Dodaj do ulubionych

w lipcu slub szykuj grub

16.02.07, 20:57
nasz slub mial byc w sierpniu, bylam taka szczesliwa,jednak dowiedzialam
sie ,ze narzeczony pali czasem marichuane, co mam robic, jestem zrozpaczona,
boje sie ze przedawkuje, co robic, pomozcie.
Obserwuj wątek
    • grejdi Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:04
      A to jakaś sentencja ludowa i musowo ją pisać z takimi bykami?
      • domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:08
        przepraszam, ale to literowka
    • izulona Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:06
      No w lipcu slub - to tak grobwink, ale, że Wy bierzecie w sierpniu, to sie nie łam
      - nie jest Wam pisany szybki grób. Co oznacza, że narzeczony najprawdopodobniej
      jednak nie przedawkujesmile. Nie ma się co martwić więc. Pozdrawiamwink
    • kroplla Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:24
      przedawkowac - nie przedawkuje, ale uwazaj, prosze, zeby nie palil przed slubem...

moja przyjaciolka bardzo denerwowala sie zamazpojscuim , wiec przed ceremonia
      postanowila sie rozluznic... koniec koncow, przed wejsciem do urzedu stanu
      cywilnego zamiast byc w dobrym nastroju, wkrecila sobie, ze wszyscy wiedza, ze
      jest spalona...uncertain rodzice, urzednik, goscie...
      stwierdzila, ze jest pewna, iz rodzice modego maja ja za narkomanke... ze nie
      moze wyjsc z ubikacji (bo tam miala miejsce ta cala trauma)i pokazac sie ludziom...

inna historia, tym razem nie zwiazana moim bezposrednim towarzystwem - na
      wieczorze panienskim spalona panna mloda przekonana byla, ze rodzice chca
      sprzedac ja mlodemu za pare wielbladow (taki klimat zrobiono - zarty,
      przekomarzania sie...). ponoc, biedna, w nocy dzwonila do rodzicow i robila im
      awanture...

• alexis30 Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:25
      nie wychodz glupia za niego, marichuana to nie zarty, bylam na odwyku, wiem cos
      o tym!!zastanow sie.
      • andziashea Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 22:40
        Ech, dziecko, wypadałoby wiedzieć, co się paliło. MariCHuana to raczej nie w Polsce.
        • alexis30 Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 22:46
          domchab pisala przez CH, a ze szkoda mi jej, to nie chcialam sie odcinac, ze to
          niby ja taka mądra jestemsmile
          • andziashea Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:08
            Tiaa.
            • domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:16
              weź sie nie czaepiaj, tylko lepiej powiedz, co ta biedaczka ma zrobic, ona
              chyba nie czai w co sie pakuje
              • andziashea Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:18
                Domchab, moze zdecyduj się, czy to twój narzeczony czy jakiejś biedaczki, bo
                zaczynasz się w zeznaniach gubic. Czyzby za duzo maryśki?
              • domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:20
                ucielo mi tekst, sorry, moj chlopak sie wlasnie w to samo pakuje, w co ta
                biedaczka, on tez wyladuje na odwyku
    • domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:07
      nie czepiajcie sie prosze, to tylko ortografia, a zycie mi sie wali na glowe,
      byl ktos w podobnej sytuacji? jak namowic go do nie palenia?
      • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:16
        bez przesady ja tez lubie sobie od czasu do czasu zmienic humor i jakos paru lat
        nie ciagnie mnie do tego jest okazja od czas do czasu czemu nie jak piwo bez
        przesady. to nie ejst heroina nie ma co robic traumy.ja sobie pale przy moim
        facecie raz na pol roku powiedzmy on nie pali ale nie widzi w tym nic zlego. nic
        mu nie bedzie nie ma co paniki siac.
      • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:17
        ludzi nie takie rzeczy robia.zaraz pewnie wyjde na narkomanke .ja moge palic raz
        na rok i nic mnie nie ciagnie i nie przeszlo to nigdy w nic wiecej.porozmawiaj z
        nim ze sobie tego nie zyczys i mysle ze to zalatwi sprawe.
        • andziashea Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:19
          Maraxela, nie tłumacz się, bo wtedy na pewno cię narkomanka okrzyknąwink)
          • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:21
            ja sobie lubie czasem wyluzowac zapalic ze znajomymi przy piwku i wcale na
            chodniku nie leze wszytko dla ludzismile
    • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:33
      kazdy zyje tak jak lubi masz prawo sobie tego nie zyczyc i wystaczy mysle zwykla
      rozmowa.To nie jest rzecz ktorej nie da sie zalatwic.jakby mi moj facet
      powiedzail ze mu sie to nie podoba to bym wiecej tego nie robila.
    • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:37
      a tak a propo kurde przedawkowac marichuane haha to raczej sie nie zdaza
      predziej bedzie mial problemy zoladkowo jelitowe .jak pracowalam na ostrych
      zatruciach to najczesciej tam zatruwali sie panadolem wiec radze uwazacsmile
      • a.bc Re: w lipcu slub 17.02.07, 08:57
        Jak chcesz się uzerać z kochanym facetem, który wynosi z domu kasę na
        przyjemnośc zaciągniecia się jakimś świństwem to ok.
        No cóz a może będziesz chciała z nim dzieci mieć?, niech pali, dzieciaki za
        młodu nasiąkną odpowiednią atmosferą.
        I błagam niech mi nikt teraz nie napisze ,że jestem nie dzisiejsza i od jednego
        razu nikt się narkomanem nie stał- narkomanem nie ale swiństwem się naszprycował
        (a to zostaje dośc długo zanim organizm wydali toto, przy okazji otoczenie się
        nawdycha)A pewnie to wszystko dlatego żeby lepiej się poczuć, no coż ja sie
        lepiej czuje jak takich ludzi w moim otoczeniu nie ma - to jest tak jak z
        papierosami nie mam ochoty wdychać oparów i byc narazona na czarowne pomysły
        wdychajacych...
        Współczuje, ja bym z tym kolesiem przez życie przejśc nie chciała
        • maraxela Re: w lipcu slub 17.02.07, 12:01
          wezcie przestancie ta biedna dziewczyne straszyc.dajcie spokoj jakie
          szprycowanie od skrajnosci w skrajnosc.sluchaj wez z nim pogadaj i mysle ze to
          zalatwi sprawe.bez gwaltownych decyzji.nie bede pisac ze to nic strasznego bo
          dla jednych tak dla drugich nie kwestia pogladow.sądze jednak ze nie ma co robić
          paniki ,bo nie ma takiej potrzeby.Rozmowa wszytko zalatwi.
          • maraxela Re: w lipcu slub 17.02.07, 12:04
            I bedzie kochajacym ojcem twoich dzieci,nic ci nie bedzie wynosil,zreszta ty
            sama znasz go najlepiej.Chcial sprobowac sprobowal,spokojnie moze z tego
            zrezygnowac to nie uzaleznia fizycznie.zdecydowalas sie na slub kochasz faceta i
            nie wpadaj w panike,wszystko bedzie dobrze.
    • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 12:24
      hehe, takiego posta jeszcze nie widzialam, gdzie autorka posta(postu) gubi sie w
      zeznaniach... i jeszcze robi bledy jak 10-latka...
      • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:02
        ale hola hola ktora wkoncu biedaczka bo ja sie pogubiłam?????smile
        • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:06
          No przeciez "ta" biedaczka.... nie wiesz ktora? wink no jak możesz niewiedziec wink))))
          Dziewczynka chyba loginy pomylila smile
          • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:15
            nie nie spokojnie tu music byc jakis sens zaczynam go szukac.juz wiem pewnie sie
            naszprycowala marysk ktora chlopak jej kolezanki wrzucil cioci jego wujka do
            torebki ktora ona zjadlasmile
            • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:17
              No popatrz... ta historia zaczyna miec sens smile
            • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:27
              ciezka sprawa ide sobie troche popracować zaraz mam dyzur na ostrych zatruciach
              wlasnie oni tam zawsze maja jakieś oryginalne pomysły(porwalo mnie ufo,misja na
              marsa) na pewno wiedza jaki jest koniec tej historii.o misja na marsa mi sie
              podobala opowem wam.studeci z akademika sie nacpali wsadzili w karton jednego
              uczestnika o najwyzszym ilorazie inteligęcji,napisal na kartonie "misja na
              marsa" no i wyrzucili go z 6 pietra przez oknosmile po kilkunastu minutach wpadla
              policja a nastepny ochotnik seidzial juz w kartonie z napisem "misja ratunkowa" haha
              • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:30
                buahhahaha... trzeba bylo uprzedzic, bo wlasnie sobie monitor oplulam obiadem wink
                • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:32
                  hahaha dobre co nie smilesmilesmile
                  • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:37
                    no jak nieraz jednego z drugim przywiozą to mozna pasc jak zaczynają opowiadac.
                  • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:39
                    w takim razie czekam na twoj powrot z oddzialu smile i dalszy ciag historii big_grinDD
              • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:43
                haha po tym co napisalam ze lubie sobie zapalic czasem jutro bede slawna
                wyprowadza mnie jak tego kardiochirurga haha kurde ale sobie narobilam bede
                slawna jutro mozecie mnie zobaczyc w fakcie na 1 stronie hahahasmile
                • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:44
                  Zostaniesz ogloszona narodowa narkomanka
                  • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:47
                    kurde zawsze chcialam byc slawna jutro bede na bilbordach :"nacpana lekarka na
                    dyzurze zabila pacjeta"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wezme slub w wiezieniu kurde zadna
                    z was tam nie miala bede debesciara
                    • napolnoc Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 15:26
                      Niestety, nie da sie przedawkowac maryski, to jest fizycznie niemozliwe, juz
                      dawno testy laboratoryjne na ten temat przeprowadzono. Za to istnieje duze
                      ryzyko zapicia sie wodka na weselu....
                      • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 19:22
                        A jak sie ktos mocno zchleje to moze wyslac panne mloda w kartonie po torice
                        w "misje na marsa" a Pana mlodego jako "akcje ratunkowa" smile
                        • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 19:41
                          ten caly slub to jest misja na marsa haha brak tlyko misji ratunkowejsmile
                          • politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 18.02.07, 19:52
                            buahahah, misja ratunkowa to pewnie wtedy jak jest rozwód....
    • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 18.02.07, 20:06
      jakos nasza zrozpaczona chyba tak sie maryska naszprycowala ze wiecej postow
      nie napisala haha zrobilismy jej miscje na marsa.to moja ulubiona historia jak
      nie mam humoru to zawsze jak sobie przypomne ta sytuacje to podam,chociaz ta
      misja skonczyla sie dosc nie wesolo.
      • oxygen100 Re: w lipcu slub szykuj grub 19.02.07, 15:28
        nie przejmuj sie!! Wyjdz za niego bo status rozwodki jest zawsze lepszy niz
        starej panny a pozniej zawsze mozesz stwierdzic ze nie wiedzialas ze to cpun i
        zazadac uniewaznienia malzenstwa i rozwodutongue_out
        Chociaz kanabinoidy zawarte w marihuanie chronia przed alzheimerem, nowotworami
        udarami mozgu i innymi psakudnymi chorobamitongue_out
        • maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 19.02.07, 15:34
          mnie tam chronia przed takimi poblemami jakie ma nasza kolezankasmile no i przed
          paskudnym humorem tez jestem zabezpieczonasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka