domchab 16.02.07, 20:57 nasz slub mial byc w sierpniu, bylam taka szczesliwa,jednak dowiedzialam sie ,ze narzeczony pali czasem marichuane, co mam robic, jestem zrozpaczona, boje sie ze przedawkuje, co robic, pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grejdi Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:04 A to jakaś sentencja ludowa i musowo ją pisać z takimi bykami? Odpowiedz Link Zgłoś
domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:08 przepraszam, ale to literowka Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:06 No w lipcu slub - to tak grob, ale, że Wy bierzecie w sierpniu, to sie nie łam - nie jest Wam pisany szybki grób. Co oznacza, że narzeczony najprawdopodobniej jednak nie przedawkuje. Nie ma się co martwić więc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kroplla Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:24 przedawkowac - nie przedawkuje, ale uwazaj, prosze, zeby nie palil przed slubem... moja przyjaciolka bardzo denerwowala sie zamazpojscuim , wiec przed ceremonia postanowila sie rozluznic... koniec koncow, przed wejsciem do urzedu stanu cywilnego zamiast byc w dobrym nastroju, wkrecila sobie, ze wszyscy wiedza, ze jest spalona... rodzice, urzednik, goscie... stwierdzila, ze jest pewna, iz rodzice modego maja ja za narkomanke... ze nie moze wyjsc z ubikacji (bo tam miala miejsce ta cala trauma)i pokazac sie ludziom... inna historia, tym razem nie zwiazana moim bezposrednim towarzystwem - na wieczorze panienskim spalona panna mloda przekonana byla, ze rodzice chca sprzedac ja mlodemu za pare wielbladow (taki klimat zrobiono - zarty, przekomarzania sie...). ponoc, biedna, w nocy dzwonila do rodzicow i robila im awanture... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis30 Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 21:25 nie wychodz glupia za niego, marichuana to nie zarty, bylam na odwyku, wiem cos o tym!!zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 22:40 Ech, dziecko, wypadałoby wiedzieć, co się paliło. MariCHuana to raczej nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis30 Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 22:46 domchab pisala przez CH, a ze szkoda mi jej, to nie chcialam sie odcinac, ze to niby ja taka mądra jestem Odpowiedz Link Zgłoś
domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:16 weź sie nie czaepiaj, tylko lepiej powiedz, co ta biedaczka ma zrobic, ona chyba nie czai w co sie pakuje Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:18 Domchab, moze zdecyduj się, czy to twój narzeczony czy jakiejś biedaczki, bo zaczynasz się w zeznaniach gubic. Czyzby za duzo maryśki? Odpowiedz Link Zgłoś
domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:20 ucielo mi tekst, sorry, moj chlopak sie wlasnie w to samo pakuje, w co ta biedaczka, on tez wyladuje na odwyku Odpowiedz Link Zgłoś
domchab Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:07 nie czepiajcie sie prosze, to tylko ortografia, a zycie mi sie wali na glowe, byl ktos w podobnej sytuacji? jak namowic go do nie palenia? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:16 bez przesady ja tez lubie sobie od czasu do czasu zmienic humor i jakos paru lat nie ciagnie mnie do tego jest okazja od czas do czasu czemu nie jak piwo bez przesady. to nie ejst heroina nie ma co robic traumy.ja sobie pale przy moim facecie raz na pol roku powiedzmy on nie pali ale nie widzi w tym nic zlego. nic mu nie bedzie nie ma co paniki siac. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:17 ludzi nie takie rzeczy robia.zaraz pewnie wyjde na narkomanke .ja moge palic raz na rok i nic mnie nie ciagnie i nie przeszlo to nigdy w nic wiecej.porozmawiaj z nim ze sobie tego nie zyczys i mysle ze to zalatwi sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
andziashea Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:19 Maraxela, nie tłumacz się, bo wtedy na pewno cię narkomanka okrzykną) Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:21 ja sobie lubie czasem wyluzowac zapalic ze znajomymi przy piwku i wcale na chodniku nie leze wszytko dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:33 kazdy zyje tak jak lubi masz prawo sobie tego nie zyczyc i wystaczy mysle zwykla rozmowa.To nie jest rzecz ktorej nie da sie zalatwic.jakby mi moj facet powiedzail ze mu sie to nie podoba to bym wiecej tego nie robila. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 16.02.07, 23:37 a tak a propo kurde przedawkowac marichuane haha to raczej sie nie zdaza predziej bedzie mial problemy zoladkowo jelitowe .jak pracowalam na ostrych zatruciach to najczesciej tam zatruwali sie panadolem wiec radze uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: w lipcu slub 17.02.07, 08:57 Jak chcesz się uzerać z kochanym facetem, który wynosi z domu kasę na przyjemnośc zaciągniecia się jakimś świństwem to ok. No cóz a może będziesz chciała z nim dzieci mieć?, niech pali, dzieciaki za młodu nasiąkną odpowiednią atmosferą. I błagam niech mi nikt teraz nie napisze ,że jestem nie dzisiejsza i od jednego razu nikt się narkomanem nie stał- narkomanem nie ale swiństwem się naszprycował (a to zostaje dośc długo zanim organizm wydali toto, przy okazji otoczenie się nawdycha)A pewnie to wszystko dlatego żeby lepiej się poczuć, no coż ja sie lepiej czuje jak takich ludzi w moim otoczeniu nie ma - to jest tak jak z papierosami nie mam ochoty wdychać oparów i byc narazona na czarowne pomysły wdychajacych... Współczuje, ja bym z tym kolesiem przez życie przejśc nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub 17.02.07, 12:01 wezcie przestancie ta biedna dziewczyne straszyc.dajcie spokoj jakie szprycowanie od skrajnosci w skrajnosc.sluchaj wez z nim pogadaj i mysle ze to zalatwi sprawe.bez gwaltownych decyzji.nie bede pisac ze to nic strasznego bo dla jednych tak dla drugich nie kwestia pogladow.sądze jednak ze nie ma co robić paniki ,bo nie ma takiej potrzeby.Rozmowa wszytko zalatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub 17.02.07, 12:04 I bedzie kochajacym ojcem twoich dzieci,nic ci nie bedzie wynosil,zreszta ty sama znasz go najlepiej.Chcial sprobowac sprobowal,spokojnie moze z tego zrezygnowac to nie uzaleznia fizycznie.zdecydowalas sie na slub kochasz faceta i nie wpadaj w panike,wszystko bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 12:24 hehe, takiego posta jeszcze nie widzialam, gdzie autorka posta(postu) gubi sie w zeznaniach... i jeszcze robi bledy jak 10-latka... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:02 ale hola hola ktora wkoncu biedaczka bo ja sie pogubiłam????? Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:06 No przeciez "ta" biedaczka.... nie wiesz ktora? no jak możesz niewiedziec )))) Dziewczynka chyba loginy pomylila Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:15 nie nie spokojnie tu music byc jakis sens zaczynam go szukac.juz wiem pewnie sie naszprycowala marysk ktora chlopak jej kolezanki wrzucil cioci jego wujka do torebki ktora ona zjadla Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:17 No popatrz... ta historia zaczyna miec sens Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:27 ciezka sprawa ide sobie troche popracować zaraz mam dyzur na ostrych zatruciach wlasnie oni tam zawsze maja jakieś oryginalne pomysły(porwalo mnie ufo,misja na marsa) na pewno wiedza jaki jest koniec tej historii.o misja na marsa mi sie podobala opowem wam.studeci z akademika sie nacpali wsadzili w karton jednego uczestnika o najwyzszym ilorazie inteligęcji,napisal na kartonie "misja na marsa" no i wyrzucili go z 6 pietra przez okno po kilkunastu minutach wpadla policja a nastepny ochotnik seidzial juz w kartonie z napisem "misja ratunkowa" haha Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:30 buahhahaha... trzeba bylo uprzedzic, bo wlasnie sobie monitor oplulam obiadem Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:37 no jak nieraz jednego z drugim przywiozą to mozna pasc jak zaczynają opowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:39 w takim razie czekam na twoj powrot z oddzialu i dalszy ciag historii DD Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:43 haha po tym co napisalam ze lubie sobie zapalic czasem jutro bede slawna wyprowadza mnie jak tego kardiochirurga haha kurde ale sobie narobilam bede slawna jutro mozecie mnie zobaczyc w fakcie na 1 stronie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:44 Zostaniesz ogloszona narodowa narkomanka Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 13:47 kurde zawsze chcialam byc slawna jutro bede na bilbordach :"nacpana lekarka na dyzurze zabila pacjeta"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wezme slub w wiezieniu kurde zadna z was tam nie miala bede debesciara Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 15:26 Niestety, nie da sie przedawkowac maryski, to jest fizycznie niemozliwe, juz dawno testy laboratoryjne na ten temat przeprowadzono. Za to istnieje duze ryzyko zapicia sie wodka na weselu.... Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 19:22 A jak sie ktos mocno zchleje to moze wyslac panne mloda w kartonie po torice w "misje na marsa" a Pana mlodego jako "akcje ratunkowa" Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 17.02.07, 19:41 ten caly slub to jest misja na marsa haha brak tlyko misji ratunkowej Odpowiedz Link Zgłoś
politycznie Re: w lipcu slub szykuj grub 18.02.07, 19:52 buahahah, misja ratunkowa to pewnie wtedy jak jest rozwód.... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 18.02.07, 20:06 jakos nasza zrozpaczona chyba tak sie maryska naszprycowala ze wiecej postow nie napisala haha zrobilismy jej miscje na marsa.to moja ulubiona historia jak nie mam humoru to zawsze jak sobie przypomne ta sytuacje to podam,chociaz ta misja skonczyla sie dosc nie wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: w lipcu slub szykuj grub 19.02.07, 15:28 nie przejmuj sie!! Wyjdz za niego bo status rozwodki jest zawsze lepszy niz starej panny a pozniej zawsze mozesz stwierdzic ze nie wiedzialas ze to cpun i zazadac uniewaznienia malzenstwa i rozwodu Chociaz kanabinoidy zawarte w marihuanie chronia przed alzheimerem, nowotworami udarami mozgu i innymi psakudnymi chorobami Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: w lipcu slub szykuj grub 19.02.07, 15:34 mnie tam chronia przed takimi poblemami jakie ma nasza kolezanka no i przed paskudnym humorem tez jestem zabezpieczona Odpowiedz Link Zgłoś