Dodaj do ulubionych

Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www

18.01.07, 11:38
czy mozecie polecic jakies strony www gdzie moglabym z mama poogladac kreacje na moj slub dla niej???

Mama prawdopodobnie bedzie cos szyla ale dobrze by bylo miec jakis pomysl, najlepiej zdjecie czegos, co sie jej podoba.

Dziewczyny, a w czym ida wasze mamy??
Czy beda miec 2 kreacje na te uroczystosc???

Obserwuj wątek
    • jonasza Re: Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www 18.01.07, 11:42
      A po co dwie? Zakładamy, że mama się pobrudzi i będzie musiała się przebrać?
      Niezłesmile))
      • 0livka5 Re: Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www 18.01.07, 11:56
        Mama sie nie pobrudzi smile Nie martw sie o to.

Na wszystkich weselach na ktorych dotychczas bylam zawsze mamy pary mlodej zmienialy kreacje. Nie tylko one, bo ja jako gosc rowniez.
        Nie bylam nigdy odosobniona, wrecz przeciwnie, na palcach mozna bylo policzyc osoby ktore sie nie przebieraly.
        • ozi29 Re: Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www 18.01.07, 15:11
          0livka5 napisała:
          > Na wszystkich weselach na ktorych dotychczas bylam zawsze mamy pary mlodej
          zmie
          > nialy kreacje.
          Pierwszy raz słysze o takim zwyczaju, a zyje juz 25 latsmile

Nie tylko one, bo ja jako gosc rowniez.
          No to tylko pogratulowac. Bo tak z 5 wesel w roku i bankructwo murowane!

> Nie bylam nigdy odosobniona, wrecz przeciwnie, na palcach mozna bylo policzyc
          o
          > soby ktore sie nie przebieraly.
          Wyobrażam sobie jak musiały sie czuc, te, co sie nie przebierały...

zostało jeszcze...
      • inkageo Re: Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www 18.01.07, 11:57
        Spotkałam się z czymś takim, że mamy są inaczej ubrane w kościele (np. kostium
        i kapelusz), a na przyjęcie zakładają wieczorową suknię. Nie każdy dobrze się
        czuje w wieczorowym stroju w środku dnia, szczególnie w lecie, gdy msza jest w
        godzinach wczesno popołudniowychwink
        A tu link do podobnego wątku i sukni mojej mamy:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=53040963&a=53040963
    • ana.ana.ana Re: Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www 18.01.07, 12:29
      Całe szczęście, przy całym wariactwie mojej niemal 60-letniej mamy, ONA NIE
      ZNOSI TAKICH FANABERII. I co potem z tymi ubraniami, biorąc pod uwagę, że
      pewnie na każdą okazję kupowałaby coś nowego.
    • kasia_beb Re: Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www 18.01.07, 14:32
      Szczerze mówiąc coraz częściej na tym forum dowiaduję się niesamowitych rzeczy.
      Nie wiem, czy sama kiedykolwiek wpadłabym na pomysł, żeby jako gość weselny
      mieć dwie sukienki i się przebierać. W moim otoczeniu zauważam wprost przeciwny
      trend, do odchodzenia od sukni wieczorowo-balowych na rzecz coraz prostszych
      kreacji, które potem można założyć w codziennym życiu.
      Zgadzam się, że matki młodych powinny wyglądać pięknie w tym dniu, ale nie
      popadajmy w szaleństwo. Jeszcze parę miesięcy na tym forum i będę się bała iść
      na wesele znajomych bez ubrań na zmianę, wizyty u kosmetyczki, tipsów i nowego
      męża (bo dwa razy w tej samej kreacji i tym samym facetem to obciach na maxasmile)
    • bejbiblu Re: Kreacje dla MAMY panny mlodej- strony www 18.01.07, 15:14
      Załosny ten pomysł, z dwiema kreacjami, na jeden ślub.

Ale coż... polak to polak "zastaw sie, a postaw sie".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka