aniaf222 03.01.07, 17:23 moze wyda wam sie to glupie ale czytajac ogloszeni ze sprzedaza sukien slubnych czesto pojawialo sie w kolorach ekri i kremowa suknia .jak myslicie ktory kolor jest ciemniejszy ekri czy kremowy ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nionczka Re: ekri ,,,,krem.,,,,????????????/ 03.01.07, 17:52 Moim zdaniem to jets to samo. Ale oba kolory (albo ten sam roznie nazywany) moze miec rozne odcienie. Odpowiedz Link Zgłoś
olivia1980 Re: ekri ,,,,krem.,,,,????????????/ 03.01.07, 19:10 Ecru jest bardziej żółty. Kremowy nazywany jest też śmietankowym - to jest złamana biel. Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: ekri ,,,,krem.,,,,????????????/ 03.01.07, 19:36 to wcale nie jest głupie pytanie..Mi wydaje sie ze ecru jest nieco ciemniejszy. Kremowy - to dziwna nazwa na okreslenie barwy - w koncu kremy miewaja rozne odcienie a nawet calkowicie rozne kolory.. Odpowiedz Link Zgłoś
karhar Re: ekri ,,,,krem.,,,,????????????/ 03.01.07, 20:26 dziewczyny moja suknia jest właśnie koloru kremowego i zdecydowanie nie jest to ecri) dla mnie to ta suknia jest biała ale nie jest to biel która wpada w fiolet. Wiecie o co mi chodzi?? Nie jest to śnieżna biel ale zdecydowanie biel. Przymierzałam suknię białą i porównywałam do mojej i w sumie to nie widziałam różnicy na allegro jest kilka sukien która są właśnie koloru kremowego, warto pooglądać. Ecri jest ciemniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: ekri ,,,,krem.,,,,????????????/ 03.01.07, 21:03 Ja będe miała kremową. To jest taki ciepły odcień bieli, coś jak kość słoniowa. Ecru jest bardziej złoty i zdecydowanie ciemniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaf222 Re: ekri ,,,,krem.,,,,????????????/ 04.01.07, 11:57 dzieki kochane jestescie to juz wszystko jasne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś