Dodaj do ulubionych

ślub zimą

28.12.06, 09:33
Mój ślub będzie w lutym, i jak do tej pory zupełnie nie mam pomysłu co od
sukienki i okrycia,przecież zwariuję z zimna w kościele.A moze emocje będą tak
grzały że nie poczuję? Dziewczyny które miały ślub zimą, napiszcie jak było,
jak rozwiązałyście problem zimna
Obserwuj wątek
    • zkat Re: ślub zimą 28.12.06, 10:03
      Bralam slub dwa dni temu czyli 26 grudnia. I faktycznie wcale nie czulam zimna.
      W kosciele bylam w samej sukience
    • paniusia_na_szpileczkach Re: ślub zimą 28.12.06, 10:23
      Miałam ślub 25 grudnia br. I powiem Ci, że emocje emocjami i myślałam, że dzięki
      temu nie poczuję, że to zima, ale w kościele zmarzłam, bo miałam gołe ramiona.
      Co prawda, jakieś nie na maxa obciachowe futerko miałam, ale w kościele wolałam
      być w samej sukni.
      Jak chcesz, to wyślę Ci zdjęcia na @.
    • zytka08 Re: ślub zimą 28.12.06, 10:37
      Gratuluje Wam, takie obciachowe futerko mnie martwi,byłam wczoraj w salonie i
      pani mi pokazała takiego futrzaka-kojarzy mi się z takim dywanikiem futrzanym z
      wielbłąda czy kogoś innego. A zdjęcia chętnie zobaczę, bo dziś się wybieram po
      sukienkę.
    • olera24 Re: ślub zimą 28.12.06, 11:12
      obciach obciachem, ale futerko miałam, kościół był ogrzewany, jednak wolałam nie
      ryzykowac że przemarznę. Było mi cieplutko, a goście zdazyli mnie popodziwiac
      bez futerka przez całe wesele.
      • zkat Re: ślub zimą 28.12.06, 12:29
        Ja mialam tylko szal, ktory zalozylam na zyczenia. I bylo mi cieplutko
      • zytka08 Re: ślub zimą 28.12.06, 15:52
        Byłam , wybrałam sukienkę a do tego ....uwaga...szal w królika, wyglądam jak
        rosyjska księżna.hi hi, ale śub zawsze jest trochę kiczowaty.
        • szara82 Re: ślub zimą 28.12.06, 16:09
          Miałam kożuch, wyglądałam jak na tym wątku:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=54417891
          Myślałam, że zdejmę go do przysięgi, ale potem stwierdziłam, ze nie bedę robic zamieszania w kościele tylko po to, żeby efektowniej wyglądać. Goście i tak się napatrzyli na suknie na weselu.
          • zytka08 Re: ślub zimą 28.12.06, 16:17
            super zdjęcia.NAprawde niesamowite. Z kożuszkiem fajnie. można go założyć po
            ceremonii, do życzeń.
    • koraa2 Re: ślub zimą 28.12.06, 16:12
      to mozna brac slub 25 grudnia hmm mi Pani jak szukalam sali powiedziala ze nie
      mo daja ksieza slubu 25 hmm.Ja mam za rok slub w zimie(mam nadzieje ze bedzie
      snieg) mimo to juz ubranko cale mam,bede miec kozaczki cienkie bo cienkie ale
      kozaczki(koronka) i do tego futerko biale,wcale nie wszystkie sa kiczowate i
      jak dywan,normlane futerko do chodzenia,wyglada to super ..dla mnie dla kogos
      moze to kicz ale czuje sie jak ksiezniczka,napewno nie poslzabym do slubu w
      pllaszczu
      • zytka08 Re: ślub zimą 28.12.06, 16:19
        Dziwna Pani, najpierw trzeba było się w kościele dowiedzieć.To byś mogła pani
        odpowiedzieć odpowiednio. Ślub można w tygodniu i kiedy tylko się chce i dogada
        człowiek z księdzem. Kozaczków mieć nie będę tylko noramlne buty, mam nadzieję
        że jakoś przetrwam i że grzać będą mnie emocje,pozdrawaim
        • koraa2 Re: ślub zimą 28.12.06, 17:06
          dzwonilam wlasnie do kolezanki ktora brala slub w Swieta i tez mowila ze ksieza
          nie udzielaja slubow 25,hmm moze to zalezy od okolic bo od parafii tez nie
          poniewaz znam opinie z kilku,ale wesela to chyba nie mozna jeszcze w 1 dzien
          Swiat?jak to jest juz sie gubiesad
    • czuczi24 Re: ślub zimą 28.12.06, 19:05
      Ja też chętnie zainteresuję się tym wątkiem,ponieważ mam ślub w marcu więc też
      za ciepło nie będzie.
    • annamoskal Re: ślub zimą 28.12.06, 19:44
      hej
      ja też mam ślub w lutym, mam suknię z gorsetem,a na to kożuszek,myślę,że będzie
      mi ciepło.szukałam długo,było duzo futerek,ale większość ze zwykłą
      podszewką,która na gołe ciało bardziejchyba ziębi niź grzeje.ale znalazłam w
      końcu podszyte futerkiem.powodzenia w szukaniusmile
      • zytka08 Re: ślub zimą 28.12.06, 20:56
        muszę może też poszukać kożuszka jakiegoś, bo ja jestem straszny zmarzlak,
        narazie mam zamówiony do wypożyczenia szal z futerka, nawet fajnie wygląda ale
        jak znajde cos lepszego to na pewno sobie sprawie.
        • monaliska1985 Re: ślub zimą 28.12.06, 21:03
          a co na slub w kwietniu? na bolerko moze byc za zimno i co ja powinnam ubrac?
          moze byc ładna ciepla wiosna, albo wrrr zimno
    • kala1985 Re: ślub zimą 28.12.06, 21:28
      Ja mam ładne bolerko które nma futerko tylko na mankietach, jest bardzo eleganckie.
      • goralka77 Re: ślub zimą 31.12.06, 15:22
        A masz moze gdzieś zdjecie tego bolerka? Właśnie coś takiego chciałabym ale nie
        mam pomysłu gdzie znaleźć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka