ppati1 23.11.06, 15:36 Prosze o opinie na temat tej sali znajduje sie ona w wesolej. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppati1 Re: bella vista 23.11.06, 16:44 znalazlam tylko jeden watek na gimbali moze macie jeszcze cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
emeelka Re: bella vista 23.11.06, 23:14 Ja zastanawiam się nad tą salą bardzo poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ppati1 Re: bella vista 24.11.06, 21:23 jJezeli mozna wiedziec to na kiedy ty planujesz swoje przyjecie. I ja mozesz mi napisac czy zauwarzylas tam duzo minusow w tym lokalu. To nie jest moze moje wymarzone miejsce ale przynajmnie nie jest tak daleko warszawy. A jezeli chodzi o sale to ja chcialabym miec okragle stoliki a oni z tego co wiem to nie maja to znaczy oferuja jakies przy ktorych moze siedziec 3 czy 4 osoby a ja bym chciala takie na 8 - 10. Odpowiedz Link Zgłoś
paorzech2 Re: bella vista 12.01.07, 19:39 hej ja dlugo sie zastanawialam, czy nie wyprawic tam wesela i nawet podpisalam umowe i wplacilam zadatek, ale summa summarum sala ma bardzo duzo minusow, choc na pierwszy rzut oka wszystko wyglada ladnie i elegancko. Najwiekszym minusem moim zdaniem jest to co najwazniejsze, czyli sama sala, ktora jest dosc mala i na styk 'wchodzi' tam 120 osob, ale tak, zeby bylo troche luzu, to sadze, ze wesele powinno byc na 80-90 osob. Poza tym parkiet. Niby fajnie, bo drewniany i czlowiek tak sobie mysli, ach jakos sie ludzie pomieszcza, ale... jesli ktos planuje wesele, na ktorym ma byc tez troche ludzi mlodych, znajomych to przestrzen do tanca jest bardzo wazna! Przeciez ile mozna siedziedziec za stolem? A i starsze pokolenie tez lubi plasac dodatkowa wada parkietu jest to,ze goscie ktorzy siedza - a juz szczegolnie ci pod oknami, w ogole go nie widza, a to jest bardzo wazne, by nie rzec kluczowe bo to troche taki efekt domina - jak sie widzi inne tanczace pary, to jakos latwiej samemu wyjsc na parkiet; starsi, ktorzy juz nie tancza, tez maja rozrywke patrzac na mlodych :- ) w kwestii gabarytow sali, to jest ona rowniez problematyczna dla kamerzysty, bo on potrzebuje przestrzeni, aby chodzic z ta kamera, a jak jest ciasno, to ciagle ktos na niego wpada, oni sie z kolei boja, ze ktos im uszkodzi sprzet, czesc ujec w ogole nie wychodzi, bo kamerzysta nie ma odpowiedniego pola do pracy. Tak jak mowie, po przeanalizowaniu sobie wszystkiego zrezygnowalismy z bella visty, choc ladnie sie prezentuje i ma fontanne z drugorzednych minusow, to pani 'dyrektor', ktora snuje sie po tym hotelu w koszuli jeansowej i klapkach i ktora nigdy nie ma czasu i nawet jak sie umawia z nia czlowiek na konkretna godzine, to i tak trzeba czekac (ja zawsze czekalam ok. 20 minut). A przy rozwiazywaniu umowy, to juz totalna zlewka i nawet o zwyklym dobrym zachowaniu zapomniala. Z takich mniejszych minusow, to wliczenie wodki w cene, bo to niepotrzebnie zawyza cene 'za talerzyk'-wiadomo, ze zawsze lepiej samemu znalezc promocje przed np. swietami wielkanocnymi na alkohol (niezbyt to religijne, ale np. w makro jest wtedy bardzo atrakcyjna oferta). Jesli szukasz sali pod warszawa z okraglymi stolikami, to moze sprobuj u Pietrzakow w Zielonce. www.upietrzakow.pl/polski/index.html tam tez sa miejsca nocelgowe, bo to np. dla mnie tez byl priorytet. Napisz na jaka sale sie zdecydowalas i kiedy slub i jak organizacja? my mamy wesele 01.09.2007 i zdaje sie, ze jeszcze duzo czasu, ale jakos strasznie szybko to leci pozdrawiam cieplo, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś