po co czekacsmile)hehe.Po mc wyjechalismy razem w
        gory,a po 3 mc zareczyny.No i juz jestesmy po slubie.
        Ja tez nie wierzylam w milosc przez net.Dla niektorych moich znajomych slub byl
        szokiem,ze po tak krotkim czasie (ja wcale tak nie sadze,nawet sa krotsze staze
        i sie pobieraja),a tez zaskoczeniem dlatego,ze bylam caly czas samasmile.Cudowny
        internet jestsmileGdyby nie net to kto wie jak potoczylo by sie nasze zycie . Jak
        sadzicie???.Pozdrawiam.
        • barabasia2 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 09:13
          Ja swojego przyszłego męża poznałam przez eks - administratora sieci miejskiej,
          który w rzeczy samej nas poznał ze soba. Przez dlugi czas spotykalismy sie jako
          paczka, potem popsulo sie miedzy mna a moim wtedy obecnym no i jako samotna
          rzucilam sie w ramiona chlopaka poznanego na sieci miejskiej. To było ponad 3
          lata temu. Od 8 marca jestesmy zareczeni, slub 28 kwietnia big_grin
    • kasiszcz Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 09:22
      My też poznaliśmy się w necie. Koleżanka namówiła mnie na zalogowanie się na
      portalu randkowym Interii. Ponieważ większość wiadomości przychodziła od dużo
      młodszych ode mnie lub żonatych facetów, więc pomyślałam, że ten portal to
      pomyłka. W dniu, kiedy miałam wykasować swój profil odezwał się do mnie mój
      teraz mąż. Było to 4 marca 2005 r. Przez cały tydzień mailowaliśmy i
      rozmawialiśmy na gg a po tygodniu spotkaliśmy się na randce i .... zakochałam
      się od pierwszego wejrzenia. Po roku zamieszkaliśmy razem, 2 miesiące później
      mój mąż mi się oświadczył a od 26 sierpnia 2006 jestem już żonąsmile
    • aiwlys25 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 14:02
      ja też swojego obecnego męża poznałam przez internet, przez portal randek o2,
      wysłałam mu m-aila pierwsza w celu poznania nowych osób, właśnie zakończyłam
      związek i chciałam po prostu poznać nowych ludzi.... nic więcej, pierwszą
      wiadomość wysłałam mu 12.VII.2004 r., następnie pisaliśmy do siebie,
      rozmawialiśmy na gg, 23.VIII.2004 r. spotakaliśmy się na żywo, dzieliło nas 30
      km, więc nie tak daleko, od 3.IX.2004 stworzyliśmy parę, 25.VI.2005 r.
      zaręczyliśmy się, (Oświadczyny o których nic nie wiedziałam, po prostu
      cudownie) a 25.XII. 20005 roku ślubowaliśmy, czyli po dobrym roku znajomości...
      niedługo będzie rok jak jesteśmy małżeństwem i jest cudownie....
      • mada.d.n Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 14:23
        trochę się cofnę - wrzesień 2002 - zrywam 5,5 letni związek, ogromne
        zaskoczenie dla wszystkich
        12 kwietnia 2003 - T. zagadał do mnie na gg
        14 kwietnia 03 - spotykamy się
        ok. 20 kwietnia 03- pierwszy pocałunek smile (4 spotkanie - bał się, że dostanie w
        dziób ;P)
        październik 03 - zamieszkujemy razem
        8 lipca 05 - zaręczyny (totalna niespodzianka dla mnie)
        23 czerwca 07 - planujemy ślub

jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
    • diplomatica 18.06.2007 slub 17.11.06, 14:33
      tak wiem ze to poniedzialek! (slub zagranica)
      a poznalismy sie tak:
      rozmawialam ze znajomym w jednej sprawie i on dal mi namiary bym w tej sprawie
      pogadala z kims innym
      no i w ten sposob zaczelismy sie "dotleniac"
      no i jestesmy razem juz prawie trzy lata.......
      • motylekmaly i ja teżżż 17.11.06, 14:43
        smile
        my poznaliśmy się na GG w 2005
        ślub w 2007 smile

pzdr.
        • luna-26 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 15:08
          Męża poznałam w dniu moich urodzina na gg...on miał dziewczyna a ja
          chłopaka...ale już po 6 miesiącach byliśmy wolni i pojechaliśmy razem na
          wakacje jako znajomi,a wróciliśmy jako para smile...po 3 miesiącach był ślub - to
          już prawie miesiąc jak jesteśmy super szczęśliwym małżeństwemsmile
    • teea.s Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 17.11.06, 19:32
      ja tez poznalam swojego przyszlego przez internet. slub mial sie odbyc w
      czerwcu po 15 miesiacach znajomosci. jednak przelozylam impreze. dzis wiem ze
      to wlasnie z nim chce stanac na slubnym kobiercu smile slub 14.08.2007 big_grin
    • jola1985 Re: mojego przyszłego męza poznałam przez interne 18.11.06, 08:34
      ja tez poznalam mojego obecnego chlopaka na ilove, jestesmy ze soba 9 miesiecy
      a tez juz planujemy slub smile pierscionek jest, data tez tylko formalnosci
      zostaly smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka