Dodaj do ulubionych

Tom & Katie

19.11.06, 15:51
Bardzo podoba mi się suknia i welon Katie smile Zazdroszczę im iście
królewskiego ślubu wink
people.aol.com/people/gallery/0,26335,1073518_1560535_1,00.html
Obserwuj wątek
    • pucca3 Re: Tom & Katie 19.11.06, 15:58
      hmm sądziłam , ze jakoś bardziej ekstrawagancko, ekscentrycznie będzie
      wyglądaćsmile ale Suri jest śliczniutkawink
      • panna_na_wydaniu Re: Tom & Katie 19.11.06, 16:04
        Też wyobrażałam sobie że bedzie inaczej wygladać. A wygląda skromnie, elegancko
        po prostu pięknie smile
        • patina3 Re: Tom & Katie 19.11.06, 16:20

A dla mnie z tych zdjęć które widziałam z ostatnich dni to mała wygląda trochę
          jak pół azjatka smile
          a co to Kate - to fakt śliczna dziewczyna.

TYlko nie wiem czym się tak zachwycać po tym zdjęciu ? Po pierwsze niewiele
          widać jaka ta suknia była, krój typowy, nic raczej z ekstrawagancji no może
          poza welonem który faktycznie jest dość nietypowo pofalowany.

A tak poza tym to Kate jest tak piękna że jej we wszystkim ładnie smile
        • grisly Re: Tom & Katie 19.11.06, 23:27
          hmm, ładnie wyglądała, ale nie zazdroszczę jej Dla żadnego Toma Cruisa bym do
          scjentologów (ani innych takich) nie wstąpiła,tylko po to by wyjśc za takiego
          za mąż... brrr smile
          nawet nie wiem, ale ona chyba była chrześcijanką ?
          • niunia792 Re: Tom & Katie 19.11.06, 23:30
            tak, katoliczka...
            Ale nie zgodze sie z Toba... Moj narzeczony (ewangelik) chce bysmy wzieli slub
            koscielny (katolicki) gdyz sam jest niepraktykujacym ewangelikiem. W dodatku
            woli by nasz synek byl ochrzczony wlasnie w mojej wierze... bo go wiecej naucze
            niz on. Jak sie kocha... pewne rzeczy nie maja wiekszego znaczenia (w sensie
            nie sa przeszkoda) wink
            • grisly Re: Tom & Katie 20.11.06, 00:01
              niuniu, ale chyba więcej wspólnego ma katolicyzm z ewangelizmem niż ze
              scjentologią smile zresztą mówię jedynie o swoim odczuciu, po prostu dla mnie
              nienaturale byloby w wieku ok. 28-30 lat tak radykalne zmienianie wiary, tylko
              po to by wziąć ten ślub- a taki był warunek Pana Młodego(ogląda się Tv tongue_out)
              u Ciebie taka sytuacje nie występuje w ogóle, raczej kompromis,albo
              nieutrudnianie przynajmniej smile
              zresztą cały ten związek T.i K. to poplątanie z pomieszaniem dla mnie, on chyba
              bezpłodny był zresztą do czasu ...
              • niunia792 Re: Tom & Katie 20.11.06, 00:05
                nooo,racja racjawink
    • niunia792 szczerze mowiac 19.11.06, 22:31
      nie wierze, ze Katie tak slubowala... Mysle, ze to zdjecie "na odczepnego" dla
      wszystkich ciekawych... A jak wygladala na prawde-pozostanie ich tajemnica.
      Tu jest zblizenie:
      www.katieholmespictures.com/gallery/displayimage.php?album=1114&pos=0
      • mimi78 Re: szczerze mowiac 19.11.06, 23:50
        kompletnie nie jestem do nich przekonana ani do tego całego 'związku'...

istnieje teoria ze to nie jego dziecko, tylko że Suri jest podobna do ex Katie
        były opublikowane zdjęcia i faktycznie oczy małej i ex były niesamowicie
        podobnesmile)) Było także zamieszanie z porodem i jakaś ponoć ściema z wydawaniem
        aktu urodzenia.
        Ale coż, ich sprawa, tylko że do mnie Cruise nigdy nie przemawiał....
      • witchy83 Re: szczerze mowiac 19.11.06, 23:51
        tak patrze na to zblizenie, i dumam, ze to chyba fotomontazsmile
        • mimi78 Re: szczerze mowiac 20.11.06, 00:27
          smile))) nie wiem jakoś nie widzę żeby tam był jakiś 'filing'smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka