krolik_w_koronkach 06.01.07, 21:28 Wybiera się ktoś jutro? O której to się zaczyna i ile może kosztować wstęp? I czy w ogóle warto iść...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waderka Re: Targi ślubne Kraków 06.01.07, 22:00 Ja się wybieram - ostatnio cena wejściówki na Klimeckiego to było 6 zł, więc pewnie teraz będzie podobnie. Myślę, że warto, nawet dla "rozrywki" - a nuż Ci coś wpadnie w oko? No bo w końcu kiedy chodzić na takie targi jak nie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: Targi ślubne Kraków 06.01.07, 22:59 Jak 6 zł to idziemy. Obawiałam się, że raczej ze 20 Odpowiedz Link Zgłoś
marchewkowa_panienka Re: Targi ślubne Kraków 07.01.07, 15:49 miałam sie wybrać, ale pogoda mnie trochę zniechęca.... bleee z taką zimą Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_w_koronkach Re: Targi ślubne Kraków 07.01.07, 17:20 Etam, chyba nie warto. Wstęp 8 zł. Na hali ok 80 wystawców. Głównie fotografia, bardzo marna zresztą. Dwa zespoły muzyczne, trzy lub cztery sklepy z sukniami. Kilka stoisk z zaproszeniami. Trzy konkursy (obrączki, suknie, limuzyna). Połaziliśmy godzinkę i do domu. Mam za to tonę ulotek, może coś się przyda (np. chyba fajna pracownia szycia sukienek wg projektu kupujących). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś