panna_na_wydaniu 19.11.06, 15:51 Bardzo podoba mi się suknia i welon Katie Zazdroszczę im iście królewskiego ślubu people.aol.com/people/gallery/0,26335,1073518_1560535_1,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pucca3 Re: Tom & Katie 19.11.06, 15:58 hmm sądziłam , ze jakoś bardziej ekstrawagancko, ekscentrycznie będzie wyglądać ale Suri jest śliczniutka Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: Tom & Katie 19.11.06, 16:04 Też wyobrażałam sobie że bedzie inaczej wygladać. A wygląda skromnie, elegancko po prostu pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
patina3 Re: Tom & Katie 19.11.06, 16:20 A dla mnie z tych zdjęć które widziałam z ostatnich dni to mała wygląda trochę jak pół azjatka a co to Kate - to fakt śliczna dziewczyna. TYlko nie wiem czym się tak zachwycać po tym zdjęciu ? Po pierwsze niewiele widać jaka ta suknia była, krój typowy, nic raczej z ekstrawagancji no może poza welonem który faktycznie jest dość nietypowo pofalowany. A tak poza tym to Kate jest tak piękna że jej we wszystkim ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: Tom & Katie 19.11.06, 23:27 hmm, ładnie wyglądała, ale nie zazdroszczę jej Dla żadnego Toma Cruisa bym do scjentologów (ani innych takich) nie wstąpiła,tylko po to by wyjśc za takiego za mąż... brrr nawet nie wiem, ale ona chyba była chrześcijanką ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia792 Re: Tom & Katie 19.11.06, 23:30 tak, katoliczka... Ale nie zgodze sie z Toba... Moj narzeczony (ewangelik) chce bysmy wzieli slub koscielny (katolicki) gdyz sam jest niepraktykujacym ewangelikiem. W dodatku woli by nasz synek byl ochrzczony wlasnie w mojej wierze... bo go wiecej naucze niz on. Jak sie kocha... pewne rzeczy nie maja wiekszego znaczenia (w sensie nie sa przeszkoda) Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: Tom & Katie 20.11.06, 00:01 niuniu, ale chyba więcej wspólnego ma katolicyzm z ewangelizmem niż ze scjentologią zresztą mówię jedynie o swoim odczuciu, po prostu dla mnie nienaturale byloby w wieku ok. 28-30 lat tak radykalne zmienianie wiary, tylko po to by wziąć ten ślub- a taki był warunek Pana Młodego(ogląda się Tv ) u Ciebie taka sytuacje nie występuje w ogóle, raczej kompromis,albo nieutrudnianie przynajmniej zresztą cały ten związek T.i K. to poplątanie z pomieszaniem dla mnie, on chyba bezpłodny był zresztą do czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia792 szczerze mowiac 19.11.06, 22:31 nie wierze, ze Katie tak slubowala... Mysle, ze to zdjecie "na odczepnego" dla wszystkich ciekawych... A jak wygladala na prawde-pozostanie ich tajemnica. Tu jest zblizenie: www.katieholmespictures.com/gallery/displayimage.php?album=1114&pos=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: szczerze mowiac 19.11.06, 23:50 kompletnie nie jestem do nich przekonana ani do tego całego 'związku'... istnieje teoria ze to nie jego dziecko, tylko że Suri jest podobna do ex Katie były opublikowane zdjęcia i faktycznie oczy małej i ex były niesamowicie podobne)) Było także zamieszanie z porodem i jakaś ponoć ściema z wydawaniem aktu urodzenia. Ale coż, ich sprawa, tylko że do mnie Cruise nigdy nie przemawiał.... Odpowiedz Link Zgłoś
witchy83 Re: szczerze mowiac 19.11.06, 23:51 tak patrze na to zblizenie, i dumam, ze to chyba fotomontaz Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: szczerze mowiac 20.11.06, 00:27 ))) nie wiem jakoś nie widzę żeby tam był jakiś 'filing' Odpowiedz Link Zgłoś