09.01.07, 00:33
Witam wszystkich,
od 4 lat jestem z moja droga polowka, niestety bardzo duzo jestesmy
oddzielnie, ale widzimy sie co miesiac, czasami tydzien, czasami mniej, rzecz
w tym ze w lutym nasza 4 rocznica, a ja chce sie zareczyc!, mielismy jechac w
gory ale dzisiaj sie okazalo ze moja dziewczyna nie dostanie wolnego,,kiedy ja
juz wsuyztko zalatwilem tzn moje wolne,, przelot itd.. troszke mi to
pozmienialo plany,,ale nasza rocznica w weekend,,co myslicie o hotelu np w
zakopanym, 1 dzien w dobrym hotelu, fajna kolacja, potem sie zarecze...
problem z tym ze moja wybranka nie nosi pierscionkow, myslalem ze lubi srebro
smile a dzisiaj sie okazalo ze zloto.. big_grin... prosze o pomoc ! moze ktos z was ma
jakis swietny pomysl na zareczyny? nie chcialbym zeby to bylo banalne, ale
sama mysl juz mi sie wydaje nie banalna smile chyba z nerwow nie potrafie nic
wymyslec.. prosze o porade jak sie zareczyc + jaki pierscionek! smile .. dzieki
wszytkim z gory...
Obserwuj wątek
    • gioseppe Re: zareczyny 09.01.07, 00:39
      hm..
      jeśli lubi złoto to kup złoto smile
      jeśli srebro to białe złoto a jeśli cie nie stać to srebro - też może być piękne smile

u nas też były wielkie plany, wyjazd do paryża etc ale jakos tak wszystko
      zaczelismy na wszystko skladac, zalatwiac ze moj ukochany stwierdzil ze nie ma
      co czekac, trzeba sie zareczyc, nie kombinowac.

wykorzystal moj slaby punkt - slodycze smile

dostałam Ferrero Rocher smile
      pod sreberkiem był pierścionek smile

oczywicie w bardzo miłej atmosferze.
      byłam zachwycona!

kiedys widzialam jak facet oswiadczyl sie kobiecie dajac jej do lozka kawe rano,
      piekna filizanka, kobieta podniosla ja aby napic sie kawy a tu pod filizanka, na
      spodku lezal pierscionek (musi byc dość płaski)

niby banalne a piekne wink

tej chwili się nie zapomina
      powodzenia!
      • krolik_w_koronkach Re: zareczyny 09.01.07, 00:45
        To zdaje się z reklamy Tchibo?
        • gioseppe Re: zareczyny 09.01.07, 00:47
          nie mam pojęcia skąd smile
          wiem, że mi sie podobało
          • krolik_w_koronkach Re: zareczyny 09.01.07, 00:52
            No była taka reklama,Tchibo albo Nescafe. Oni mają niezłe reklamy. Facet daje
            babce kawę, ona podnosi filiżankę, a tu na spodeczku pierścion. Bardzo ładnie
            to zagrali, niby nic, a takie to uroczesmile Tez mi się zawsze podobało.
            • gioseppe Re: zareczyny 09.01.07, 00:54
              efekt z ferrero był podobny wink
              a jaki słodki!!!

a wczoraj dostałam 3kilogramowy słoik nutelli smile))))
    • krolik_w_koronkach Re: zareczyny 09.01.07, 00:44
      Hm... nie zrozumiałam - widzicie się w tę rocznice, czy nie?

Czemu Zakopane? Znajdź jakiś ładny zamek (mój zaręczynowy to ten w Nidzicy
      między Wawą a Olsztynem), wynajmij apartament na noc lub dwie, powinno się
      spodobac. Co do pierścionka... chciałes kupić zaręczynowy ze srebra? Ja tez
      wolę srebro niz żółte złoto, dlatego pierścionek zaręczynowy dostałam z białego
      złota. Powinien tez być brylancik, choćby malutki. Cena to od 500 zł wzwyż (sky
      is the limitwink Inne kamienie też mogą być, ale elegancko jest dać na tę okazję
      brylant. Jeśli dziewczyna nie lubi pierścionków, zanim kupisz jej zaręczynowy
      łańcuszek z wisiorkiem lub zegarek - dowiedz się, co ona o tym myśli. Ryzykując
      inną bizuterię możesz skończyć na całonocnm przepraszaniu i pocieszaniu
      wybranki.

A tak w ogóle - rusz głową, to ty się oświadczaszsmile trochę inwencji! Masz ją
      zaskakiwac przez całe życie tongue_out
      • gioseppe Re: zareczyny 09.01.07, 00:48
        albo przejzyj forum

archiwum - zaręczyny- na pewno cos znajdzieszwink

toż to kopalnia wiedzy
      • nilish Re: zareczyny 09.01.07, 00:48
        juz prostuje,, fakt fakt smile myslalem o bialym zlocie suspicious znalaazlem taki fajny
        klaszczny,, w nasza rocznice ocziwiscie ze sie widzimy... a gory,, bo mieszkamy
        na slasku i lubimy gory ( i narty chociaz jakos bez sniegowo to widze...)
        pomysly mam, ale zawsze milo i fajnie jak jest mozliwosc zobaczenia jak to inni
        robia smile .. dzieki za odp nie sadzilem ze tak szybko to tutaj idzie big_grin ( a propo
        pierscionka chce kupic klasyczny z brylantem..a cena,, only sky is the limit... suspicious)
        • nilish Re: zareczyny 09.01.07, 00:49
          big_grin sorki za literowki ,, od 17 stej siedze na roznych stronkach i czytam big_grin ehm,,
        • gioseppe Re: zareczyny 09.01.07, 00:50

> na slasku i lubimy gory ( i narty chociaz jakos bez sniegowo to widze...)
          > pomysly mam, ale zawsze milo i fajnie jak jest mozliwosc zobaczenia jak to inni
          > robia smile

któraś z dziewczyn pisała, że chłopak oświadczył jej sie malując na ścianie
          (świeżo pomalowanej! zdaje się) tekst - chyba mi nie odmówisz - mnie się to
          cholernie spodobało ale to trzeba faceta z jajem wink

temat wątku - chyba - popłakałam się
    • nika_ab Re: zareczyny 09.01.07, 08:49
      Witam,
      Pamiętaj też, żeby nie przekombinować. Nie znamy charakteru, ani upodobań
      Twojej dziewczyny, ale moze podejdź do tego w ten sposób...gdzie lubi spędzać
      cza, czy ma jakieś ulubione miejśce w górach, które może się Wam jeszcze z
      czymś kojarzy??? Kobiety są większymi romantyczkami, niż mężczyźni. Na pewno
      jeżeli zaplanujesz coś szczególnego, a znasz ją najlepiej, to jej się
      spodoba smile Co do pierścionka...hmmm jeśli nie jest 'pozytywnie zakręcona,
      szalona, ekscentryczna", to klasyka bedzie najlepsza - czyli złoto z
      brylancikiem.
      • sandstorm86 Re: zareczyny 09.01.07, 09:53
        Mój D. oświadczył mi się w moim pokoju smile Wystarczył półmrok, świece, szampan,
        róża, wielgachna kartka i to, że uklęknął gdy pytał czy zostanę jego żoną smile
        Było fantastycznie nie zamieniłabym tej chwili na żadną inną.
        Nie ważne jak i gdzie. Najważniejsze, że z serca. Jak widać nawet jak mogłoby
        się wydawać mało wyszukane miejsce jak pokój może być naprawdę fajne.
        • panna_na_wydaniu Re: zareczyny 09.01.07, 13:20
          Mój M. oświadczył mi się w mieszkaniu. Przyszłam do domu on mi otwierając drzwi
          kazał zamknąć oczy, weszłam kazał otworzyć... mieszkanie całe w płatkach róż
          (podłoga ;P) ...były świece, winko... pierścionek .Byłam przeszczęśliwa.A co tam
          dalej jestem choć dzisiaj minął dokładnie rok smile
          • panna_na_wydaniu :P 09.01.07, 13:21

Mój M. oświadczył mi się w mieszkaniu. Przyszłam do domu on otwierając MI drzwi....
            • nilish Re: :P 09.01.07, 17:08
              dzieki za odp z mieszkaniem tez bym tak chetnie zrobil.ale niestety nie mam wink.
              a nie chce sie zareczac przy rodzicach, mysle ze to tylko sprawa miedzy nami..
              na rodzicow przyjdzie czas..
              co do pierscionka, mysle ze tradycyjny zloty z brylantem bedzie sie podobal
              "pozytywnie zakreconej" jak ktos napisal powyzej.. klasyka to klasyka smile ,,
              dzieki wzstykim za posty..
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka