jwj26 16.03.07, 14:59 dziewczyny pomoźcie, gdzie znajdują się salony z fajnymi sukniami??? najlepiej w centrum warszawy lub może gdzieś w dużych centrach handlowych??? liczę na waszą pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 16.03.07, 15:02 tutaj: www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anusja80 Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 21.03.07, 17:27 Jest salon ślubny Cymbeline przy Świętokrzyskiej, niemal przy stacji metra. Ale zagłębie sukniowe (4 salony) jest przy Al. Jana Pawła II (przystanek tramwajowy: Nowolipki). Warto sie wybrać w zwykły dzień, bo w weekendy tabuny panien młodych z mamami, siostrami i koleżankami, i pozwalają mierzyć tylko np po 4 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 21.03.07, 18:05 Potwierdzam to co napisala Anusja80 Polecam salon slubny promesa ( chyba....) wejscie od Nowolipek schodami do gory Panie REWELACYJNE i wybor duzy Ja kupilam tam swoja suknie Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 22.03.07, 08:15 ja tez kupiłam w promesie. Odpowiedz Link Zgłoś
alegria7 Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 21.03.07, 23:02 moze nie zupelnie centrum i ,ale z 8 sklepow znajdziesz na targowej, niektore kiecki calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 21.03.07, 23:07 Blue City - pasaz na gorze z roznymi salonami. Polecam Karine. Zamowilam tam suknie. Obsluga b. mila. A w dodatku szyja na Ciebie - nie sprowadzaja juz gotowej sukni z "zagramanicy". Od poczatku do konca robia pod Ciebie - na upartego mozesz wziac troche z tej sukni a troche z innej. Odpowiedz Link Zgłoś
little-jo do novinka1 22.03.07, 08:34 Kiedy odbierasz swoja suknie? I czy możesz zdradzić jaki to model? Też sie zastanawiam nad tym salonem. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: do novinka1 22.03.07, 12:37 Jeszcze daleka droga przede mna, bo 1sza przymiarka w przyszlym tygodniu, wiec moze tak na wyrost chwale. ALe obsluga naprawde mile mnie zaskoczyla. Tu masz moj watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=58250952&a=58250952 Mam nadzieje, ze nie wyjdzie totalna beza Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 22.03.07, 12:41 Najlepiej się przejść Aleją Jana Pawła. Na wysokości Muranowa co krok to salon. Jak dojdziesz do Carmen to pozdrów ekspedientki ode mnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
amicha1 Re: kto zna - salon sukien warszawa, centrum 25.03.07, 15:59 Jest fajny salonik TREN w Centrum na ul. Szkolnej 5 (przy Świętokrzyskiej)- bardzo miła i profesjonalna obsługa i całkiem spory wybór sukni. A do tego atrakcyjne ceny i intymna atmosfera Ja wypożyczyłam śliczną sukienkę z najnowszej kolekcji Afrodyty i muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona zarówno ceną jak i dostosowaniem wszystkiego do moich potrzeb (poprawki i dodatki na miejscu) Odpowiedz Link Zgłoś