Dodaj do ulubionych

moja sukienka :)

20.01.07, 10:05
Chyba znalazłam idealną dla mnie sukienkę. Proszę o wasze opinie.

www.weddingchannel.pl/galerie/2007linea/32.jpg
Obserwuj wątek
    • anetan39 Radze mierzyc ! ! ! 20.01.07, 10:25
      A mierzylas ja ??? Bo jesli nie mierzyjas, to radze przymierzyc. W moim
      przypadku myslalam o skromnej i prostej sukience, a gdy zaczelam mirzyc, to
      okazalo sie, ze wygladam w takich "jak uboga krewna" (tak mawiala moja kumpela)
      I w rezultacie wybralam taka:

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a4e75e2a1486ea4.html

Pozdrawiam
    • inkageo Re: moja sukienka :) 20.01.07, 10:52
      Bardzo ładnasmile Zresztą jak większość Linea Raffaelli.
    • kaskahh Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:05
      jedni napisza ladna, jeszcze inni, przecietna
      ja napisze: przepiekna
      bedzie tego koloru???
      • pomfus3 Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:16
        Moim zdaniem przepiękna; sama ogladam suknie z tej kolekcji i jestem zachwycona
        prostotą i elegancją. Naprawdę przepiękna i ciekawy kolor. Pare miesięcy temu
        sama pytałam dziewczęta o opinię na temat jednej z sukienek tej kolekcji i
        wszystkie były ZA. Zwłaszcza duzo pomogła mi inkageo (cena, solon etc).
        Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczęta. Kolor bardzo ciekawy-ale chyba juz
        to pisałam. Powodzenia. Napisz coś więcej o niej, czy lekka, wygodna etc. smile
        • muchagosia1 Re: moja sukienka :) 20.01.07, 13:01
          przeprazsam , ale zapomnialam dodac, sukienki z tej kolekcji sa bardzo wygodne,
          sprzedawczyni mowila, ze to sztuczny jedwab, nie wiem czy to prawda, ale na
          prawde bardzo dobrze leza, sa lekkie i przewiewne. ja za moja sukienke
          zaplacilam 3500 zl, w salonie w warszawie ul Nowolipie 22, a ogolnie ceny
          zaczynaj sie od 2700 do okolo 5000 zl. obsluga w salonie bardzo mila, nie ma
          sie do czego przyczepic, na poczatku wplaca sie zaliczke, chyba 1000 zl, a przy
          odbiorze reszte. pare dni temu dzwonili do mni, ze juz przyslali sukienke,
          czekalam okolo 2 miesiace,sukienke bedzie czekac na mnie w salonie az do
          sierpnia, bo w tej chwili jestem za granica. pozdrawiam i polecam ten salon.
    • gausio Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:24
      bardzo ładna i z klasą, a znasz juz cenę? Sama czegos szukam i nie mam
      koncepcji sad
      • a.bc Re: moja sukienka :) 20.01.07, 11:53
        Wow aneczka_ ta sukienka jest prześliczna. Też jestem na etapie poszukiwania
        tylko celuje w Cymbeline ale niestety te suknie, które mi sie podobaja nie są
        sprowadzane...smile
        Ja wiem,że o pieniądzach się nie rozmawia ale może zdradzisz koszt?smile
        • muchagosia1 Re: moja sukienka :) 20.01.07, 12:55
          czesc,
          mierzylam ta sukienke dol jest sliczny, ale gora z tym kwiatkeim jakos nie
          wygladala najlepiej, dol bardzo ladnie wyglada, to jest problrm sukienek tej
          firmy, przymierzylam wszystkie kotre byly w sklepie, z tej kolekcji, i
          wiekszosc jakos mi na gorze nie lezala, nie wiem moze to problem mojej
          sylwetki, dlatego radze przymierzac. ja w koncu zdecydowalam sie na sukienke z
          tej samej strony internetowej osmy rzad od gory, pierwsza sukienka z lewej, z
          takim kwituszkiem z prawej strony, kolor kremowy ( przepraszam ale nie wiem jak
          sie wkleja link)
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka