kika253 07.02.07, 22:16 Posłuchajcie i ocencie. www.strefazero.pl prosimy o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sensiblue Re: Mamy prosbe! 07.02.07, 22:22 posłuchałam - niezłe szczególnie druga mp3-ka - świetne bierzcie ich Odpowiedz Link Zgłoś
tutifrutii Re: Mamy prosbe! 07.02.07, 22:25 Jeśli to ma być zabawa na której będą się bawić rónież wasi dziadkowie starsz ciocie i wujkowie-to moze poszukajcie czego lżejszego, no chyba że macie hardorową rodzinkę pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
manaro bomba 08.02.07, 11:43 witam! dla mnie super. wlasnie taka muzyke chcialabym miec na swoim weselu, nie wiejskie przyspiewki kapeli ktora dopiero uczy sie spiewac i grac i wykonuje tylko najpopularniejsze utwory. wlasnie takiego zespolu szukalismy ale niestety w czestochowskie zespoly nie maja w repertuarze takiej muzyki a jesli juz tak to wykonanie jest nieudolne. dlatego zdecydowalismy sie na dj bo bedziemy miec muzyke jaka lubimy. a skad jest ten zespol bo nie znalazlam na stronce? jeszcze raz dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
kika253 Re: Mamy prosbe! 08.02.07, 18:33 Haj! Zespół jest z Poznania mozesz zadzwonic i zapytac ich moze akurat dojada do czestochowy. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Mamy prosbe! 08.02.07, 18:41 Na imprezę, na studniówke owszem, na wesele to będzie straszny niewypał Wyobrażacie sobie (popatrzcie na wideo, jak ci ludzie tańczą do tej muzyki! to są piosenki dla młodzieży a co ze starszymi ludzmi?)Poza tym ludzie na parkiecie nie tańcza tylko się wiją. Ile czasu wytrzyma starsza osoba w takim łoskocie? godzinę, może dwie? Odpowiedz Link Zgłoś