aneczka_ 20.01.07, 10:05 Chyba znalazłam idealną dla mnie sukienkę. Proszę o wasze opinie. www.weddingchannel.pl/galerie/2007linea/32.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetan39 Radze mierzyc ! ! ! 20.01.07, 10:25 A mierzylas ja ??? Bo jesli nie mierzyjas, to radze przymierzyc. W moim przypadku myslalam o skromnej i prostej sukience, a gdy zaczelam mirzyc, to okazalo sie, ze wygladam w takich "jak uboga krewna" (tak mawiala moja kumpela) I w rezultacie wybralam taka: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a4e75e2a1486ea4.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: moja sukienka :) 20.01.07, 10:52 Bardzo ładna Zresztą jak większość Linea Raffaelli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:05 jedni napisza ladna, jeszcze inni, przecietna ja napisze: przepiekna bedzie tego koloru??? Odpowiedz Link Zgłoś
pomfus3 Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:16 Moim zdaniem przepiękna; sama ogladam suknie z tej kolekcji i jestem zachwycona prostotą i elegancją. Naprawdę przepiękna i ciekawy kolor. Pare miesięcy temu sama pytałam dziewczęta o opinię na temat jednej z sukienek tej kolekcji i wszystkie były ZA. Zwłaszcza duzo pomogła mi inkageo (cena, solon etc). Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczęta. Kolor bardzo ciekawy-ale chyba juz to pisałam. Powodzenia. Napisz coś więcej o niej, czy lekka, wygodna etc. Odpowiedz Link Zgłoś
muchagosia1 Re: moja sukienka :) 20.01.07, 13:01 przeprazsam , ale zapomnialam dodac, sukienki z tej kolekcji sa bardzo wygodne, sprzedawczyni mowila, ze to sztuczny jedwab, nie wiem czy to prawda, ale na prawde bardzo dobrze leza, sa lekkie i przewiewne. ja za moja sukienke zaplacilam 3500 zl, w salonie w warszawie ul Nowolipie 22, a ogolnie ceny zaczynaj sie od 2700 do okolo 5000 zl. obsluga w salonie bardzo mila, nie ma sie do czego przyczepic, na poczatku wplaca sie zaliczke, chyba 1000 zl, a przy odbiorze reszte. pare dni temu dzwonili do mni, ze juz przyslali sukienke, czekalam okolo 2 miesiace,sukienke bedzie czekac na mnie w salonie az do sierpnia, bo w tej chwili jestem za granica. pozdrawiam i polecam ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
gausio Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:24 bardzo ładna i z klasą, a znasz juz cenę? Sama czegos szukam i nie mam koncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:53 Wow aneczka_ ta sukienka jest prześliczna. Też jestem na etapie poszukiwania tylko celuje w Cymbeline ale niestety te suknie, które mi sie podobaja nie są sprowadzane... Ja wiem,że o pieniądzach się nie rozmawia ale może zdradzisz koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
muchagosia1 Re: moja sukienka :) 20.01.07, 12:55 czesc, mierzylam ta sukienke dol jest sliczny, ale gora z tym kwiatkeim jakos nie wygladala najlepiej, dol bardzo ladnie wyglada, to jest problrm sukienek tej firmy, przymierzylam wszystkie kotre byly w sklepie, z tej kolekcji, i wiekszosc jakos mi na gorze nie lezala, nie wiem moze to problem mojej sylwetki, dlatego radze przymierzac. ja w koncu zdecydowalam sie na sukienke z tej samej strony internetowej osmy rzad od gory, pierwsza sukienka z lewej, z takim kwituszkiem z prawej strony, kolor kremowy ( przepraszam ale nie wiem jak sie wkleja link) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś