szkkar 05.02.07, 14:28 Zastanawiamy sie czy wydawac kase dodatkowo na barmana..Co o tym sadzicie? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nives1 Re: barman na weselu 05.02.07, 14:30 Jeśli jest to profesjonalista a nie dorabiajacy student to jest to dobra inwestycja jeśli planujecie barek. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_podlaski Re: barman na weselu 21.02.14, 10:36 Pytanie tylko co każdy rozumie przez profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: barman na weselu 05.02.07, 15:21 WARTO! U nas był, choć tego wcześniej nie ustalaliśmy. Okazało się, że był "wliczony w cenę". Później dopiero do nas dotarło, że bardzo byśmy żałowali, gdyby go nie było. Goście byli zadowoleni z prafesjonalnej obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: barman na weselu 05.02.07, 15:27 My tez mamy wliczonego w cene restauracji. Podobnie jak alkohol zreszta. Gdyby go nie bylo, napewno bysmy doplacili dodatkowo za profesjonalnego barmana. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_podlaski Re: barman na weselu 21.02.14, 10:34 Pamiętajcie tylko, aby sprawdzić osobę, która danego dnia będzie pracowała dla was. Kucharz kucharzowi nierówny i tak samo z Barmanami. A powiedziałbym ze swojego doświadczenia, że różnicę miedzy słabym a dobrym czy super świetnym są dużo większe niż na kuchni. Bo wiemy, że na kuchni liczy się efekt końcowy a nie jak u Barmana także prezencja, sposób bycia, wygadanie, rozrywkowość, przebojowość czy też przyciąganie swoją osobą gości do baru. I nie zapominajcie o tym, aby sprawdzić czy owy barman nie jest przypadkiem kelnerem z kartką przepisów pod barem, który został po prostu "wrzucony" na bar Byłem jako gość na weselu z takimi. I po pierwszym drinku panie zamawiały już później tylko proste i znane drinki, którymi raczej nie zaskoczymy gości a panowie tylko whisky z colą czy spritem. Jak w macdonaldzie - zamawia się, bo pewni jesteśmy tego, że się nie rozczarujemy. Pytanie tylko czy chcemy mieć macdonalda na swoim weselu czy zaskoczyć gości wynajmując profesjonalistów (tak jak u nas to jest np z fajnym, eleganckim barem i pięknymi dekoracjami). Pozdrawiam i życzę udanego wesela Odpowiedz Link Zgłoś
bartender_wroclaw Re: barman na weselu 13.02.14, 21:13 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą bartender-wroclaw.pl Barman na wesele Wrocław i okolice! Odpowiedz Link Zgłoś
barmanska89 Re: barman na weselu 19.02.14, 10:43 Mój narzeczony również sobie wymarzył barmana. Chcę spełnić jego życzenie, ale również się zastanawiam, czy warto. Serwowanie drinków i pokaz mogą ciekawie urozmaicić wesele, ale nie jestem pewna... Zastanawiamy się nad jedną firmą barmanów na wesela Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_podlaski Re: barman na weselu 21.02.14, 10:28 Hej, warto na pewno sprawdzić zdjęcia, filmy i opinię. Najlepiej takie w serwisach społecznościowych. Jak np na fb na stronach barmanów. U nas takie coś jest i świetnie działa. Jak coś to zapraszamy także na nasz blog o weselach, gdzie można znaleźć porady o tym ile i jakiego alkoholu kupić czy jak przekonać partnera do danej atrakcji Pozdrawiamy i udanego wesela życzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_podlaski Re: barman na weselu 21.02.14, 10:42 Pytanie powinno być retoryczne To tak jakby pytać się czy warto mieć kucharza. Sorry, za bezpośredniość, ale nadal większość osób traktuje nas Barmanów mobilnych jako atrakcje (choć na szczęście to się szybko zmienia). Zamiast spojrzeć na rzeczywistość, która pokazuje, że więcej podczas przyjęcia pijemy niż jemy a inwestujemy na odwrót. Więcej w jedzenie niż picie. I potem dziwimy się dlaczego niektórzy tak szybko się upijają czy dlaczego większość wujków ma brzuszki Dorby Barman to wodzirej i kucharz w jednym. Który zgotuje nam nie tylko coś pysznego do wypicia, ale i poprowadzi imprezę lepiej niż nie jeden zespół Tak przynajmiej to u nas wygląda. Na naszym blogu czy facebooku można przeczytać opinie osób, które dziękują za to, że "uratowaliśmy" ich wesele przed nudą czy "kolejną taką samą imprezą". Oczywiście, koktajle przygotowujemy pierwsza klasa. Ale ważniejszy jest to w jaki sposób to robimy. Pozdrawiam i życzę najlepszego wesela Odpowiedz Link Zgłoś
robertgastro Re: barman na weselu 09.09.14, 10:11 Zgadzam się z P.Radosławem . Sztuka barmańska jest mocno niedoceniania , ale też przez nasza mentalność i kulturę picia , uczmy się pić lepiej i ze smakiem a nie z oczekiwaniem na jak najszybszy efekt procentów . Polecam usługi grupy p. Podlaskiego , miałem okazję widzieć jak chłopaki pracują na kilku imprezach , dają radę z uśmiechem na twarzy , widać że sprawia im to radość . Ja polecam również bary "no alkohol" i kulinarne animacje dla dzieci , zabawę z koktajlami podczas przyjęcia , robimy to z grupą Fresh Makers , robimy coś innego w formie zdrowej atrakcji na waszych przyjęciach . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: barman na weselu 10.09.14, 12:15 barman na weselu to świetna sprawa- ja osobiście nie lubię pić wódki, nawet takiej pomieszanej z colą czy innym sokiem, nie przepadam też za winem, szczególnie, że nie wiem czemu ale na większości wesel podają wytrawne czy półwytrawne, a takiego fajnego drinka (może dwa, ewentualnie siedem )) z chęcią zawsze wypiję Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: barman na weselu 12.09.14, 10:54 A jakie mają podawać do potraw, jak nie wytrawne lub półwytrawne? Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: barman na weselu 12.09.14, 12:58 no ja wole półsłodkie, nie jestem znawczynią czy miłośniczką win i nie lubię pić cierpkich, niewazne czy do deseru czy do jedzenia, z resztą ja akurat mało co jem na weselach, więc czemu nie miałabym sączyć wina które mi smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: barman na weselu 12.09.14, 12:59 z resztą drinki też są przeważnie słodkie i to jakoś w jedzeniu nie przeszkadza )) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: barman na weselu 13.09.14, 11:46 Na weselu podaje się potrawy zgodnie z logiką, nikt do mięs, ryb i sałatek nie poda wina półsłodkiego. Dobre wino wytrawne nie musi być cierpkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_july Re: barman na weselu 15.09.14, 16:11 U nas temat barmana był bardzo burzliwy Mąż i jego rodzice strasznie chcieli aby na weselu był barman, a ja uważałam, że to niepotrzebny wydatek. Po długich negocjacjach zgodziłam się na ten pomysł i teraz tego nie żałuję, wręcz przeciwnie mogę śmiało stwierdzić, że mieli racje. To była świetna alternatywa dla kobiet, osób pijących mało albo niepijących wcale no i dla dzieci. A jakie było nasze zdziwienie gdy uświadomiliśmy sobie ile wódki nam przez to zostało Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary84 Re: barman na weselu 17.09.14, 14:47 Podepnę się pod temat i zapytam jakie są koszty wynajęcia takiego barmana? I jak to jest? Trzeba kupić alkohole czy barman przywozi ze sobą wszystko "w cenie"? Odpowiedz Link Zgłoś
nigolla Re: barman na weselu 18.09.14, 21:56 rosemary84 napisała: > Podepnę się pod temat i zapytam jakie są koszty wynajęcia takiego barmana? I ja > k to jest? Trzeba kupić alkohole czy barman przywozi ze sobą wszystko "w cenie" > ? u nas liczą sobie 500zł za noc, ale wszystko trzeba mu wstawić z alkoholi. On przywozi ze sobą syropy i sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
barman-wesele Re: barman na weselu 02.10.14, 00:28 i tu tkwi problem , zostawić młodym zakupy do drink baru na ostatni tydzień pomysł beznadziejny ja robię zakupy do drink baru od 5 lat i przez cały rok myślę o zakupach , wiem co i jak , jak im napiszę 54 pozycje ( mięta ananasowa, mięta pieprzowa ,sos worchester, mad dogg, triple sec itd. to oni siądą w auto i mi kupią mi to w w jednym markecie ????? nigdy dlatego sam kupuję młodym towar , wtedy jestem pewny że mam wszystko pozdrawiam www.barman-wesele.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martyna899 Re: barman na weselu 09.12.14, 13:39 Witam Szukasz barmana na wesela i inne imprezy okolicznościowe? Dobrze trafiłeś! Posiadam doświadczenie, doradzam w doborze alkoholi, możemy wspólnie ustalimy listę drinków. zapraszam 501569604 lub 509594042 Odpowiedz Link Zgłoś
dymitrrr0 Re: barman na weselu 19.09.14, 14:15 Barman jest z pewnością jednym z trafnych pomysłów na uatrakcyjnienie przyjęcia weselnego. Przygotowane przez niego barmańskie show zachwyci gości i pozostawi niezapomniane wrażenie, tym bardziej, że barmani często zapraszają do zabawy uczestników wesela, proponując im wykonanie kilku barmańskich tricków czy ewolucji. Zadanie wbrew pozorom szybko okazuje się nie łatwe, ale spotyka się z entuzjazmem zaangażowanych osób...Czytaj więcej na: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś