Dodaj do ulubionych

Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!!

22.02.07, 09:56
Dziewuszki czy zna któraś z Was namiary do fotografa o nazwisku Pach (chyba?),
słyszałam, że jest bardzo dobry. Z góry dziękuje za pomocsmile
roti

P.S.
Jeżeli znacie jakiś innych dobrych fotografów i kamerzystów to baaaaaardzo
prosze o namiary.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • awsr Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 10:25
      w niedziele (25.02) beda targi slubne w dawnym central parku.
      moze tam kogos znajdziesz.
      • marta_s6 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 11:37
        To sa namiary na tego fotografa...Danie Pach tel.601 633 671, zreszta ma tez
        swoja strone, tylko nie pamietam dokladnie adresu ale jak wpiszesz w
        wyszukiwarke Daniel Pach to napewno Ci wyskoczy jego strona!! Facet robi
        naprawde dobre zdjecia...tylko troche sobie liczysmile)ale mysle,ze warto...my sie
        dlugo wachalismy czy robic u niego zdjecia czy nie i stanelo na tym,ze
        robimysmile)a Ty kiedy msz slub i jak ida przygotowanaismile)My mamy 21.07 i juz w
        zasadzie wszystko mamy zalatwione...tylko zostalo mi sie obronicsmile)))
        • roti84 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 12:08
          Bardzo dziękuje za odpowiedzismile Mam nadzieje , że uda mi się jeszcze coś
          załatwić.. ślubik odbędzie się 18 sierpnia w kościele garnizonowym, a weselicho
          w Filmarze. Prócz tego mamy już menu,ja sukienke, pojazd-białą bryczkęsmile, yyy i
          to chyba wszystko...teraz rozglądamy się za naukami przedmałżeńskimi i kursami
          tańca. A jak Twoje przygotowania??
          Pozdrawiam roti
          • marta_s6 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 12:21
            No praktycznie mamy juz wszystko...kosciol- na Podgórzu,
            sala-Rubbens,kamerzysta, fotografsmile, ma sukienke,zamówiłam juz termin u pani w
            kwaiaciarni, nauki tez za nami...zostaja tylko zaproszenia ale to dopiero gdzies
            w maju!!!
            P.S jesli chodzi o nauki to wiem,ze u mnie w parafii(Podgórz)jakies sie teraz
            rozpoczynaja...moga byc fajne bo ojcowie,którzy je prowadza sa fajni!!tylko
            dokladnie nie pamietam,kiedy to sie zaczyna...
            • marta_s6 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 12:25
              a jesli chodzi o kamerzyste to polecam dwoch: Sławomir Jakubowski jego tel. 601
              617 733 (my bedziemy go mieli)i jest jeszcze drugi, rownie dobry ale wiem
              tylko,ze sie Furmanski nazywa...
              • roti84 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 12:30
                Do furmanskiego już dzwoniliśmy, 18 sierpnia zajęty, do tego drugiego zaraz
                zadzwoniesmile) a jeżeli chodzi o nauki to ociągamy sie (hehe), a musimy je zrobić
                w trójmieście (mieszkamy w sopocie). ale bardzo dziekuje Tobie za chęć pomocysmile
                • roti84 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 12:32
                  aa i jeszcze jedno pytanko: gdzie zamawiasz bukiet?? słyszałam, że na
                  grudziądzkiej ładne bukiety robią. a masz może juz typ na fryzjera i
                  makijażystkę?? Pozdrawiam
                  • awsr Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 13:30
                    ja sie podepne zpytaniem o fryzjera. nie mam zielonego pojecia gdzie isc sad
                    tez mam slub 18 sierpnia smile
                  • marta_s6 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 13:33
                    Bukiet zamawiam na Sukienniczej,tam jest fryzjer i zaraz obok taka
                    kwiaciarnio-galeria,bardzo mala ale baka zna sie na rzeczy... zreszta kilka osob
                    mi ja juz polecalosmile))
                    Co do fryzury to jeszcze nie wiem gdzie sie bede czesala ale prawdopodobnie na
                    ul.Male Garbary jest taki salon Goreccy czy jakos tak i tam jets p.Dorota, scina
                    super ale nie wiem jak czeszesmile)a co do makijazu to salon Hebe na Dlugiej i
                    p.Agnieszka!!
                    • awsr Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 13:55
                      ta mala kwiaciarnia, po schodach w dol?
                • sub69 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 14:38
                  my tez mieszkamy w Trojmiescie,a slub w Toruniusmilepolowe spraw zalatwiamy na
                  odleglosc;/pozdrawiamsmile
          • ashton Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 13:59
            Mój ulubiony toruński kościół smile))
    • ma-la Moze mnie tez ktos z Torunia pomoze?? 22.02.07, 13:58
      Bardzo sie ciesze, ze choc troszke o Toruniu smile) Mam prosbe. Mamy wszystko
      oprocz autka. Chcemy jakies zabytkowe, retro. Ale nie wiem, czy w Toruniu mozna
      gdzies taki samochod wynajac.Jezeli cos wiecie na ten temat, to prosze a
      namiary. Dzieki! smile)
      • marta_s6 Re: Moze mnie tez ktos z Torunia pomoze?? 22.02.07, 14:37
        nie,kwiaciarna nie jest po schodach w dol(chyba myslisz o tej na ul.Prostej)a ta
        jest na Sukienniczej(jak idziesz ta ulica jak do Baja Pomorskiego to skrecasz w
        lewo).
        Co do wypozyczenia samochodu to nie mam pojecia bo nas zawozi moj wujeksmile
        • awsr Re: Moze mnie tez ktos z Torunia pomoze?? 22.02.07, 14:51
          no jasne, ze mi sie pomylilo smile

a to musze przejsc sie do tej na sukienniczej. nie wiedzilam, ze tam jest
          kwiaciarnia.
    • robilka Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 14:44
      Czesc Torunianki! smile Dziewczyny a gdzie zamawiacie ciasto? Orientowalyscie sie
      juz? Nam restaurator powiedzial ze Sowa...tylko miedzy Sowa a np staropolska
      jest mega roznica cenowa wink A moze cosik jeszcze? Ma- la a Ty kiedy masz slub?
      W Toruniu mozna wypozyczyc bentleya z 50 rocznika ... Ale chyba juz okres letni
      to caly pozajmowany...Pozdrawiam.
      • ma-la Do robilki 22.02.07, 21:42
        czy mozesz mi podac na namiery na ten samochod - bentleya?? Zawsze miozna
        sprawdzic, czy maja cos w zapasie.Dzieki z gory!! Pozdrawiam :00.
        • robilka Re: Do robilki 22.02.07, 23:10
          056 658 00 50 - to jest do nich nr . Ten samochod mozna obejrzec na ul....to
          jest chyba Poznanska (tam kolo dawnej siedziby radia GRA) . Oni jeszcze
          remontowali dwa auta, moze beda juz gotowe takze warto sprobowac smile powodzenia.
    • alexa38 Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 16:21
      Witajci Diewczynki!
      My także 18 sierpnia i u nas właśnie będzie nagrywał p.Furmański smile
      Też chcieliśmy zdjęcia robić u p.Pacha,ale znaleźliśmy fotografa, który robi
      zdjątka bardzo podobne,ale taniej.Natomiast na 100 % jeszcze nie
      zdecydowaliśmy. Co do auta to jedziemy mercedesem cabrio z 1963 roku,będzie nas
      wiózł właściciel restauracji, gdzie robimy wesele. Sukienkę też już mam.....
      Zostało tylko....CZEKANIE smile
    • studiobeznazwy Re: Toruń- potrzebuje Waszej POMOCY!!!! 22.02.07, 23:39
      Z Torunia polecamy tego fotografa:

www.zbyszekfilipiak.com

piekne zdjecia, a cena na pewno bardzo konkurencyjna.
      Pozdrawiamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka