siog 30.11.06, 18:33 czesc ozi29! czy w koncu zdecydowalas sie na cymbeline racine czy zmienilas zdanie? ja sie zastanawiam ale powiedziano mi ze musialabym zmowic do konca grudnia bo bedzie juz wycofywana...wiesz cos moze na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozi29 Re: do ozi29 30.11.06, 18:43 Czesc Zdecydowałam sie prawie na 100% Wlasnie wiem, ze ma byc wycofana- niestety ale ma ja zastapic inny model, troszke mnie korci aby jeszcze poczekac;P A ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: do ozi29 01.12.06, 12:06 Cholera nie wiem co mam zrobic!!! Problem w tym ze musze wybrac albo racine albo theane (tez cymbeline z nowej kolekcji). Theana jest w Irl,ale nie ma jej w Pl, Racine jest w Pl ale nie ma jej w Irl. A ja po prostu musialabym znowu przymierzyc żeby się zdecydowac.... wtedy musze leciec w grudniu do Polski i nie bardzo mi to pasuje bo potem znowu musze być w Pl w styczniu... Naprawde nie mogę podjac decyzje,a nie chcialabym potem zalowac.... Theana jest b podobna do cordoby tyle ze cala z jedwabiu, kosztuje 1 700 eur plus welon 400 eur Tak mnie ten wybor meczy..... p.s. ta nowa która ma zastapic racine mnie nie podoba sie Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: do ozi29 01.12.06, 14:40 No to Ty masz na prawde ciezki orzech do zgryzienia Ja mysle, ze jeszcze poczekam, bo sukienka kosztuje prawie 5 tys nie chce potem załowac Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: do ozi29 02.12.06, 18:33 jednak lece do polski w piatek zobaczymy, moze przekonam sie ze jednak nie racine, a moze zamowie. Chce przymierzyc Lasarte Pronovias, chociaz tkaniny Cymbeline ma ladniejsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś