agapa23 21.12.06, 13:31 www.allegro.pl/item150668577_suknia_slubna_piekna_sprawdz_.html www.allegro.pl/item151916411_piekna_suknia_slubna_agora.html Proszę o opinie Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolin-k Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 13:33 są bardzo podobne do siebie, ładne, ale tylko ładne, bo mało oryginalne a tak naprawde to trzeba mierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
basia_may Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 13:35 też mam takie odczucie, przeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
sandstorm86 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 13:40 A mnie się podobają bo do dziewczyn, które mają je ubrane bardzo pasują. Ja kupię na pewno inną ale inna do mnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
agapa23 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 13:42 Co prawda mnie bardziej podoba się ta pierwsza, a zdjęcia celowo wzięłam z allegro bo różnica jak wygląda na kimś, a jak jest prezentowana w internecie jest ogromna. Tu zdjęcie z prezentacji pierwszej sukni (jak dla mnie o wiele ładniejsza) bellissima.pl/img/kolekcje/sposa/025_d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 13:46 rzeczywiście zupełnie inna ja jak szukałam takiej z malutkich plisek cymbeline, to nw www wyglądała pięknie, a jak znalazłam na allegro, to jakiś koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
agapa23 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 13:51 Dokładnie jest tak jak napisałaś, znajdziemy jakąś suknię w Internecie na stronach np. salonów (gdzie zdjęcie jest wystylizowanie itp.), a później jak dochodzi do kontaktu z rzeczywistością jest wielkie rozczarowanie. Dlatego jak mi się jakaś spodoba na stronie salonu, szperam na allegro (szczególnie wtedy gdy mam jechać setki km żeby przymierzyć) Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 14:02 Przede wszystkim różnicę stanowi kolor. Biała po prostu gorzej się prezentuje i tak jest bardzo często...Dziewczyny chcą taką samą, ale bialuteńką...i efekt jak na załączonym obrazku Poza tym dodatki ,fryzura itd. Dla mnie ta pierwsza jest boska,ale tylko w kolorze prezentowanym na stronie www. Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 15:02 a mnie się bardziej podoba ta pierwsza w bieli wszystko rzecz gustu, nie? bez przymiarki ani rusz pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamon_woman Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 15:38 kupiłam suknię na allegro (SINCERITY 3110, biała) , bez mierzenia - tak na oko to był impuls i okazało się, ze: 1) jest na mnie prawie idealna, może będe musiała odrobinę zwęzić ją w gorsecie, ale poczekam z tym do ok miesiaca przed ślubem 2) okazała się o wiele ładniejsza niż na zdjęciu z allegro 3)JESTEM NIĄ ZACHWYCONA Odpowiedz Link Zgłoś
monia19801 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 16:26 nie bardzo , bo nie lubie takich bufiastych! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mat Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 18:56 nie podobają mi się, jak wszystkie bezowato - księżniczkowate Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 19:18 mi też nie. ja gustuję w skromnych, prostszych... Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 21.12.06, 19:22 "gory' maja ładne ale "doły" nie!!! Za bardzo "bufiaste"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mir Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 22.12.06, 13:43 a co myślicie o tej sukni www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22297491,Moda_i_uroda___Slub_i_wesele,m1-33.html Odpowiedz Link Zgłoś
beata2802 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 22.12.06, 14:16 podobnie jak poprzednie suknie: dość ładna, ale nie zapada w pamięć i nie powala z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Czy podobają się Wam te suknie?? 22.12.06, 14:18 strasznie banalne..... Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 agapa... 22.12.06, 19:20 ...tak abstarhując od tego, że fotki z internetu i wiadomo, że sukienki nie prezentuja się jak na w katalogu na modelce, to jednak biorąc na to poprawkę, muszę przyznac, ze mnie te suknie nie zachwycają, bo niczym sie nie wyrózniają, i nie chodzi o to czy to beza czy nie, bo równiez bezy moga byc piękne. Te są poprostu jak wiele innych sukienek. poszukaj może jeszcze trochę na pewno znajdziesz coś w podobnum stylu, ale ciekawszego i takze za rozsądną cenę trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś