drabikk Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 25.10.07, 16:26 Strona naszego genialnego fotografa to www.zeb_serban.citymedia.pl/ a naszych zdjęć ślubnych które on wykonał to: picasaweb.google.pl/Zibi1970/LubPatrycjiIMarcina/photo?authkey=zGvt45ruVH4#s5124620062771464690 więcej nie dodaję bo zdjęcia mówią same za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka zachidniopomorskie 25.10.07, 16:32 Dziewczynom z zachodniopomorskiego polecam Asię i Tomka Sorówków "Studio22". Profesjonalści, bardzo mili, współpraca bardzo miła! Odpowiedz Link Zgłoś
petra24 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 25.10.07, 22:56 Ja polecam www.retrospektywa.com.pl - z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
rudaagnes Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 25.10.07, 23:09 a mój fotograf na 2008 (www.blindman.pl) o którym wcześniej włąśnie dziś napisł mi, że wygrał konkurs wśród najlepszych fotografów ślubnych, i że musi bo musi wprowadzić nowy cennik... i wywnioskowałam, że powinnam się cieszyć, że udało mi się zarezerwować termin bo on terminy zwolni dopiero w połowie listopada, no to się cieszę aha wygrane zdjęcie na www.foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=2142 kategoria WESELE tam jest wogóle sporo fotografów to można sobie wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
aniaania77 Monika Wasylewska 25.10.07, 23:33 Cześć, nam robiła Pani Monika z mężem. Fajni ludzie, ale uwaga - nie są tani ale kto sobie ceni jakosc ten ich tez doceni. Zresztą można kilka naszych fotek zoabczyć na ich stronie www.monikawasylewska.com Pa Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe skoro ranking to powiinno Was to zainteresowac ;) 26.10.07, 08:54 www.foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=2142 Odpowiedz Link Zgłoś
kaz128 Re: Monika Wasylewska 16.03.08, 22:59 A ja polecam Wam moją Panią fotograf Małgosię, jej zdjęcia możecie zobaczyć na www.wernicka.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe skoro ranking to powiinno Was to zainteresowac ;) 26.10.07, 08:53 www.foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=2142 Odpowiedz Link Zgłoś
magda_chsk Re: skoro ranking to powiinno Was to zainteresowa 26.10.07, 13:15 jak juz ten link wyzej, to jeszcze te: http://foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=1999 http://foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=1780 Odpowiedz Link Zgłoś
retosia Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 27.10.07, 13:56 A ja polecam: www.babirecki.pl Pan Marek z żoną to niepowtarzalny układ: fotograf + stylista. Profesjonalnie pod każdym względem. Polecam ich wszystkim moim znajomym, a w przyszłym roku będą mogli się wykazać i u mnie... R. Odpowiedz Link Zgłoś
trojanek1 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 28.10.07, 13:36 serfujac po necie przed slubem znalazlam fajna stronka www.album.weselny.pl wprawdzie nie jest to typowy ranking ale sa tam zebrane zdjecia wielu fotografow w jednym miejscu mozna przejrzec i porownac rozne koncepcje, przy kazdym zdjeciu jest namiar na fotografa wiec moim zdaniem super sprawa goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zikiyazi Mariusz Michalowski??? 10.12.07, 15:49 Czy ktos korzystal z uslug tego Pana? Jestem na etapie poszukiwan fotografa na maj 2008 (wiem, ze to troche pozno), woj. pomorskie... Moze mozecie mi kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: Number ONE ;) 14.12.07, 18:00 jak juz Ci adrenalina opadnie (z powodu ze jestes najlepszy) i spuscisz delikatnie z tonu (odrobine bufonowatego) to zapraszam na forum dla fotografow slubnych : www.foto.forumslubne.pl ... byc moze okaze sie ze jeszcze troche musisz slubow zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: Number ONE ;) 14.12.07, 18:41 Dla mnie najbardziej szokujące jest, że w ciągu zaledwie dwóch lat można się wznieść na taki poziom pyszałkowatości. Ale z drugiej strony to chyba nie takie trudne być "number one", skoro wszyscy inni to katastrofa... Odpowiedz Link Zgłoś
leila25 Re: Number ONE ;) 14.12.07, 22:35 Panie Piotrze nie jestem znawcą tematu, wypowiadam się jedynie jako przyszła panna młoda, która naoglądała się już sporo stron profesjonalnych fotografów jak i ich zdjęć "w realu" i stwierdzam, że Pana zdjęcia są naprawdę piękne. Lubię jak fotografie oddają uczucia i Pana właśnie to robią, jest w tych zdjęciach jakaś "chemia". Szkoda, że zamówiłam już fotografa na swój ślub...Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aramgadkas Re: może coś z łodzi 15.12.07, 20:31 Ja polecam www.lafoto.pl/ super foty i przystępne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
misiak67 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 17.12.07, 08:54 ja polecam Fotografa Pana Sebastiana z www.siubistudio.pl jest naprawdę świetny i robi profesjonalne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
sisji www.wesele.photoexistance.com 03.01.08, 22:01 polecam !!! www.wesele.photoexistance.com mloda para fotografow z wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek80 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 07.01.08, 13:20 Polecam www.sluzenko.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek80 www.sluzenko.com 07.01.08, 13:48 Cześć. A ja znalazłam fotografa poprzez forum fotografów ślubnych, szukałam po zwycięzcach konkursów i trafiłam na Macieja Służenko i to był strzał w dziesiątkę. Super zdjęcia i prezentacja. Jego strona www.sluzenko.com ... pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Nasz fotograf :) 07.01.08, 14:00 www.moscickifoto.com/ My wybraliśmy Pana Mościckiego Znajomi go wynajęli i mają fotki ślubne cudowne i naturlane Odpowiedz Link Zgłoś
slawekmielnik Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 10.01.08, 23:35 a to... www.aleslub.com Odpowiedz Link Zgłoś
slona28 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 28.01.08, 11:37 Tak się złożyło, że w czasie ostatniego pół roku miałam trzy sesje zdjęciowe, każda w innym klimacie, z tych trzech jednak tylko dwie wyszły tak, że jestem zadowolona (cóż strasznie wymagająca ze mnie babka). I o tych dobrych Wam napiszę. Zdjęcia ślubne robił nam Wojtek: www.blindman.pl/ zdjęcia wyszły cudownie! Są bardzo naturalne, Wojtek wychwycił niesamowite momenty. Inny fotograf, który później widział nasze ślubne zdjęcia - powiedział, że Wojtek ma niesamowite wyczucie chwili, i nie chciał wierzyć, że zdjęcia robiła tylko jedna osoba (Wojtek właśnie) poza tym Wojtek buduje świetną atmosferę, co niestety nie zawsze jest normą, a z nim po prostu chce się te zdjęcia robić i spędzać z nim czas. A... i jeszcze jedno - nie ma problemu z dojazdem (do nas miał ok. 300km - i "no problem"). Druga sesja plenerowo - wakacyjna była z włoskim fotografem (więc już trochę wychodzę z tematu), ale zdjęcia są niesamowite - choć zdaję sobie sprawę, że sceneria swoje zrobiła, klimat również www.colomboclaudio.it/ Trzecia sesja znów w Polsce i zdjęcia z masą błędów - nie jestem zadowolona, i polecać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.pl Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 12.02.08, 00:00 Nam tez zdjecia robil Wojtek Blindman i zgadzam sie ze wszystkim, co napisalas. Nie dosc, ze zdjecia sa przepiekne i oddaja idealnie klimat dnia slubu, to Wojtek jest po prostu cierpliwym, bezproblemowym i sympatycznym facetem, ktory bardzo mi pomogl odstresowac sie podczas przygotowan. Poza tym potrafi stac sie niewidzialny, a to wielka umiejetnosc i zaleta (na mojej osobistej liscie rzeczy najbardziej wkurzajacych podczas slubu fotograf wciskajacy sie miedzy pare mloda a ksiedza jest ex aequo z marudzacymi ciotkami - udalo sie nam na szczescie uniknac obu problemow Warto poddac sie jego pomyslom. Niedaleko hotelu, w ktorym odbywalo sie wesele, znajdowal sie lunapark - Wojtek zaproponowal, zebysmy skoczyli tam zrobic kilka zdjec. Caly czas wspominamy, jak uciekalismy na chwile z wlasnego wesela do wesolego miasteczka, zaplacilismy za wejscie flaszka wodki i szalelismy na blocie przy karuzelach - najbardziej odjechane i dynamiczne foografie mamy wlasnie stamtad. Ach, zaluje, ze nie spelnilismy swojego marzenia i nie pojechalismy do slubu koparka, to by dopiero byl reportaz... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kaleta Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 13.02.08, 20:53 > Druga sesja plenerowo - wakacyjna była > z włoskim fotografem (więc już trochę > wychodzę z tematu), ale zdjęcia są niesamowite > - choć zdaję sobie sprawę, że sceneria swoje > zrobiła, klimat również www.colomboclaudio.it/ Ech ... plener w Włoszech to zrobiłbym po kosztach przejazdu dla samych zdjęć w portfolio BTW Solidne zdjęcia u tego Włocha Szkoda, że na stronie nie wystawia ślubnych ... -- Pozdrawiam, Piotrek www.PiotrKaleta.com Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaty-aga Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 28.01.08, 12:28 mi od samego początku podobały się prace Państwa Blechman www.blechman.art.pl i też na nich sie zdecydowaliśmy przy naszym ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus00 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 28.01.08, 19:02 Mój typ: www.fotomedela.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e.lina85 Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 13.02.08, 01:31 Ja polecam Pana Macieja Terpińskiego, oto jego strona internetowa: www.terpinski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_warszawa Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 14.02.08, 14:31 Polecam Elę Socharską. Miałam okazję zobaczyć ją przy pracy na ślubie mojej siostry w zeszłym roku i dopiero zobaczyłam jak bardzo różni się (na korzyść) kobieta fotograf od mężczyzny fotografa. Pełny kontakt Co widać na zdjęciach. Polecam. www.socharska.pl foto_slubik napisała: > Mam taki pomysł - w związku z pojawiającymi się często zachwytami nad > zachodnią fotografią ślubną (zachwyty te zresztą podzielam) stwórzmy ranking > polskich fotografów ślubnych - podawajcie proszę linki do stron tych, których > uważacie za najlepszych. Ja mam swoje typy, ale przypuszczam, że pojawią się w > Waszych głosach, dlatego ich nie zdradzam. > I jeszcze jedno: FOTOGRAFÓW BARDZO PROSZĘ ŻEBY POD RÓŻNYMI PSEUDONIMAMI NIE > PODAWALI LINKÓW DO SWOICH STRON!!!! Wierzę w Waszą uczciwość koledzy! Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 12.03.08, 08:32 wyciągam - i kolegów z branży po raz kolejny proszę aby NIE POLECALI SIEBIE !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
namanias Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 01.04.08, 10:50 www.fotografik.net.pl Fotograf kryjący się pod tą stroną wprost powalił mnie na kolana profesjonalizmem, umiejętnościami i kulturą osobitą. Najwyższy europejski poziom. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 01.04.08, 15:30 namanias napisała: > www.fotografik.net.pl > Fotograf kryjący się pod tą stroną wprost powalił mnie na kolana > profesjonalizmem, umiejętnościami i kulturą osobitą. Najwyższy > europejski poziom. Polecam. Najwyższy europejski poziom tandety. To nie jest fotografia, to jest jakiś dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgar Re: Ranking Polskich Fotografów Ślubnych 06.05.08, 11:35 www.fotografik.net.pl to jakaś jedna z wielu żenua na tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś