jola.pedagogspoleczny 07.12.06, 16:33 To może tu pogadamy o naszych stronach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 16:34 hehe czesc;P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 16:35 Powiedz mi w tym WSH zawsze taki galimatias;P? Bo dotychczas studiowałam dziennie we Wrocku i zaocznie a teraz pognałam na Leszno;P Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 16:37 Ja wcześniej studiowałam w Lesznie, ale na innej uczelni i było super! A tu jestem pierwszy semestr, wiec nie za bardzo się jeszcze orientuję co i jak;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 16:35 To mam kilka pytań do Ciebie: - Na jakim etapie przygotowań jesteś? - Gdzie kupowałaś kieckę? - Gdzie masz wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 16:39 Przepraszam Cie najmocniej napisze jak wroce do domu, bo za 15 minut wychodze z pracy! Musze tu wszystko pozamykac;P Do usłyszenia potem! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 16:43 Spoko! Miłego wracania do domku! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 17:44 Ale pedziłam aby z Toba poklikac- jestes??????? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 17:50 Jestem, jestem i bardzo mi miło, że sie tak spieszyłaś Czuję sie wyróżniona! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 17:55 heh pytałas gdzie kupiłam kiecke? Otoz jeszcze jej nie kupiłam, narazie powaznie sie zastanawiam... Ale jak cos, to bede jechac po nia, do Jeleniej Gory, do salonu "gabi" -mamy kolezanka jest wlascicielka salonu;P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 17:57 Na dzien dzisiejszy mam sale, orkiestre kamerzyste, nauki (bez poradni) a fotograf jeszcze stoi pod znakiem zapytania;P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 17:58 A Ty- jak przygotowania??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 18:04 Ja jestem zaręczona od sierpnia, ale datę ślubu ustaliliśmy w ten weekend, więc za wiele jeszcze nie mam (poza salą w Głogowie, którą wczoraj zarezerwowałam i wieloma pomysłami np. na suknię, zaproszenia, muzykę itd...) Gdzie robisz wesele? Moja kuzynka robiła w Dobromilu w Wiktorii (na trasie Polkowice- Nowa Sól chyba...) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 18:05 Ja robie w Pałacyku Sady Dolne w Bolkowie;P to kiedy slub? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 18:07 Poczatkowo mniał byc to ksiaz (cena m,nie zszokowała z leksza) potem Aqa park Polkowice-ale termin był zajety juz, no i został Bolkow daleko ale pieknie;P Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 18:01 Bo ja chciałam znaleźć jakąś prywatną krawcową- mam pomysł na nietypową sukienkę i nie ukrywam, że nie mam za wiele kaski, więc to dla mnie najlepsze rozwiązanie- tylko gdzie taką znaleźć? PS Widzialam na targach we Wrocku kiedyś sukienki z jakiegoś salonu z Polkowic i jedna mnie strasznie urzekła- taka z lnu z namalowanymi makami na niej. Dość nietypowa... Może nie na takiej mi zależy, ale lubię oryginalne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 07.12.06, 18:03 Aha , krawcowej "dobre" niestety nie znam zadnej- oprocz jednej w salonie Madmoissele w Legnicy- ale tam drogo jest! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:04 byłam tam na 1 weselu jakie sie na niej odbyło - super fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:09 A ty gdzie robisz wesele i... kiedy?? Myśmy sobie wymyślili nietypowy termin: 13.10.2007 ;-D Orkiestry nie chcemy- to nie nasze klimaty, a poza tym nie będzie wesela jako takiego tylko kilkugodziine przyjęcie dla rodziny, więc i orkiestry nei opłacało by się załatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:14 Poczatkowo mniał byc to ksiaz (cena mnie zszokowała z leksza) potem Aqa park Polkowice-ale termin był juz zajety , noi został Bolkow daleko ale pieknie;P Miejsce to : Pałacyk w Sadach Dolnych- 4 km od Bolkowa! 11 sierpnia 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:15 A ty gdzie robisz przyjecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:26 Restauracja Mogador w Głogowie. Mi więcej nie trzeba na kilka godzin, ale jak bym miała dużo kaski i lubiła długie przyjęcia (czytaj wesela), to pewnie też bym szukała jakiegoś pałacyku W Bolkowie byłam jako dziecko i prawie nic nie pamiętam, za to Książ, to świetna sprawa, ale też słyszałam o cenach- masakryczne! Za równowartość dużego wesela tam można sobie mieszkanie kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:32 Pewnie jak na przyjecie dla najblizszej rodziny restauracja jak najbardziej !!! Widzisz jezeli to My mielibysmy pokrywac cały koszt naszego wesela, to w zyciu nie robilibysmy w pałacyku, z racji tego iz jestem jedynaczka, ukochna corcia tatusia, to wesele bedzie gdzie bedzie- bardzo sie ciesze Poczatkowo, tak jak mowie, myslelismy o przyjeciu na 40 osob w Aqa parku ale termin zajety i moj ojciec miała ale... powiedział, ze on sie dołozy do super weseliska, noi bedzie tak jak wszyscy chcemy... W ksiazu jest przecudnie, ale pomimo tego, iz moj ojciec jest znajomym wspołwlasciciela, to i tak za sama sale chcieli od nas 15 tys masakra a gdzie meni...i reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:39 To na ile osób robisz weselicho? Ja niby robie tylko dla NAJBLIŻSZEJ rodziny, ale to u nas i tak wychodzi 80 osób! A u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:40 prawie 200-bez 3 Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:42 Łeeeeeeeeeeee... To ja też przyjadę! 1 osoba w tą czy w tamtą nie zrobi Ci chyba różnicy- a w zamku się jeszcze nie bawiłam ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:46 heh nie w zamku ino palacyku Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:49 80 to tez całkiem niemała gromadka;P Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:54 80 to okrojona wersja... Moja najbliższa rodzina (rodzice, rodzeństwo, dziadkowie, rodzeństwo rodziców i moje kuzynostwo) to trochę ponad 20 osób. Jego najbliższa rodzina (jw) to już ponad 50 (rodzice mają liczne rodzenstwo). A nie chciałam dzielić rodziny na ,,lepszą i gorszą''. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: fajna sale macie jak sie jedzie na głogow;))) 07.12.06, 18:58 Rozumiem... My niepominelismy prawie nikogo )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:43 ...dziewuszki, cobyście za nudno nie miały Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:45 Witamy, witamy! Jeśli i Ty jesteś z Dolnego Śląska to superaśnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:50 niestety jestem z mazowieckiego, dlatego do tej pory sie nie udzielałam, ale tak wam dobrze szło, ze nie wytrzymałam)) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:47 bije nam juz co;P??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:49 Ozi! Mam prywatne pytanko: Skoro srudiujesz resocjalizację, to gdzie pracujesz? I czy nie potrzebują tam pedagoga społecznego albo doradcy zawodowego? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:51 a może psychologa specjalnośc psychologia sądowa i penitencjarna???? )) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:53 dobra fuche bedziesz miała jak znajdziesz prace;P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:54 to do olerki było;P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 18:53 Pracuje w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie w Legnicy -jako pracownik socjalny ds. zasiłkow oraz w Domu Dziecka w Legnicy- jako terapeuta zajeciowy Ciagne dwa etaty- wykonczyc sie mozna Nic mi nie wiadomo czy kogos potrzebuja... Sama pewnie wiesz jak to jest ze znalezoieniem "jakiejkolwiek" pracy Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 19:00 Nawet mi nie mów o szukaniu pracy... Jestem teraz na stażu z urzędu pracy- niby jako instruktor ds organizacyjno- administracyjnych, ale mało to z tym ma wspólnego... Bardzo chciałabym pracowac w zawodzie, albo przynajmniej w czymś pokrewnym, ale nie ma dla mnie pracy wogóle ;-( A ja tam się uwsteczniam, zamiast rozwijać- porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: tak wam sie wtracę z pozdrowieniami... 07.12.06, 19:02 Rok czasu szukałam pracy byłam bliska załamania nerwowego(( Szczegolnie dobijało mnie to, ze wszyscy mi wytykali : po co Ci praca - skoro masz dzianych starych-porazka!!! To Twoj 1 staz??? Odpowiedz Link Zgłoś
lubna wtrącam się ;-) 07.12.06, 18:58 Się nieładnie dołączę Bo pochodzę z Kudowy Zdr a mój M ze Złotoryi, w Legnicy chodził do liceum, a od czerwca szukamy pracy jako psychologowie, olerka, może jaką firmę założymy? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 18:59 O prosze Złotoryja to bliziutko;P Miałam tam praktyki w sadzie;P Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:04 Jakiż ten świat malutki! Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:04 lubna, ja powaznie o tym myślę, chciałbym otworzyc prywatną poradnię psychologiczna w Warszawie, gdzie zatrudnialabym psychologów różych specjalności, terapeutów rodzinnych, uzależnień, psychologów dziecięcych...takie mam marzenie, tylko czy odwagi starczy??? Nie znam sie na prowadzeniu firmy tak jak na psychologi niestety. no i sama nie mam uprawnień do prowadzenia terapii... Inna sprawa, że chodzi mi jeszcze po głowie praca w policji, ale musiałabym poprawic swoją sprawnosc fizyczna bo egzaminów nie przejdę... także bronie sie w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:05 tez miałam propozycje pracy w policji;P testy to masakra Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:07 ze nie wspomne juz o ciagłych szkoleniach, szkółce roczne w Gdańsku, testach psychologicznych, badaniach lekarskich itd- niełatwa sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:09 Czyli na tym forum tylko pedagodzy, psycholodzy i pracownicy socjalni;-D Sama elita ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:10 zazwyczaj niestety bezrobotna do tego Ja tego nie rozumiem jest takie niby zapotrzebowanie na psychologow, terapeutow zajeciowych, socjologow a przyjdzie co do czego i odsyłaja z kwitkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:13 Mi na stażach na dzień dobry mówią, że staż stażem, ale o pracy w poznańskich placówkach mogę zapomnieć bo są UWAGA ustawione na najbliższych 15 lat. Co to może znaczyć? Echhhhh. Jak nic trzeba zakładać swoje małe bizneski. Jeśli tak to będzie wyglądało jak teraz, to zajmę się produkowaniem zaproszeń ślubnych Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:15 Porazka!!! Wszedzie układy rodzinne - niestety!!! Tu nigdy nie bedzie szans dla młodych ludzi z wiedza i powołaniem-bez znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re:a zarobki prac. socj i terapeuty sa... 07.12.06, 19:17 za szybko enter zarobki pracownika socjalnego czy tez terapeuty zajeciowego w nieprywatnym osrodku sa bardzo motywujace- tragizm Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re:a zarobki prac. socj i terapeuty sa... 07.12.06, 19:19 ale za to w prywatnym hoho! gdybym trochę odpuściła i pzowoliła się zatrudnić teściowi, zarabiałam 3 tysiące za 4-8 dni pracy w m-cu.... Ale głupia jestem i nie zatrudnię się u teścia! Bo nie! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re:a zarobki prac. socj i terapeuty sa... 07.12.06, 19:23 To ja za dwa etaty tyle nie mam chyba ze z premiami Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re:a zarobki prac. socj i terapeuty sa... 07.12.06, 19:26 Ano właśnie. Ostatnio myślałam o pracy z Amazonkami - 700 zł na rękę... Opłacę za to zimowe ogrzewanie ((((( Już kombinujemy powoli ze swoją firmą, odwagi i tupetu nam nie brak, więc chyba tylko tędy droga. Grunt, żeby nie skończyć w "naszej" fabryce w Szkocji, matko jedyna, rok w rok, tragedia! Ale za to jaka kasa... ) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re:a zarobki prac. socj i terapeuty sa... 07.12.06, 19:29 To Ty nie jestes teraz w Polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Ja tez jestem pedagogiem :) 18.12.06, 18:36 No witam moje drogie. Ja tez jestem pedagogiem, tyle ze specjalnosc troche inna - animacja kultury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:09 my też myślimy o wawie, prowadzić terapię rodzinną i psychoonkologiczną już mogę, sądówkę też robiłam, bronię się w czerwcu, bądźmy w kontakcie! psychologią organizacji też się zajmuję, z prowadzeniem firmy probelmu by nie było, z resztą, teść nas na to namawia, posłużyłby radą, też psycholog, dwie firmy ma i ośorodek swój tak rozmyślam i już się rozkręcam, zapominając o polskiej rzeczywistości. ale wiesz, takie zapominanie ZAWSZE przynosiło dobre rezultaty na pewno nie wrócimy na dolny śląsk, choć ja kudowę uwielbiam, a mój narzeczony tęskni do złotoryi. niemniej, kto wie, czy kiedyś nie natkniemy się na siebie w wawce Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:19 No- myśmy też zaczeli sie zastanawiać nad własną firmą... Tylko, że ja bym chciała pracować w poradnictwie. To co ja za firmę mam założyć? Mój M. to chciaż sprzety czy kompy moze naprawiać, ale ja... Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:21 Jola a w jakim Ty mieście? W dużym dużo łatwiej zakłądać coś swojego.. Chyba że.. ja np. myślę o jakiejś księgarni takiego typu, jakiego mi brakuje wśród księgarni wirtualnych, a do tego mała księgarenka w mieście, ale to nie w zawodzie, a zawód swój lubię Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:26 Ja to mieszkam w Głogowie, ale jestem otwarta też na inne miejscowości (byle nie wielkie miasto.... Mam już dość pracy nie w zawodzie- brakuje mi pedagogiki i kontaktów z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:27 W Głogowie jest taka "stylizowana nowa" starówka wielokolorowa? Kiedyś przejeżdżałam tamtędy z kolegą, zatrzymaliśmy się na obiad i on mi tam miłość wyznał, zwiałam gdzie pieprz rośnie, wracałam autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:29 Tak w głogowie w rynku jest slicznie w Polkowicach zreszta tez niczego sobie sie robi;P Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:36 Aaaa, a to do Polkowic chyba na basen jeździłam się wybawić )) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: wtrącam się ;-) 07.12.06, 19:38 Taaaaa pewnie Aqa park;P Tam mniało byc moje "skromne" przyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do jolci;) 07.12.06, 19:34 Aha a w Głogowie sa jakies fajne salony sukien slubnych??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Do jolci;) 07.12.06, 19:38 Nie! Mój z Koła (byłe województwo konińskie a obecna wielkopolskie- w stronę łódzkiego)- tylko 250km od Głogowa PS Poznaliśmy sie przez internet ponad 5 lat temu, 3 lata temu razem zamieszkaliśmy, a za rok ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do jolci;) 07.12.06, 19:40 Byłam na wakacjach w Kole;P przejazdem 3 dni to jak sie na Gostynin jedzie, Płock itp;P Moj z Lubina, obecnie mieszka w Legnicy Odpowiedz Link Zgłoś
magik_77 Do ozi29 :) 08.12.06, 12:39 Pochodzę z Lubina, więc pozdrowienia dla Ciebie i dla narzeczonego z moich stron!!! Ślub będę brała właśnie w okolicach Lubina Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do jolci;) 07.12.06, 19:41 A pracuje na Siroszowicach w kopalni 1070 m pod ziemia bryyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 kurcze, bardzo bym chciała... 07.12.06, 19:36 ...jeszcze z wami pogadac, ale muszę już lecie a tak sie nagle ciekawie zrobilo Czesc dziewczyny do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Dobrej i spokojnej nocki zycze! 07.12.06, 19:37 pa ja tez juz lece buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Dobrej i spokojnej nocki zycze! 07.12.06, 19:42 To do jutra Dolnoślązanki i nie tylko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 14:52 Oj jak fajnie ,że jest tu ktoś z Dolnego śląska i jeszcze Ozi pracujewsz w Legnicy. Ja też. Taki zbieg okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 14:53 Czesc) A Ty skad? i gdzie "tyrasz";P? Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 14:57 Ja mieszkam w Jaworze a pracuję w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 14:57 Aha A kiedy i gdzie slub? i skad narzeczony? Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 14:59 Slub mamy 25 sierpnia w mojej rodzinnej miejscowości ( Bielawa ). Narzeczony jest z Jawora i dlatego ja też tam teraz mieszkam. Wcześniej mieszkałam w Legnicy ( powód praca ) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:01 Aha rozumiem ) Ja tez niestety codziennie musze dojezdzac z Polkowic do Legnicy- strasznie to meczace(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:02 No cóż za miłościa mojego życia poszłabym i na koniec śwata mieszkać Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:04 Ja tez!!! Witaj w gronie dolnoslazaczek ))) Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:01 Ozi a praca Twoja to gdzieś w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:03 Tak Na Placu Słowiańskim dokładnie a Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:04 A ja boczna Złotoryjskiej ( w pobliżu urzędu pracy ) czyli nie tak daleko. Może kiedys uda nam sie spotkać w nowej Galerii na kawkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:07 A to rzeczywiscie nie daleko! Tak, tak, mamy juz nowa galerie ale nic specjalnego tam według mnie nie ma - to samo - co wszedzie W Głogowie jest podobna! Ok ja lece do domciu... Miłego po południa. Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 08.12.06, 15:08 Dzięki i nawzajem. A co do tej kawki to jest jeszcze lepsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
dama_jedna No proszę jak Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie z 10.12.06, 10:34 Legnicy pieknie pracuje!!! Dziewczyno za to Ci płacą??? Chyba nalezy zwrócić Waszenemu Dyrektorowi uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: nie tylko mojemu;P :P :P 18.12.06, 19:54 A zwracaj sobie i tak juz od tygodnia dzieki Bogu tam nie pracuje))))))) Smiało na co czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dama_jedna Znaczy, że się pzonała, że ma urzędniczke lenia i 21.12.06, 21:50 wylał cie??? Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
agniechan Re: tak oczywiscie! 22.12.06, 19:26 Hej! Może wróćmy do głównego wątku? Ja też z Dolnego Śląska, dokładnie z Jelcza-Laskowic, czyli miasteczka położonego 25 km od Wrocławia. A mój przyszły mąż jest uwaga uwaga z... Głogowa! Ślub bierzemy we Wrocławiu, bo tam teraz toczy sie nasze życie-ja studiuję, a M. pracuje. Za to mieszkanko mamy na Bielanach Wrocławskich A Głogów faktycznie bardzo ostatnio wypiękniał Ozi mam nadzieję, że nie przejmujesz się kąśliwymi i niczego nie wnoszącymi uwagami tej pseudo "damy"? P.S. A ja uczę się na socjologa Piąty rok, i już się zastanawiam, jak to będzie z moją przyszłą pracą. Choć jestem już po pierwszych doświadczeniach zawodowych, więc może jakoś to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: tak oczywiscie! 22.12.06, 19:33 Czesc! przejmuje sie?? nie ma czym )) ani kim)) Miło mi, ze jest nas coraz wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dama_jedna Głupota aż bije po oczach jak się 27.12.06, 07:49 czyta twoje "ynteligentne" wypowiedzi. A tu już sie popisałaś wyjatkowo. Dobrze dyrektor zrobił, że cie wylał. Zle- że tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuneczka.pl Re: Do Ozi29- ziomalki z Dolnego Śląska- Jola... 04.01.07, 11:44 ehh Odpowiedz Link Zgłoś