mayagaramond 17.01.07, 22:21 www.cymbeline.com/ Strony 9 i 10, modele Saline i Aamu. Czy ktoras z Was wie moze ile one kosztuja? Jak na razie mam za soba dopiero jedna wizyte w salonie sukien slubnych i nie chce mi sie znow isc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejbiblu Re: a moze ktoras z tych? 17.01.07, 22:35 Mówisz poważnie? One Ci się naprawdę podobają? TRAGEDIA! Jak podarte! Ale cóż... każdy ma inny gust, na szczeście! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: a moze ktoras z tych? 17.01.07, 22:52 Saline widzialam na zywo. jest przepiekna!!! nie pamietam ceny dokladnie ale ok 4-5 tys.zl BTW sukienki Cymbeline sa bardzo dobre jakosciowo i bardzo ciekawe, nietypowe, nie powtarzaja sie nigdzie moja tez kupilam Cymbeline Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 10:15 Szczerze polecam wybranie się do tego własnie salonu!!! Sukienki sa przecudne, niepowtarzalne, pięknie wykonane i w ogóle naj Sama bede miała sukienke Cymbeline Ceny są różne... od 4 tys w zwyż. Odpowiedz Link Zgłoś
toska26 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 10:21 Dziewczyny, a można tam sukienki mierzyć? Nie robią żadnych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 10:28 We Wrocławiu na Biskupiej 6b, obsługa jest dość sympatyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 13:24 Jeszcze nie kupiłam Pod koniec lutego ide zamawiać juz na 100% Waham się pomiędzy astride a tyler! Porażka , nie sadziłam, ze wybór sukni slubnej, to taki dylemat ale, co ja poradze, że te suknie są takie ładne)) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:06 Dzieki, na pewno je przymierze. Nie wiem tylko czy kupie. Mam znajoma projektanktke wiec moze bede szyla u niej. Siog - to wlasnie po Twoim watku zajrzalam na strone Cymbeline i spodobalo mi sie wlasnie to, ze sukienki sa nietypowe, poza tym szukam czegos w czym mozna noge pokazac Podoba mi sie tez Sofie (ta krotka). Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:26 moge dac ilka dobrych rad?) szukalam suknie slubna dlugo juz nawet zwatpilam ze znajde te jedyna moja rada idz i poprzymierzaj. tak jak mowie Saline bylam zachwycona! tkanina i uszyciem! ale najwazniejsza rada!))jak spodoba ci sie jakakolwiek w Cymbeline to kupuj i nie szyj bo nie bedzie tak samo... Ale jak masz znajoma projektantke to moze po przymierzeniu kilku roznych typow i modeli wymyslicie cos wspolnie nietypowego i wylacznie dla Ciebie bez kopiowania? p.s. przypominam sobie dziewczyne z irlandzkiego magazynu o slubach w dziale real weddings. ona miala kolezanke projektantke i wspolnie wymyslily dla niej sukienke. byla jedna z najpiekniejszych jakie widzialam. jedwab mial szary odcien, do tego miala pas w paski w takich kolorach:grafit,granat,czarny. miala tez welon delikatny w szarym odcieniu. Wygladalo to niesamowicie! moze zrobcie razem kilka projektow? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:34 siog napisała: > moge dac ilka dobrych rad?) ale tylko dobrych i darmowych Mnie sie wlasnie nie chce przymierzac. Ode mnie to cala wyprawa, musze jechac do Monachium (160 km) bo w Salzburgu nie ma Cymbeline. Tez tak wlasnie myslalam, zeby sukienki nie kopiowac tylko poprzymierzac kilka i wtedy cos zaprojektowac. Do ciuchow szytych na miare jestem przyzwyczajona, do 18 roku zycia tylko buty kupowalam w sklepie, bo mialam babcie krawcowa. Umiala swietnie szyc i byle tez bardzo pomyslowa. Z ta projektantka jest tylko ten problem, ze ja jestm tu a ona tam. Jade co prawda w marcu i maju do W-Wy wiec moze wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:41 jedz i mierz!!! moze zakochasz sie w jakiejs z nich naprawde sa piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:50 Jedz do Monachium, pomierz suknie i przy okazji pochodzisz sobie po innych sklepach. Jesli mozesz pokazac nogi to sa fajne. Ja tez wybralam Cymbeline, ale nie z 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: a moze ktoras z tych? 18.01.07, 16:57 nionczka napisała: > Jedz do Monachium, pomierz suknie i przy okazji pochodzisz sobie po innych > sklepach. to chodzenie po innych sklepach jest bardzo niebezpieczne Pojechalam dzis do sadu okregowego (zadne wielkie miasto) na zaprzysiezenie i wrocilam z dwoma parami butow... Na usprawiedliwinie dodam tylko, ze jedne przecenione z 90€ na 30 a drugie z 300 na 90€ Odpowiedz Link Zgłoś
siog pytanie:) 18.01.07, 17:02 Mayagaramond mierzylas juz jakies sukienki w Niemczech? Ciekawa jestem jaka jest obsluga w salonach slubnych? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: pytanie:) 18.01.07, 17:08 Bylam tylko w jednym salonie w Salzburgu. To bylo jeszcze w zeszlym roku, bo mieli promocje i myslalam, ze cos znajde. Niestety promocja dotyczyla malo ciekawych modeli. Obsluga byla srednia, ale to tez dlatego, ze spoznil sie pociag i ja sie spoznilam, wiec bylo wiecej klientek w salonie. Wiem, ze w Landau (Palatynat) jest super salon ze swietna obsuga, ale to 500 km ode mnie. A jeszcze rok temu mieszkalam w tamtych okolicach. W Monachium pewnie bedzie pelno "Schickimicki", porownywalne do wystrojonej warszawki, wiec trzeba sie bedzie odstawic... Odpowiedz Link Zgłoś