Dodaj do ulubionych

bella vista

23.11.06, 15:36
Prosze o opinie na temat tej sali znajduje sie ona w wesolej. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • ppati1 Re: bella vista 23.11.06, 16:44
      znalazlam tylko jeden watek na gimbali moze macie jeszcze cos wiecej
      • emeelka Re: bella vista 23.11.06, 23:14
        Ja zastanawiam się nad tą salą bardzo poważnie.
        • ppati1 Re: bella vista 24.11.06, 21:23
          jJezeli mozna wiedziec to na kiedy ty planujesz swoje przyjecie. I ja mozesz mi
          napisac czy zauwarzylas tam duzo minusow w tym lokalu. To nie jest moze moje
          wymarzone miejsce ale przynajmnie nie jest tak daleko warszawy. A jezeli chodzi
          o sale to ja chcialabym miec okragle stoliki a oni z tego co wiem to nie maja
          to znaczy oferuja jakies przy ktorych moze siedziec 3 czy 4 osoby a ja bym
          chciala takie na 8 - 10.
          • paorzech2 Re: bella vista 12.01.07, 19:39
            hej
            ja dlugo sie zastanawialam, czy nie wyprawic tam wesela i nawet podpisalam
            umowe i wplacilam zadatek, ale summa summarum sala ma bardzo duzo minusow, choc
            na pierwszy rzut oka wszystko wyglada ladnie i elegancko. Najwiekszym minusem
            moim zdaniem jest to co najwazniejsze, czyli sama sala, ktora jest dosc mala i
            na styk 'wchodzi' tam 120 osob, ale tak, zeby bylo troche luzu, to sadze, ze
            wesele powinno byc na 80-90 osob. Poza tym parkiet. Niby fajnie, bo drewniany i
            czlowiek tak sobie mysli, ach jakos sie ludzie pomieszcza, ale... jesli ktos
            planuje wesele, na ktorym ma byc tez troche ludzi mlodych, znajomych to
            przestrzen do tanca jest bardzo wazna! Przeciez ile mozna siedziedziec za
            stolem? A i starsze pokolenie tez lubi plasac wink dodatkowa wada parkietu jest
            to,ze goscie ktorzy siedza - a juz szczegolnie ci pod oknami, w ogole go nie
            widza, a to jest bardzo wazne, by nie rzec kluczowe wink bo to troche taki efekt
            domina - jak sie widzi inne tanczace pary, to jakos latwiej samemu wyjsc na
            parkiet; starsi, ktorzy juz nie tancza, tez maja rozrywke patrzac na mlodych :-
            ) w kwestii gabarytow sali, to jest ona rowniez problematyczna dla kamerzysty,
            bo on potrzebuje przestrzeni, aby chodzic z ta kamera, a jak jest ciasno, to
            ciagle ktos na niego wpada, oni sie z kolei boja, ze ktos im uszkodzi sprzet,
            czesc ujec w ogole nie wychodzi, bo kamerzysta nie ma odpowiedniego pola do
            pracy. Tak jak mowie, po przeanalizowaniu sobie wszystkiego zrezygnowalismy z
            bella visty, choc ladnie sie prezentuje i ma fontanne wink z drugorzednych
            minusow, to pani 'dyrektor', ktora snuje sie po tym hotelu w koszuli jeansowej
            i klapkach i ktora nigdy nie ma czasu i nawet jak sie umawia z nia czlowiek na
            konkretna godzine, to i tak trzeba czekac (ja zawsze czekalam ok. 20 minut). A
            przy rozwiazywaniu umowy, to juz totalna zlewka i nawet o zwyklym dobrym
            zachowaniu zapomniala. Z takich mniejszych minusow, to wliczenie wodki w cene,
            bo to niepotrzebnie zawyza cene 'za talerzyk'-wiadomo, ze zawsze lepiej samemu
            znalezc promocje przed np. swietami wielkanocnymi na alkohol (niezbyt to
            religijne, ale np. w makro jest wtedy bardzo atrakcyjna oferta). Jesli szukasz
            sali pod warszawa z okraglymi stolikami, to moze sprobuj u Pietrzakow w
            Zielonce. www.upietrzakow.pl/polski/index.html tam tez sa miejsca
            nocelgowe, bo to np. dla mnie tez byl priorytet.
            Napisz na jaka sale sie zdecydowalas i kiedy slub smile i jak organizacja? my
            mamy wesele 01.09.2007 i zdaje sie, ze jeszcze duzo czasu, ale jakos strasznie
            szybko to leci wink
            pozdrawiam cieplo,
            Paulina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka