agata.102 27.02.07, 15:01 Cześć, czy ktoś może słyszał coś o Art Impression House na Ursynowie? Byłabym wdzięczna za informacje, sala wygląda bardzo ładnie, ale czy jedzenie i obsługa są w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riddicully Re: art impression house 27.02.07, 20:04 Bardzo ładna - na zdjęciach i w rzeczywistości. Chcieliśmy tam zrobić wesele na 90 osób, właścicielka uznała jednak, że lepiej byłoby, gdyby "doprosić" tak ze 20 osób, bo 90 to za mało. Była też wstępna rezerwacja, którą mimo wszystko chcieliśmy przejąć. Para miała się zdecydować, a jeśli nie byłoby z jej strony kontaktu, wtedy my "wskakiwaliśmy" w okienko. Kiedy termin zadeklarowania się tamtej młodej pary minął, zadzwoniliśmy. Okazało się jednak, że "nie, bo może jeszcze się odezwą, bo 90 osób... " etc. Zrezygnowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzic.2 Komunia 04.05.2014 05.05.14, 12:21 Witam. Komunia 04.05.2014r. godz.11:30 w Kościele w Ładach Nie polecam: 1.Gotowość miała być na 13, niestety gotowości nie było, musieliśmy długo czekać, a i tak rosół podano ledwo ciepły, kluchy wprawdzie własnej roboty, ale grubaśne. Drugie danie do zniesienia, choć znowu musieliśmy długo oczekiwać na podanie. 2. Coś, co miało być pieczoną roladą drobiową z owocami w maladze, było czymś w rodzaju pasztetowej lub ryby zmielonej przez maszynkę,uformowanej i pokrojonej na plasterki, potrawa bez smaku nie posolona, bez przypraw, bez sosu chrzanowego, nie do zjedzenia, 3. Sałatka hawajska z szynką i serem, niezbyt udana, brakuje w niej jajek- zapewne z oszczędności. 4. Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi- wcale nie wykwintna, nikt tego nie jadł. 5.Potrawy przygotowane tak, jakby były robione, dużo wcześniej, być może poprzedniego dnia, szczególnie widać to po majonezie, był żółty. 6. Wędliny bardzo cienko pokrojone, pod koniec przyjęcia wyglądały jak wysuszone skwarki. 7. Kelner pan Tomasz, bardzo uprzejmy, pomocny, robił, co mógł, aby przyjęcie było udane. Drodzy rodzice strzeżcie się tego lokalu, bo jeśli macie im zapłacić 150 zł. od talerzyka, za to coś, co zaserwowali, to niech was Bóg broni, uwierzcie mi , sami w domu lepiej to zrobicie. Oczywiście całą kwotę trzeba zapłacić przed przyjęciem, no bo jakże. OGÓLNIE PORAŻKA- NIGDY WIĘCEJ NIE ZROBIĘ TAM PRZYJĘCIA i INNYM ODRADZĘ Czy miejsce jest przyjazne dzieciom? Wprawdzie jest ogródek, zresztą bardzo ładny, jeśli mam być szczera, jest też altanka z roślin i miejsce, aby przysiąść, a nawet zjeść lody, kiedy jest ładna pogoda, ale na małe dzieci i tak trzeba uważać, ponieważ jest połączony przejściem z parkingiem, a tam jeżdżą auta dostawcze z jedzeniem. Więc pozostawiam kwestię miejsca przyjaznego dzieciom pod ocenę i rozwagę rodziców. Zawiedziona mama 05.05.2014 rok Odpowiedz Link Zgłoś
asiagrymek Re: art impression house 23.10.16, 15:52 Byłam tam jako gość na weselu w sierpniu w tym roku, jestem bardzo zadowolona, moja siostra była Panią Młoda i była zachwycona podejściem menagerów i zaangażowaniem w organizację wesela i pomoc Jedzenie bardzo smaczne, podobno zmienili kucharza jakiś czas temu, tak słyszałam od siostry. Swoje wesele będę u nich robiła , mam zarezerwowany termin na 2017 rok na wrzesień , już nie mogę sie doczekać Odpowiedz Link Zgłoś