aga.hm 04.01.07, 14:23 Hej, wiecie coś moze na ten temat? Mają się odbyć 14 stycznia, dajcie znać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: Targi ślubne - Wrocław 04.01.07, 15:46 Udało mi się znaleźć stronę targów: www.wroclaw.targislubne.pl/ Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: Targi ślubne - Wrocław 05.01.07, 13:32 witam ja też dołączę do WrocławianeK :) może się przydam a jeśli chodzi o targi - to odbędą się również na Bielanach A4 - 07.01.07 ale jak bedzie wyglądać to nie wiem:) pozdrawiam Odpowiedz Link
medea11 Re: Targi ślubne - Wrocław 06.01.07, 18:50 Hej Bylam na tych ostatnich targach organizowanych na Bielanach i wyszlam po 10 minutach - szkoda czasu. To bylo rozdawanie ulotek i reklamowanie sie ...niestety firmy nie odznaczaly sie jakos oryginalnoscia a wrecz przeciwnie. Nic mnie nie zachwycilo, dlatego przyznam szczerze,ze sie zrazilam i chyba sie nie wybiore do Hali Ludowej. Odpowiedz Link
kalina97 Re: Targi ślubne - Wrocław 07.01.07, 12:41 Na targachw Hali jest podobnie-tyle,że drożej i ciasniej.Wystawiają sie przecietne i tak jak napisałaś o tamtych targach-mało orginalne firmy,ale słono sobie liczą np.za wideo.A to tego są strasznie nachalni.. Odpowiedz Link
nantu Re: Targi ślubne - Wrocław 08.01.07, 22:41 a czy ktos z Was znalazl plan targow, tzn o ktorej np. bedzie pokaz sukien slubnych? nigdzie nie moge znalezc szczegolowego planu:( z gory dzieki za odpowiedz! Odpowiedz Link
inkageo Re: Targi ślubne - Wrocław 08.01.07, 22:49 Też dzisiaj szukałam i nic...:( Może na afiszach coś jest.. Odpowiedz Link
mycha0211 Re: Targi ślubne - Wrocław 09.01.07, 17:25 Niestety nie wiem o której bedzie pokaz sukien ślubnych ale całe targi mają rozpocząć się o godz.10.00 i trwać do godz.18.00,też o nich myślałam lecz chyba się na nie nie wybiorę. Wolę o godz.20.00 pójść z moim S. do rynku na "światełko do nieba" Odpowiedz Link
inkageo Program targów 11.01.07, 16:49 Dostałam taką informację mailem: 14 stycznia 2007, Hala Ludowa, Wrocław zapraszamy w godzinach 10.00 - 18.00 Prowadzenie - Krzysztof Ibisz i Sonia Niekrasz. Przez cały czas trwania Targów towarzyszyć będzie Państwu bogaty program sceniczny. Pokazy kolekcji mody ślubnej rozpoczną się o godz. 12.00 i potrwają, przeplatane licznymi animacjami, prezentacjami i konkursami, do godz. 15.30. Zapowiada sie wspaniałe show! W programie między innymi pokazy florystyczne, taneczne, recitale kwartetu smyczkowego solistki Moniki Gruszczyńskiej, grupy Stars oraz liczne niespodzianki i nagrody. Na Targach zapoznacie się Państwo z ofertą ponad 150 firm z branży ślubnej, zachęcamy więc aby zarezerwować sporo czasu odwiedzając naszą imprezę. Wysyłając sms-a pod numer 508-602-710 (opłata jak za zwykłego sms-a) wśród uczestników Targów wylosujemy talon na suknię ślubną wartości 2000 zł. ufundowaną przez firmę Agora. Proszę zabrać na targi swój telefon komórkowy - będziemy dzwonić! Wszyscy z Państwa, którzy wypełnią kupon konkursowy na Targach, mają szansę na wylosowanie talonu na suknię ślubną wartości 2000 zł. ufundowanego przez firmę Demetrios. Losowania odbędą się pod koniec pokazów głównych. Odpowiedz Link
promyczek_k Re: Kto się wybiera na targi?:) 13.01.07, 15:07 Ja też, nie mogę tego przegapić. Za rok to już nie będzie się chciało ;) Odpowiedz Link
inkageo Jakie wrażenia po?:) 14.01.07, 22:58 Ja jestem zadowolona bo znalazłam fotografa:) Brakowało mi florystek i dziwię się, że demetrios nie przywiózł sukienek.. Stoisko w centralnym punkcie, w którym wystawili plakaty sukni i ekran z pokazem.. Strata miejsca i czasu.. Odpowiedz Link
wegiel6 Re: Jakie wrażenia po?:) 14.01.07, 23:08 jak dla mnie bylo za glosno. trzeba bylo krzczec do wtsrawcow i siebie nawzajem. jakiego fotografa wybralas> Odpowiedz Link
inkageo Re: Jakie wrażenia po?:) 15.01.07, 07:33 O tak...było zdecydowanie za głośno... Na reportaż z dnia ślubu wybrałam Kajetana Mazura www.foto-kamaz.art.pl/ A na plener w tygodniu Pośpiesznych pospieszni.pl/web/ (mieli już zajęty mój termin..) Wczoraj byłam bardzo zadowolona, ale dzisiaj obudziłam się już pełna wątpliwości, czy nasze zdjęcia też będę takie ładne, jak te prezentowane na targach.. Odpowiedz Link
marcia811 Re: Jakie wrażenia po?:) 17.01.07, 11:11 Inkageo możesz mi napisac coś więcej o tych fotkach na priwa? Odpowiedz Link