justyna.e 18.12.06, 12:57 zakochałam się w sukniach iana stuarta!!! są niesamowite... a Wy co sądzicie? podaję ten link, bo tu jest ich cały przekrój: www.deboermodeagenturen.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna.e Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 13:41 aha - podobno dostepne sa przez abiu na JP czy tylko??? Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 13:43 Szczerze mówiąc to mnie nie zachwyciły jakoś niesamowicie. Suknie generalnie całkiem ładne ale wszystkie na jedno kopyto, takie gnieciuchy. Tylko kilka modeli mi sie w oczy rzuciło. Reszta mało oryginalna. Będę panią W. za... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 13:43 a jakie Ci sie w oczy rzucily? Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 13:46 Zaraz napiszę, tylko muszę jeszcze raz przejrzeć. A Ty sobie jakąś z nich wybrałas? Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 13:50 mierzylam kilka w sobote... ale to chyba nie byly te modele ze strony internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 13:52 Na drugiej stronie spodobały mi się licząc od góry: 5 (tylko nie widać dołu, ale góra fajna), 10,11 i 16. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 14:03 ze strony 2: 11 i 14 i jeszcze 17 Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 14:18 mnie też nie zachwycają takie bombkowato-bezowe modele .............................. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 14:30 i wlasnie dlatego sa inne i wyjatkowe mnie sie podobaja bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 14:39 Ja myślę że to jest tak, że one są faktycznie ładne. Ale jak oglądasz pod rząd 40 modeli a la bita smietana to po prostu się nudzi i wszystkie wygladaja tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
eugleniazielona Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 16:30 Dla mnie bomba, zwlaszcza takie 'gnieciuchy', ze skomplikowanym ulozeniem materialow. Mam pytanie - jakie sa ceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka44 Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 18:29 Ja mierzylam kolekcje 2005 i 2006. Suknie, w porownaniu z innymi maja tylko jedna wade. Sa strasznie ciezkie! jak wytrzymac typowe wesele calonocne w takiej kiecy! Poza tym sa fantastyczne. jesli komus to nie przeszkadza i stac na nie (modele ktore mnie interesowaly kosztowaly od 6 tys wzwyz) to polecam! Robia wrazenie! Odpowiedz Link Zgłoś
eugleniazielona Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 20:52 Wow, cena niezla... ale z tego co widze to w Polsce i tak dwa razy taniej niz w Anglii (RRP podawana w sklepach internetowych na 2200 FUNTOW!). Ciezkoscia sie nie martwie, bo raczej zamiast calonocnych tancow planujemy uroczysty obiad po Czy oprocz ABIU w warszawie mozna je w PL jeszcze gdzies kupic? Moje typy to model Pompadour i Coco latte - sa BOSKIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 19.12.06, 10:57 ja tez mierzylam najnowszą kolekcję i właśnie uważam, że nie są ciężkie, wręcz przeciwnie - są miłe i bardzo lekkie! w Polsce podobno dostępne tylko w Abiu, W-wa Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: ian stuart - kolekcja jak z bajki 18.12.06, 18:42 Niektóre sukienki ciekawe, ale do mdłości doprowadza mnie ten model ze słomą w zębach...tragedia... Fotograf skupił się nie na tym co trzeba...sukienek prawie nie widać.. I jak mamy odczepić się od pronovias, la sposy i san patricka, jak właściwie tylko na ich stronach można obejrzeć każdą sukienkę ze wszystkich stron i bez zbędnych "stylizacji".. Odpowiedz Link Zgłoś
eoos co tam suknie! 18.12.06, 19:32 cudowne nakrycia głowy! woalka jest przecudna. Odpowiedz Link Zgłoś