Dodaj do ulubionych

cudowne buciki cd

13.12.06, 19:34
mam znalazlam [URL=img375.imageshack.us/my.php?
image=pc130620vo0.jpg]img375.imageshack.us/img375/9558/pc130620vo0.th.jpg" border="0" alt="img375.imageshack.us/img375/9558/pc130620vo0.th.jpg">[/URL]

dziala? co sadzicie
Obserwuj wątek
    • stopka27 Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 19:36
      jejku nie dziala
      • stopka27 Re: dziala..mam nadzieje 13.12.06, 19:40
        img82.imageshack.us/my.php?image=pc130620hb3.jpg

no i jak???
    • dottanovia Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 19:44
      śliczne smile. Gdzie kupiłaś i za ile smile? Są bossskie smile.
      • dottanovia Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 19:45
        tak się zapytam - jaką masz suknię? Domyślam się, iż na pewno nie białą wink.
        • stopka27 Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 20:03
          dzieki..sukienke bede miala ecru z zlotym gorsetem i zlotym welonem,dletego
          zlote buty.

www.suknieagnes.pl/k2007/st2/07s-2-2.html
    • inkageo Re: cudowne buciki cd 13.12.06, 20:11
      Świetnesmile Ale Ci się trafiło... Ja nie mogę znaleźćsad Też szukam złotych
      szpilek..
      • monitchka1 Re: cudowne buciki cd 14.12.06, 08:34
        A gdzie kupiłaś i za ile? chodzi mi o bucikismile
    • monitchka1 Re: cudowne buciki cd 14.12.06, 09:53
      Popatrzyłam na twoją sukienkę i buciki i niekoniecznie te kokardki na szpilkach
      pasują do kiecki.
      • monalisa.pl przepraszam ale uwazam ze te buty NIE pasuja do 14.12.06, 13:31
        sukni!!!
        • monitchka1 Re: przepraszam ale uwazam ze te buty NIE pasuja 14.12.06, 13:33
          ojej
          • monalisa.pl Re: przepraszam ale uwazam ze te buty NIE pasuja 14.12.06, 14:36
            "ojej" ale raczej dla wlascicielki butów
    • ozi29 Re: ja wiem... 14.12.06, 13:41
      Butki bardzo ładne ale według mnie do tej sukni nijak nie pasuja...
      No chyba, ze nie bedzie ich widac, a ty nie przywiazujeszdo tego uwagi.
      Niemniej jednak buty super!
      • inkageo Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:39
        Wg mnie pasująsmile Trzeba to wrzucuć na forum modasmile
        • justeczka1 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:48
          moim zdaniem buty pasuja, nie kazdy musi isc dos lubu w butach z kilometrowym
          czubem i bialych jak fartuch poloznej. buty sa sliczne. sama mam podobne, ale
          srebrne i ze skorysmile
          • ozi29 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:52
            justeczka1 napisała
            moim zdaniem buty pasuja, nie kazdy musi isc dos lubu w butach z kilometrowym
            > czubem i bialych jak fartuch poloznej

Ojeju to nie o to chodzi ...
            buty same w sobie sa bardzo ładne ale do tej sukienki nie pasuja i tyle!
            • inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 14:58
              Ozi ale napisz dlaczego wg Ciebie nie pasują i jakie pasująsmile Suknia jest ecru
              i ma złote hafty, więc złote buty są idealne, a te wzorki sprawiają, że są
              oryginalne i niebanalnewink
              • ozi29 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 15:57
                Nie potrafie Ci jakos bardziej racjonalnie tego wytłumaczyc...
                Buty sa po prostu "zacieżkie" do sukni z takiego materiału.
                Ale to jest moje zdanie czy musze sie tłumaczyc z niego?
                • inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:20
                  Niesmile Byłam ciekawa co Ci w nich nie pasujesmile Moja siostra ma np. takiego
                  bzika, że wg niej buty muszą być idealnie dopasowane odcieniem do stroju i
                  torebkiwink A ja się ostatnio "wyzwoliłam" i ubieram np. butelkowo zielone buty,
                  do tego żółtą torebkę i czuję się świetnie, a siostra kręci głową z
                  dezaprobatąwink
                  • magdiii Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:24
                    Moim zdaniem te buty pasuja do Twojej sukni. Są przecież w sukni dodatki w
                    kolorze złota. Jeżeli będziesz miała makijaż i jakiś jeszcze biżuterię złotą, to
                    będziesz extra wygladała!!!!
                    P.S. Ja tez bede miała złote buty i do tego makijaż i dodatki w kolorze złotym
                  • ozi29 Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:24
                    Heh no to ja jestem jak twoja siostra;P
                    Z ty, ze u mnie to do kazdego stroju musza buty jeszcze pasowac kolorystycznie
                    i w ogole;P takie zboczenietongue_out
                    Ale w tym przypadku to nie o to chodzi...
                    Po prostu jakos tak mi sie nie widza do tej sukniwink))
                    • inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:47
                      Moja siostra jak ubiera się na szaro (teraz modnie) to nawet pończochy muszą
                      być szare, cielistych nie ubierzewink Jak się zrobi dziura w ostatniej chwili to
                      jest tragedia i na nowo kompletuje całą garderobę w innym kolorzewink A ja
                      moje "wyzwolenie kolorystyczne" zawdzięczam temu staremu programowi w tvn style
                      (prowadził m. in. Jacyków, zapomniałam tytułu), spróbowałam mieszać kolory i
                      okazało się, że to fajna zabawasmile Barierą nie do pokonania jest dla mnie
                      jeszcze łączenie czerni z brązem czy czerwieni z brązem, czyli zupełnie mi nie
                      odbiłowink
                      • siog Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:52
                        no co ty!czerwien z ciemnym brazem jest pieknasmile! czern i braz tak ale tylko
                        kiedy braz jasny taki "losiowy"smile
                        • inkageo Re: Dlaczego nie pasują do sukienki? 14.12.06, 16:57
                          Czerń z jasnym brązem prawie beżem też lubięsmile Jeszcze czerwień z różem jest
                          dla mnie zbyt ekstrawaganckawink Czerwień z mocnym fioletem podoba mi się na
                          wybiegach, ale nie mam śmiałościwinkwinkwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka