stopka27 13.12.06, 19:34 mam znalazlam [URL=img375.imageshack.us/my.php? image=pc130620vo0.jpg]img375.imageshack.us/img375/9558/pc130620vo0.th.jpg" border="0" alt="img375.imageshack.us/img375/9558/pc130620vo0.th.jpg">[/URL] dziala? co sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stopka27 Re: dziala..mam nadzieje 13.12.06, 19:40 img82.imageshack.us/my.php?image=pc130620hb3.jpg no i jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
dottanovia Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 19:44 śliczne . Gdzie kupiłaś i za ile ? Są bossskie . Odpowiedz Link Zgłoś
dottanovia Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 19:45 tak się zapytam - jaką masz suknię? Domyślam się, iż na pewno nie białą . Odpowiedz Link Zgłoś
stopka27 Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 20:03 dzieki..sukienke bede miala ecru z zlotym gorsetem i zlotym welonem,dletego zlote buty. www.suknieagnes.pl/k2007/st2/07s-2-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 20:11 Świetne Ale Ci się trafiło... Ja nie mogę znaleźć Też szukam złotych szpilek.. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: cudowne buciki cd 14.12.06, 08:34 A gdzie kupiłaś i za ile? chodzi mi o buciki Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: cudowne buciki cd 14.12.06, 09:53 Popatrzyłam na twoją sukienkę i buciki i niekoniecznie te kokardki na szpilkach pasują do kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl przepraszam ale uwazam ze te buty NIE pasuja do 14.12.06, 13:31 sukni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka1 Re: przepraszam ale uwazam ze te buty NIE pasuja 14.12.06, 13:33 ojej Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: przepraszam ale uwazam ze te buty NIE pasuja 14.12.06, 14:36 "ojej" ale raczej dla wlascicielki butów Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: ja wiem... 14.12.06, 13:41 Butki bardzo ładne ale według mnie do tej sukni nijak nie pasuja... No chyba, ze nie bedzie ich widac, a ty nie przywiazujeszdo tego uwagi. Niemniej jednak buty super! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:39 Wg mnie pasują Trzeba to wrzucuć na forum moda Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:48 moim zdaniem buty pasuja, nie kazdy musi isc dos lubu w butach z kilometrowym czubem i bialych jak fartuch poloznej. buty sa sliczne. sama mam podobne, ale srebrne i ze skory Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:52 justeczka1 napisała moim zdaniem buty pasuja, nie kazdy musi isc dos lubu w butach z kilometrowym > czubem i bialych jak fartuch poloznej Ojeju to nie o to chodzi ... buty same w sobie sa bardzo ładne ale do tej sukienki nie pasuja i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:58 Ozi ale napisz dlaczego wg Ciebie nie pasują i jakie pasują Suknia jest ecru i ma złote hafty, więc złote buty są idealne, a te wzorki sprawiają, że są oryginalne i niebanalne Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 15:57 Nie potrafie Ci jakos bardziej racjonalnie tego wytłumaczyc... Buty sa po prostu "zacieżkie" do sukni z takiego materiału. Ale to jest moje zdanie czy musze sie tłumaczyc z niego? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:20 Nie Byłam ciekawa co Ci w nich nie pasuje Moja siostra ma np. takiego bzika, że wg niej buty muszą być idealnie dopasowane odcieniem do stroju i torebki A ja się ostatnio "wyzwoliłam" i ubieram np. butelkowo zielone buty, do tego żółtą torebkę i czuję się świetnie, a siostra kręci głową z dezaprobatą Odpowiedz Link Zgłoś
magdiii Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:24 Moim zdaniem te buty pasuja do Twojej sukni. Są przecież w sukni dodatki w kolorze złota. Jeżeli będziesz miała makijaż i jakiś jeszcze biżuterię złotą, to będziesz extra wygladała!!!! P.S. Ja tez bede miała złote buty i do tego makijaż i dodatki w kolorze złotym Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:24 Heh no to ja jestem jak twoja siostra;P Z ty, ze u mnie to do kazdego stroju musza buty jeszcze pasowac kolorystycznie i w ogole;P takie zboczenie Ale w tym przypadku to nie o to chodzi... Po prostu jakos tak mi sie nie widza do tej sukni)) Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:47 Moja siostra jak ubiera się na szaro (teraz modnie) to nawet pończochy muszą być szare, cielistych nie ubierze Jak się zrobi dziura w ostatniej chwili to jest tragedia i na nowo kompletuje całą garderobę w innym kolorze A ja moje "wyzwolenie kolorystyczne" zawdzięczam temu staremu programowi w tvn style (prowadził m. in. Jacyków, zapomniałam tytułu), spróbowałam mieszać kolory i okazało się, że to fajna zabawa Barierą nie do pokonania jest dla mnie jeszcze łączenie czerni z brązem czy czerwieni z brązem, czyli zupełnie mi nie odbiło Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:52 no co ty!czerwien z ciemnym brazem jest piekna! czern i braz tak ale tylko kiedy braz jasny taki "losiowy" Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:57 Czerń z jasnym brązem prawie beżem też lubię Jeszcze czerwień z różem jest dla mnie zbyt ekstrawagancka Czerwień z mocnym fioletem podoba mi się na wybiegach, ale nie mam śmiałości Odpowiedz Link Zgłoś