Dodaj do ulubionych

a moze ktoras z tych?

17.01.07, 22:21

www.cymbeline.com/
Strony 9 i 10, modele Saline i Aamu.

Czy ktoras z Was wie moze ile one kosztuja? Jak na razie mam za soba dopiero
jedna wizyte w salonie sukien slubnych i nie chce mi sie znow isc...
Obserwuj wątek
    • bejbiblu Re: a moze ktoras z tych? 17.01.07, 22:35
      Mówisz poważnie? One Ci się naprawdę podobają? TRAGEDIA! Jak podarte! Ale
      cóż... każdy ma inny gust, na szczeście!
    • siog Re: a moze ktoras z tych? 17.01.07, 22:52
      Saline widzialam na zywo. jest przepiekna!!! nie pamietam ceny dokladnie ale ok
      4-5 tys.zl
      BTW sukienki Cymbeline sa bardzo dobre jakosciowo i bardzo ciekawe, nietypowe,
      nie powtarzaja sie nigdziesmile
      moja tez kupilam Cymbelinesmile
    • ozi29 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 10:15
      Szczerze polecam wybranie się do tego własnie salonu!!! Sukienki sa przecudne,
      niepowtarzalne, pięknie wykonane i w ogóle najsmile Sama bede miała sukienke
      Cymbelinesmile Ceny są różne... od 4 tys w zwyż.
      • toska26 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 10:21
        Dziewczyny, a można tam sukienki mierzyć? Nie robią żadnych problemów?
        • ozi29 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 10:28
          We Wrocławiu na Biskupiej 6b, obsługa jest dość sympatyczna...
          • siog ozi29 18.01.07, 12:52
            ozi29 ktora w koncu kupilas?smile
            Pozdrawiam!
    • ozi29 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 13:24
      Jeszcze nie kupiłam smile Pod koniec lutego ide zamawiać juz na 100% Waham się
      pomiędzy astride a tyler! Porażka , nie sadziłam, ze wybór sukni slubnej, to
      taki dylematsmile ale, co ja poradze, że te suknie są takie ładnesmile))
      • mayagaramond Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:06
        Dzieki, na pewno je przymierze. Nie wiem tylko czy kupie. Mam znajoma
        projektanktke wiec moze bede szyla u niej.

Siog - to wlasnie po Twoim watku zajrzalam na strone Cymbeline i spodobalo mi
        sie wlasnie to, ze sukienki sa nietypowe, poza tym szukam czegos w czym mozna
        noge pokazacwink

Podoba mi sie tez Sofie (ta krotka).
        • siog Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:26
          moge dac ilka dobrych rad?smile)

szukalam suknie slubna dlugo juz nawet zwatpilam ze znajde te jedynasmile

moja rada idz i poprzymierzaj. tak jak mowie Saline bylam zachwycona! tkanina i
          uszyciem!
          ale najwazniejsza rada!smile))jak spodoba ci sie jakakolwiek w Cymbeline to kupuj i
          nie szyj bo nie bedzie tak samo... Ale jak masz znajoma projektantke to moze po
          przymierzeniu kilku roznych typow i modeli wymyslicie cos wspolnie nietypowego i
          wylacznie dla Ciebie bez kopiowania?

p.s. przypominam sobie dziewczyne z irlandzkiego magazynu o slubach w dziale
          real weddings. ona miala kolezanke projektantke i wspolnie wymyslily dla niej
          sukienke. byla jedna z najpiekniejszych jakie widzialam. jedwab mial szary
          odcien, do tego miala pas w paski w takich kolorach:grafit,granat,czarny. miala
          tez welon delikatny w szarym odcieniu. Wygladalo to niesamowicie!

moze zrobcie razem kilka projektow?
          • mayagaramond Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:34
            siog napisała:

> moge dac ilka dobrych rad?smile)

ale tylko dobrych i darmowychwink

Mnie sie wlasnie nie chce przymierzac. Ode mnie to cala wyprawa, musze jechac do
            Monachium (160 km) bo w Salzburgu nie ma Cymbeline.

Tez tak wlasnie myslalam, zeby sukienki nie kopiowac tylko poprzymierzac kilka i
            wtedy cos zaprojektowac. Do ciuchow szytych na miare jestem przyzwyczajona, do
            18 roku zycia tylko buty kupowalam w sklepie, bo mialam babcie krawcowa. Umiala
            swietnie szyc i byle tez bardzo pomyslowa.
            Z ta projektantka jest tylko ten problem, ze ja jestm tu a ona tam. Jade co
            prawda w marcu i maju do W-Wy wiec moze wystarczy.
            • siog Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:41
              jedz i mierz!!!smile
              moze zakochasz sie w jakiejs z nichsmile naprawde sa piekne!
        • nionczka Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:50
          Jedz do Monachium, pomierz suknie i przy okazji pochodzisz sobie po innych
          sklepach. Jesli mozesz pokazac nogi to sa fajne. Ja tez wybralam Cymbeline, ale
          nie z 2007.
          • mayagaramond Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:57
            nionczka napisała:

> Jedz do Monachium, pomierz suknie i przy okazji pochodzisz sobie po innych
            > sklepach.

to chodzenie po innych sklepach jest bardzo niebezpiecznewink Pojechalam dzis do
            sadu okregowego (zadne wielkie miasto) na zaprzysiezenie i wrocilam z dwoma
            parami butow... Na usprawiedliwinie dodam tylko, ze jedne przecenione z 90€ na
            30 a drugie z 300 na 90€
            • siog pytanie:) 18.01.07, 17:02
              Mayagaramond mierzylas juz jakies sukienki w Niemczech? Ciekawa jestem jaka jest
              obsluga w salonach slubnych?
              • mayagaramond Re: pytanie:) 18.01.07, 17:08
                Bylam tylko w jednym salonie w Salzburgu. To bylo jeszcze w zeszlym roku, bo
                mieli promocje i myslalam, ze cos znajde. Niestety promocja dotyczyla malo
                ciekawych modeli. Obsluga byla srednia, ale to tez dlatego, ze spoznil sie
                pociag i ja sie spoznilam, wiec bylo wiecej klientek w salonie.

Wiem, ze w Landau (Palatynat) jest super salon ze swietna obsuga, ale to 500 km
                ode mnie. A jeszcze rok temu mieszkalam w tamtych okolicach. W Monachium pewnie
                bedzie pelno "Schickimicki", porownywalne do wystrojonej warszawki, wiec trzeba
                sie bedzie odstawic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka