spragnienie 19.12.06, 11:56 Czy moge prosic o pomoc? Szukam jak najwiecej informacji o Lodzi, chcialabym zorganizowac wesele w sierpniu. Mozecie podac mi jakies pomocne linki????Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka05052007 Re: Łodzianie 19.12.06, 12:01 ja co prawda z tego forum nie korzystałam - najwięcej informacji uzyskałam jednak z gazetowego, ale... www.forum.wesele-lodz.pl/ Z drugiej jednak strony trafiłam na nie też zbyt późno. Teraz czytam sobie je z ciekawości. pozdrawiam Łodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Łodzianie 19.12.06, 21:13 Dziekuje Bardzo!!!!!! Pewnie doswiadczenie wieksze od mojego, moje zerowe. pomysl wesela, slubu przyszedl do mojej i partnera glowy wczoraj. Nie wiem od czego zaczac, jaka sala najlepsza w Lodzi. Szkoda, ze nie ma zadnych przewodnikow po salach, orkiestrach, to byloby wielkim ulatwienieniem. Pozdraiwam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Łodzianie 19.12.06, 21:16 Ja Cię nie chce Cię martwić ale co lepsze sale są juz dawno pozajmowane niestety A przewodnik ślubny o łodzi można kupić w EMPIKU- mała różowa książeczka Odpowiedz Link Zgłoś