energiamysli 16.01.07, 18:51 www.slubne-suknie.pl/image/galeria1-006.jpg www.slubne-suknie.pl/image/galeria1-029.jpg lub ten model www.slubne-suknie.pl/image/galeria1-164.jpg www.slubne-suknie.pl/image/galeria1-159.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: a to bedzie moja suknia ślubna 16.01.07, 19:06 Nie podoba mi się ta modelka.. Zasłania włosami sukienki.. Najlepsza chyba pierwsza, najgorsza trzecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-riki22 pierwsze dwie ok 16.01.07, 19:12 tylko pamietaj ze w trenie sie zle tanczy. znaczy ze po weselu suknia moze byc w kawalkach. chyba ze nie jestes zwolenniczka tancow. te dwie pierwsze jak dla ksiezniczki z bajki. te nastepone, az sie dziwie ze to ta sama osoba wybierala. brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: pierwsze dwie ok 16.01.07, 19:33 Kiki..przecież tren się podpina po mszy.. Jak to jest dobrze zrobione to nie przeszkadza w tańcu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-riki22 tren 16.01.07, 22:08 no cos ty? nie wiedzialam ze wynalezli praktyczne treny. fajnie. takim razie nie mam zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
gojka23 Re: a to bedzie moja suknia ślubna 16.01.07, 19:35 z tych wszystkich ta ostatnia najlepsza choć ani jedna mnie z nóg nie zwaliła ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: a to bedzie moja suknia ślubna 16.01.07, 21:55 Ta modelka ,nie pozwala mi obiektywnie spojrzeć na sukienki..sorry....i to tło...coś tak nie za bardzo to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_beb Re: a to bedzie moja suknia ślubna 16.01.07, 22:09 O tak Ta modelka zdecydowanie zdominowała zdjęcia I nie tylko te. Na stronie salonu prezentuje chyba 50 modeli i...każdy wygląda okropnie, w najlepszym razie nijako. Ale sukienki widziałam na żywo. Są normalne. Brawa dla tej pani za oryginalną urodę)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: a to bedzie moja suknia ślubna 17.01.07, 09:42 A mi się podobają zakryte ramiona i dlatego te sukienki nie są takie złe- najlepsza chyba ta 4. Jaki to salon!- poprosze na namiary, bo jeszcze sukienki nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon26 Re: a to bedzie moja suknia ślubna 23.01.07, 21:43 radzę rozejżeć się za czymś innym według mnie porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: a to bedzie moja suknia ślubna 17.01.07, 12:09 ta "modelka" jest karłem??? Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiblu Re: a to bedzie moja suknia ślubna 17.01.07, 22:14 A te sukienki sa z prababci? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: a to bedzie moja suknia ślubna 23.01.07, 22:07 4, pozostale mi sie nie podobaja, zreszta, zadna nie powala... ale moze byc to faktycznie wina modelki i fotografa... mam wrazenie, ze ona jest albo mala albo jakas taka nieproporcjonalna i suknie sie zle prezentuja, koniecznie zobacz na sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: a to bedzie moja suknia ślubna 23.01.07, 22:10 Moim zdaniem to są sukienki dla bardzo niskich dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: a to bedzie moja suknia ślubna 23.01.07, 22:19 > Moim zdaniem to są sukienki dla bardzo niskich dziewczyn w takim razie sa zle uszyte bo zamiast optycznie wydluzac to jeszcze skracaja, a do tego rozpuszcze wlosy poteguja ten efekt... kiedys byl tu taki watek (dawno temu) co zrobic, zeby sie optycznie wydluzyc bo maz wysoki, m.in. byla mowa o wysokich obcasach, dopasowanych (a nie rozkloszowanych) sukniach, upietych wysoko wlosach, odpowiednich bukietach itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: a to bedzie moja suknia ślubna 23.01.07, 22:41 a ja mysle ze ani modelka nie jest taka zla ani nie jest tez karlem ani sukienka zla nie jest .... Tylko, po prostu kogos - kto robil te zdjecia (plus kogos kto zrobił ten koszmarny make up modelce) nalezalo by wywiesic za noge z okna pociagu Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: a to bedzie moja suknia ślubna 08.03.07, 17:07 ostatnia jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: a to bedzie moja suknia ślubna 08.03.07, 17:30 ani jedna mi się nie spodobała Odpowiedz Link Zgłoś