inkageo 01.02.07, 21:11 To taki wstępny wybór, ale jest Mam dzisiaj podły nastrój i zabawa w łączenie detali trochę poprawiła mi humor img267.imageshack.us/my.php?image=naszwybr2cs0.jpg Może wkleicie też swoje pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katia.seitz Re: *****Nasz wybór:)***** 01.02.07, 21:20 Inkageo - świetny bukiet! (storczyki i róże). Myślałam właśnie o czymś takim - sukienkę mam w zbliżonym kolorze, jak ta po prawej w twoim zestawie, ale do tej pory nigdzie nie widziałam... Notabene, mogę wkleić tylko sukienkę właśnie bo nic innego do tej pory nie mamy wybrane. Nad zaproszeniami aktualnie się sama męczę, przeklinając program Corel Draw Sukienka: www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/107?osCsid=83fd7b10a8541c7d817f17892c818ed7 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiadas Re: *****Nasz wybór:)***** 01.02.07, 21:25 inkageo, bardzo mi sie podoba to zestawienie,fajne z wyczuciem sa elemnty powtarzające się np. kolor ecru/złoto , jak masz jeszcze inne zestawienia to umieszczaj chetnie poogladam Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: *****Nasz wybór:)***** 01.02.07, 21:39 Będę pracować nad wersją drugą poprawioną, muszę wpleść troszkę koloru żeby było weselej, chyba fioletu, bo takie jest auto Zielono-fioletowy krawat, koszula ecru i czarny garnitur? Złoto-zieleń-fiolet, ciekawe czy da się to zgrać Odpowiedz Link Zgłoś
lenarty Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 00:13 Raczej nie polecam krawata na ślub, myślę że coś bardziej uroczystego, jak musznik, by się przydało. Przepraszam - to tylko wedle mojego gustu - ale garnitur+krawat+zaproponowane zestawienie kolorów (ecru+fiolet?!) to mi się raczej kojarzy z kolacją biznesową, a nie ze ślubem. W każdym razie ja się tak ubieram na swoje lunche biznesowe cieplutko pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lenarty Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 00:13 Jeśli chodzi o zestawienie: sukienka, buty, bukiet - super! Myślę, że "ożywnienie" fioletem nie wyjdzie na dobre, teraz jest świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
k.kaka Re: *****Nasz wybór:)***** 01.02.07, 23:04 Zamówiłam takie same zaproszenia,już się drukują. Gratuluje dobrego wyboru. :o) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: *****Nasz wybór:)***** 01.02.07, 23:36 Zamówiłam próbkę i czekam z niecierpliwością Wahaliśmy się między brązowymi a miedzianymi, ale ostatecznie chyba miedziane Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 00:19 Inkageo, one sa przepiekne! Widzialam je na zywo,moja przyjaciolka mala je na swoj slub. Szkoda ze nie ma w kolorze sliwkowym Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 12:00 Ja te zaproszenia już mam Wszystkim się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka też mam takie zaproszenia:) 02.02.07, 08:08 też mam takie zaproszenia, i tez sie juz drukuja choc strasznie dlugo sie na nie czeka(przynajmniej tak mi sie wydaje) A i tez jestem z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 09:43 Na wystawie w Van Graafie widzieliśmy piękny Czekaliśmy aż w koncu zdecyduję się na sukienkę i nie oglądaliśmy niczego konkretnego. Będzie na pewno klasyczny, raczej czarny z takimi czarnymi wytłaczanymi prążkami i do tego na pewno właśnie krawat - nie musznik, to jest decyzja przemyślana. Muszniki nam się nie podobają, zresztą staramy się trzymać naszego stylu - elegancja ale na luzie Wesele nie będzie w zamku, tylko w nowoczesnych prostych wnętrzach, do ślubu jedziemy naszym małym autkiem - narzeczony prowadzi, więc baaardzo elegancki strój - surdut, mucha itp. odpadają A tu nasze autko, które sprawia kolorystyczny problem: img381.imageshack.us/my.php?image=kaczkats7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:12 inkageo - super pomysł z tym zestawieniem tez chyba tak zrobie tylko ja do tej pory znalazlam jedno zdjecie mojej sukni ktore jest srednie. A co do zaproszen to ja tez mam takie same i juz rozdane znajomym Polecam zamowic wiecej z wykropkowanymi miejscami na nazwiska bo nam sporo przyjezdnych osob zrezygnowalo i mielismy druga liste w zapasie. Zaproszenia sa cudne i kazdy sie nimi zachwyca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:18 Czesc dziwczyny! Niz nowego chyba tu nie powiem, poza tym, ze tez mam te same zaproszenia w kolorze czekoladowym Bardzo popularny wzor! I jak Medea napisala wszyscy sie nimi zachwycaja! Ja popracuje nad moim zestawieniem w przyszlym tygodniu jak swiadkowe juz sukienki kupia - maja trzy opcje koloru wiec chwilowo reszta dekoracji jest wstrzymana Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:33 A tu nasze autko, które sprawia > > kolorystyczny problem: Bez przesadyzmu. Jaki problem? Ile w końcu czasu spędzicie w samochodzie? Góra godzinę, dwie przy korkach). Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:45 Ten "problem" to tak z przymróżeniem oka Uwielbiam fiolet i szukam pretekstu, żeby go wpleść w nasze stroje, a to może już być przesada i mieszanka piorunująca Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:48 To konsekwentnie: fioleowy kwiat we włosach, biżuteria z ametystów (koniecznie kolczyki i przynajmniej wisiorek, a jeszcze lepiej kolia), fioletowy bukiet, fioletowa mucha/krawat u młodego i zupełny odlot: fioletowe buty i rękawiczki dla ciebie (które nijak się będą miały do wybranych sukien, ale fiolet będzie) ))) Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:51 Hihi Ale jak to połączyć z zielonymi storczykami??? A tu jak pięknie: img186.imageshack.us/my.php?image=storczykicymbidiumzy1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 11:00 Omotać łodygi fioletową wsążką)) Ewentualnie kupić fioletowy lakier do paznokci i pomalowac pojedyncze płatki - toż kompozycja wazniejsza, niz zdrowie pomalowanych płatków Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:23 Wszystko ekstra, gratuluję dobrego gustu Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 10:48 Dzięki Dziewczyny mam jeszcze prośbę, jeżeli zobaczycie gdzieś bukiety z zielonymi storczykami to dajcie znać - wcale nie jest łatwo takie znaleźć.. To połączenie z różami bardzo mi się podoba, ale chyba nie jest zbyt praktyczne - storczyki stoją miesiąc a róże padają czasem już po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 12:10 Na www.theknot.com widzialam wiele bukietów z zielonymi storczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora_borealis Re: *****Nasz wybór:)***** 03.02.07, 11:48 Inkageo! Spójrz na fotki tej dziewczyny. Nie widać okładnie ale chyba ma w bukiecie zielone storczyki. Mi też się podobają zielone dodatki www.allegro.pl/item162387122_bajeczna_suknia_slubna_rozm_36_38_.html Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: *****Nasz wybór:)***** 02.02.07, 14:05 O gustach się nie dyskutuje ponoć))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
neli27 Storczyki 02.02.07, 12:44 www.csm-shop.com/artfloral/mariages/deco%20028.jpg www.flowersbyjenny.com/images/boutonieres_022.jpg us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-13094169637988_1934_466627 us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-13094169637988_1934_7251645 Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Storczyki 02.02.07, 13:22 Dzięki Neli Takie mocno zielone jak na drugim zdjęciu super wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja22 Re: Zaproszenia 02.02.07, 14:00 Mozecie mi napisać ile kosztuje takie sliczne zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Zaproszenia 02.02.07, 14:24 4,10 zł - w cenie wysyłka i nadruk nazwisk naszych i gości, ceny są różne w zależności od ilości zaproszeń, zerknij na stronę: www.printko.pl/zaproszenia/zaproszenia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Do inkageo 02.02.07, 14:28 Inkageo czy Ty bedziesz miala do swojej sukni welon? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Do inkageo 02.02.07, 14:42 Chyba tak, warto zasłonić moje marne włoski Bez lamówki, dłuższy od trenu, no chyba, że uda mi się razem z sukienką odkupić hiszpański, to nim nie pogardzę Prawdopodobnie po mszy od razu go zdejmę. Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: Do inkageo 02.02.07, 15:07 Ja wlasnie pertraktuje z moim mezem ze nie chce miec welonu do slubu...no chyba ze faktycznie taki bardzo dlugi, tylko w salonie ten ktory mi proponowano byl sredniej dlugosci i jakos mi sie tkai nie podoba. Poza tym jak ogladam tu zdjecia np joannypoznan albo evian77 to strasznie mi sie podobaja tak skromnie bez. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Do inkageo 02.02.07, 15:32 Decyzja nie jest łatwa Najlepsza jest chyba opcja ze zdjęciem go po ślubie i już Joannapoznan na fotkach spod kościoła ma welon i też fajnie wygląda Krótkiego nie mierzyłam, ale w takich długaśnych czułam się świetnie..taka otulona Mierzyłam też ten, ale kosztuje 800 zł.... img240.imageshack.us/my.php?image=20sr0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: Do inkageo 02.02.07, 16:27 piekny - ale 800zl to faktycznie bardzo duuuuzo! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo >>>>>A to moja suknia marzeń:)<<<< 02.02.07, 17:18 img77.imageshack.us/my.php?image=pronoviasebrore9.jpg Jak wygram w totka to kupię Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek1903 Re: >>>>>A to moja suknia 02.02.07, 18:32 rowniez mam zamiar polaczyc ecru z fioletem i moze z ielenia.moim zdaniem nie wyglada to zle dla przkladau wiazanka w takich kolorach.ten fiolet co prawda jak dla mnie za jasny ale mysle ze ze sliwka tez by fajnie wygladalo img172.imageshack.us/my.php?image=z3131693xdd0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: >>>>>A to moja suknia 02.02.07, 19:22 Oryginalny ten bukiet, ale ja też szukam ciemniejszego odcienia fioletu Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: >>>>>A to moja suknia 02.02.07, 19:27 A kiedy ślub? Bo nie pamiętam Jestem bardzo ciekawa jak będziesz na żywo wyglądać w sukience. Moja też dopasowana i właśnie nie wiem jak upiąć włosy. Jak będziesz miała fryzurę? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: >>>>>A to moja suknia 02.02.07, 23:58 Ślub dopiero 8 września Mam włosy krótkie - do ramion, wszyscy radzą mi rozpuszczone, bo w takich wygladam najlepiej, są cieniutkie i do upięcia raczej się nie nadają.. Odpowiedz Link Zgłoś