viki_viki 18.12.06, 01:43 Czy ktoś tam był na weselu? Opłaca się? Jakie jest to miejsce - na zdjęciach nawet fajnie ale czy nie zbyt drogo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandstorm86 Re: Paszkówka/Kraków 18.12.06, 08:16 My zastanawialiśmy się, jednak liczba gości w naszym przypadku była zbyt duża. Chodzi o to, że nie chcieliśmy ich posadzić w dwóch różnych salach. Już pisałam w innym wątku, że ok 80 ludzi spoko na jednej sali. Jeśli Jednak nie przeszkadza Ci to, że będą rozdzieleni to miejsce jest super. Jeśli chodzi o kase to jest porównywalne ze wszystkim. Mi nie pasowało, że tylko dwa dania gorące oferują ale to sie można zawsze dogadać. jak chcesz to prześlę Ci ich menu i zdjęcia albo dam Ci meila do Pani,która tym się zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaala Re: Paszkówka/Kraków 21.12.06, 13:09 My daliśmy do drugiej sali dzieci wyszło to z korzyścią dla wszystkich, dzieci bawiły się nadspodziewanie dobrze a i rodzice uwolnieni od ciągłęgo pilnowania wyluzowali się zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Paszkówka/Kraków 20.12.06, 00:03 Bardzo ładne i ekskluzywne miejsce na eleganckie przyjęcie. Duży plus to odległość od miasta - cisza i spokój. Polecam również Folwark Zalesie Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia9 Re: Paszkówka/Kraków 20.12.06, 20:36 Hej. Też mysleliśmy o Paszkówce, jednak ceny mnie " powaliły". Postanowilismy jednak , że wesele odbędzie się ok 6 km. od Paszkówki w pięknym dworku Senator w Zakrzowie. Polecam- obsługa miła i te widoki, stawik , spokój. Wiem co mówię, bo miałam tam studniówkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nesca77 Re: Paszkówka/Kraków 27.12.06, 18:22 Wielkie ROZCZAROWANIE, Beznadziejny dojazd, krazenie po wiejskich mocno dziurawych uliczkach, Na zdjeciach moze z zewnatrz wyglada imponujaco ale tak naprawde to maly budynek i to zaraz przy drodze ruchu (z 20 krokow), takze to wrazenie przestronnego ogrodu jest bardzo mylace, Sale osobno do tanczenia osobno do biesiadowania, do wyboru sala - galeria z beznadziejnymi kiczowatymi obrazami, ktorych nie zdejmuja ze sciany plus wiszace wszedzie kable od oswietlenia... Za ta cene zastanawialabym sie kilka razy zanim zdecydowalabym sie na to miejsce Generalnie nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
marchewkowa_panienka Re: Paszkówka/Kraków 28.12.06, 09:59 no ja też jestem rozczarowana Paszkówką - za taką cenę można czegoś więcej wymagać. Najbardziej nie podobają mi się tandetne wykończenia (plastikowe krzesła ogrodowe) kable o ktorych ktos pisał, te obrazy no i kawa z termosu, bleeee, jak tak można??? Odpowiedz Link Zgłoś