tommyboy99 16.04.13, 19:45 Jak w temacie ,szukam DJ na wesele ,może ktoś ma sprawdzone osoby ,znalazłam coś takiego www.djsosnowiec.com.pl ,ktoś może zna tych DJ-ów ?? pozdrawiam i czekam na waszą pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odi26 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 16.04.13, 21:49 Witam,zapraszam na strone int. www.walterband.pl do zapoznania sie z nasza oferta.Gramy i prowadzimy wesela wiele lat.Setki par mlodych na przelomie tego czasu jest w pelni zadowolonych z naszych uslug.Gratisowo dodatkowe atrakcje w postaci muzyki orientalnej nie pozwola zapomniec zaproszonym gosciom o Waszym weselu. Odpowiedz Link
kasia198514 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 16.04.13, 21:57 Polecam DJ Adama www.czasnaimpreze.eu nr tel 502864999 Odpowiedz Link
sochowski Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 17.04.13, 10:36 witam - jestem do dyspozycji www.djsocho.aip.pl Pozdrawiam J.Sochowski Odpowiedz Link
newsound Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 18.04.13, 16:02 Nasza firma to młody, energiczny i kreatywny zespół ludzi, których głównym celem jest niesienie radości i upamiętnianie wyjątkowych chwil. Specjalizujemy się w organizacji wszelkiego rodzaju imprez, stawiając na pierwszym miejscu profesjonalizm i staranność w realizacji powierzonych zadań. Dokładamy wszelkich starań, by ze zwykłego dnia uczynić dla Państwa niezwykłe wydarzenie. Posiadamy bazę sprawdzonych i niezawodnych partnerów i podwykonawców, dzięki którym niemożliwe staje się możliwe. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, uwzględniając Państwa sugestie i preferencje. Imprezy organizujemy zarówno w restauracjach, kawiarniach, klubach i salach konferencyjnych jak również w Państwa mieszkaniach, domach czy ogrodach. Ponadto na Państwa życzenie każdą imprezę możemy zorganizować w wersji mini, midi lub maxi. Organizacja imprez to nasza największa pasja, a nietuzinkowe pomysły i pełen profesjonalizm, który oferujemy to podstawa udanego i niezapomnianego eventu. Jesteśmy do Państwa dyspozycji – Firma NEW SOUND Grzegorz Matysiak 07561 871 297 www.facebook.com/NEW.SOUND.UK www.new-sound.eu Odpowiedz Link
tomi2611 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 19.04.13, 22:40 witam.serdecznie zapraszam do skorzystania z moich usług.preferuje na swoich wystepach tylko dobre i sprawdzone utwory dostosowane do rodzaju imprezy. poza typowa djka zawsze lubie nawiazac kontakt z uczestnikami poprzez zabawy konkursy we wszystkich aspektach mojego zawodowego zycia dążę do pelnego profesjonalizmu dlatego wykorzystuję najlepszy sprzęt i materiały. mozna pisac wiele ale tylko w rzeczywistosci mozna ocenić moją pracę dlatego zapraszam na moja stronę dj-tomek.com.pl Odpowiedz Link
klrt Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 21.04.13, 18:24 Jeżeli nadal potrzebują Państwo dja proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć, demo Moja praca nie sprowadza się tylko do typowego dla dja odtwarzania muzyki, ale gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam email: zesp7@wp.pl Odpowiedz Link
agnieszkazak0 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 22.04.13, 00:51 polecam ci chłopaków z grupy atmosfera :) byłam na weselu gdzie grali :) u mnie grają w sierpniu przyszłego roku :) tu masz do nich numer 601 344 686 Odpowiedz Link
djmasti dj-wodzirej na twoje wesele 22.04.13, 08:31 Pełna oprawa muzyczna jako dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej. Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej. Oferujemy: -wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna -markowy sprzęt -indywidualne podejście do klienta -na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl Zapraszam do kontaktu telefonicznego: 783-830-424 Dj Masti Odpowiedz Link
marcin.myga Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 23.04.13, 22:21 Od wielu lat zajmuję się profesjonalną oprawą muzyczną imprez. Jako prezenter muzyczny oraz wodzirej zapewniam najlepszą zabawę oraz oryginalne brzmienie utworów. Posiadam również profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy oraz oświetleniowy, dzięki czemu mogę zrealizować każde zlecenie. Utwory grane przeze mnie są dostosowane do bawiących się gości, tak aby zapewnić im niezapomniane wrażenia. Repertuar ustalam indywidualnie z każdym klientem, co zapewnia wysoki poziom świadczonych usług. Imprezy jakie obsługuję: wesela, poprawiny, studniówki, dyskoteki, komersy, półmetki, komunie, bal sylwestrowy, andrzejki, osiemnastki, imieniny, urodziny, bankiety firmowe, pokazy mody, zawody sportowe, gale oraz imprezy okolicznościowe. www.facebook.com/djmarcinmyga Zapraszam do polubienia :) Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 25.04.13, 19:44 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
zespol_alcapone Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 28.04.13, 13:23 Zapraszam na stronę naszego DJ-a: www.djalcapone.pl Odpowiedz Link
wodzirejrobert Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 04.05.13, 20:19 Zapraszam do obejrzenia mojego ogłoszenia w potalu tablica.pl tam równieżlinki do fragmęcików wesel które prowadziłem. Zachęcam do kontaktu osobistego obejrzenia sprzętu i filmów z wesel mieszkam okolicach Dąbrowy Górniczej Pozdrawiam Robert tel. 505704443 tablica.pl/oferta/dj-wodzirej-profesjonalnie-i-niedrogo-poprowadzi-wesele-IDRt4W.html#f936abf453;r:6;s: Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 04.05.13, 23:28 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
darmet11 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 05.06.13, 14:09 Wita Państwa Mr.Gandalf- dee jay, wodzirej, muzyk (gitarzysta,wokalista) Oferuję Państwu oprawę muzyczną Waszej imprezy, profesjonalnie i tanio. Prezentuję muzykę mechaniczną oraz wykonywaną na żywo, co jest rzadkością i dodaje kolorytu imprezie oraz stanowi pewną niespodziankę dla Państwa gości. Po więcej informacji zapraszam na moją stronę internetową. Tam też kilka coverów w moim wykonaniu. www.mrgandalf.cba.pl tel. 511 820 300 e-mail: darmuz.gandalf@gmail.com Pozdrawiam Mr.Gandalf Darek Podbielski Odpowiedz Link
mateusz239 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 05.06.13, 19:34 Dzień Dobry. jesteśmy grupa 2 DJ, pochodzimy z Jaworzna ( okolice Katowic) gramy jako DJ od 2 lat. Organizujemy Wesela, Urodziny, Imieniny i oraz różne okazje. Posiadamy własny sprzęt, nagłośnienie, oświetlenie też mamy karaoke prowadzimy różne zabawy. Klienci są z nas zadowoleni i bardzo nas polecają. Umiemy każda publiczność, unas się nikt nie nudzi. Jeśli pan/pani są nami zainteresowani prosimy o kontakt z Nami : DJ MATT ( Mateusz) nr.kom : 693032914 e mail: matek96-13@o2.pl DJ ZŁOTY (Dawid) nr.kom: 609638067. Odpowiedz Link
ontra123 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 29.06.13, 10:53 tommyboy99 napisał: > Jak w temacie ,szukam DJ na wesele ,może ktoś ma sprawdzone osoby ,znalazłam co > ś takiego www.djsosnowiec.com.pl ,ktoś może zna tych DJ-ów ?? > > pozdrawiam i czekam na waszą pomoc Jeżeli mogę jeszcze pomóc, to śmiało polecam Marcina. Swego czasu korzystałam z jego usług. Zarówno ja i moi goście byli zachwyceni muzyką. Wydaje mi się, że najlepiej będzie jak do niego zadzwonisz i porozmawiasz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
30myszka Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 30.06.13, 15:28 Witam tak z czystym sumieniem mogę polecić tego dj prowadzi własną firmę S.D.S www.firmy.net/organizacja-i-obsluga-wesel/sds,WNWQ5.html zobacz tą stronę można poczytać opine pozdrawiam Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 04.07.13, 19:25 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
djsoundspace DJ SoundSpace NA WESELE DLA WYMAGAJĄYCH 05.07.13, 09:20 DJ SoundSpace - połączenie tradycji z nowoczesnością! Zapraszam do obejrzenia zdjęć i filmów na: - www.youtube.pl/djsoundspace - www.facebook.pl/djsoundspace W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać :) Serdecznie Pozdrawiam Łukasz Pawnuk Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 08.07.13, 15:37 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
rkstudio Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 28.08.13, 00:16 Witam serdecznie, W przypadku zainteresowania ofertą realizacji ślubu wideo zapraszam do kontaktu. Link do filmików: www.youtube.com/user/robikier/videos Pozdrawiam rkstudiowideo@wp.pl tel. 796 38 16 15 Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 30.08.13, 20:55 Witam Przedstawiam oferte: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _______________________________________________________ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
himera8602 Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 04.09.13, 13:13 Witam ja polecam wodzireja, pana Adriana z Piekar Śląskich. Byłam na dwóch weselach na których grał. Przyjaciółce w Dąbrowie G. wziął 1200zł za wesele 30os. i prawie bez przerwy ludzie byli na parkiecie. Organizował różne zabawy, nauki tańca, konkursy...no bomba. Na pierwszym weselu myślałam, że jak Dj'ej to będzie nuda i sama muzyka, ale zaskoczył mnie pomysłami i nie tylko. Najbardziej mi się podobało to, że od wejścia rozbawiał ludzi. Naprawdę polecam. Adres strony www.djadriannawesele.pl Odpowiedz Link
garnysz Re: SZUKAM DJ SOSNOWIEC OKOLICE 03.10.13, 18:15 Zawodowo poprowadzę dla Państwa wesele lub poprawiny. Tylko profesjonalny sprzęt. Zapraszam na moją stronę www.djslawek.pl lub proszę o kontakt telefoniczny 603168747 Odpowiedz Link