anetina 07.12.06, 11:49 czytając te wątki w ogóle wchodząc na forum od razu chcę już wesela chcę się pobawić być w centrum uwagi buuuu a tu jeszcze pół roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 11:50 Po weselu będziesz chciała by ten dzień sie powtórzył. Wiem to z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 11:52 Założę się, że te pół roku minie bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
anetan39 Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 11:54 Ja tez juz sie niecierpliwie a to tez za pol roku !!! slub.onet.pl/7,3,0,zapowiedzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 12:01 te twoje zapowiedzi to które? zobaczysz jak ten czas zleci... ja też tak czekałam a teraz już minęło 112 dni od naszego ślubu... ale ten czas szybko leci... teraz czas na dzieci... mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
anetan39 Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 12:02 Nasze to Ania i Marcin z Bydzi. Mam nadzieje ze szybko zleci Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 12:09 Ja też już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 12:11 wierz mi, że ślub i wesele to cudowne przeżycie i wspaniały dzień choć strasznie szybko mija. Z początku się stresujesz a jak się już zacznie to trwa dosłownie chwilkę... Później już takich dni nie ma, że jesteś najważniejsza, cudnie ubrana i wyglaszasz przysięgę małżeńską publicznie... zazdroszczę Tobie bo mnie już to nie spotka, gdyż bym mogła co roku odnawiać ślub z moim mężem (oczywiście w suknii ślubnej!) A co już masz gotowe? zarezerwowane? ile osób zapraszasz na wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
anetan39 Niewiele !!! 07.12.06, 12:14 Wlasciwie to mamy tylko kosciol zarezerwowany i lokal. Gosci ok.74-76 osob. I troche zaczyna mnie to martwic bo niektorzy pozniej slubuja ode mnie i juz maja prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Niewiele !!! 07.12.06, 12:40 Spokojnie... ja nie miałam wcale więcej. Jak nie zależy Ci na najlepszych i drogich rzeczch to nie musisz wcale się spieszyć. Ja studiowałam i nie miałam czasu na przygotowania, więc wybraliśmy taką datę by ślub przypadł w piątek i nie żałuję! Było przecudnie i mieliśmy długi weekend. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 13:02 ja tez nie moge sie doczekac juz!!! A tu jeszcze pół roku... Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 14:47 Wam sie chce wesela a mi sie w zasadzie odechcialo… Przez ostatnie kilka miesiecy bylismy zajeci kupowaniem mebli do mieszkania i jeszcze wszystkich nie kupilismy. Poszlo dosc sporo kasy (na meble i na benzyne, bo objezdzilismy sklepy meblowe w promieniu 160 km) Druga sprawa to moja super rodzinka - od kilku tygodni mam potyczki z moja ciotka (dodam, ze to moja jedyna najblizsza rodzina) i w zasadzie nie mam ochoty jej zapraszac. Moj facet jest malo weselny (woli stac za obiektywem niz przed nim). Aha, no i jego siostra jest wlasnie w ciazy, wiec wesela przed sierpniem i tak nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 16:15 pociesz sie tym,ze sa tacy co maja wiecj niz pol roku do slubu)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubna dołączam do wyczekujących :-) 07.12.06, 18:34 Do dziś byłam załamana - cenami, ofertami restauracji, brakiem rezerwacji mimo iż czas płynie, a na maj już 4 miejsca nam odmówiły z powodu.. komunii (nie wiedziałam, że komunie odbywają się w pałacach ) ALE !!!! Dziś zamówiliśmy restaurację! I właśnie także przed chwilą dowiedzieliśmy się, że M dostanie od rodziców pieniądze na garnitur, co naprawdę ratuje nam tyłki )) Już tak chcę, żeby był maj!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: ja chcę już wesele 07.12.06, 18:36 Ja też nie mogę się doczekać... A to dopiero 30 czerwiec. Tyle, że jak się zastanowię, to nie chcę wcześniej Po pierwsze, oczekiwanie jest miłe. A po drugie, jesteśmy w trakcie studiów. Wesele specjalnie organizujemy w czerwcu, żeby potem przed nami były tylko wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś