Dodaj do ulubionych

Jaką odżywkę??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:55
Rozpocząłem treningi na siłowni i chciałbym wspomóc wyrzeźbienie mięśni. Nie
zależy mi na tym aby wyglądać jak koks ale aby poprawić sylwetkę. Może jakąś
odżywkę albo coś w tym rodzaju???
Zastanawiałem się nad HMB lub coś w rodzaju
www.allegro.pl/item136008027_olimp_thermo_speed_extreme_90_kaps_promocja.html.
Obserwuj wątek
    • Gość: jackk3 Re: Jaką odżywkę?? IP: *.ptr.terago.ca 25.10.06, 17:54
      <Rozpocząłem treningi na siłowni i chciałbym wspomóc wyrzeźbienie mięśni. Nie
      zależy mi na tym aby wyglądać jak koks>
      Troche Cie nie rozumiem, nie chcesz wygladac jak koks (?) a juz myslisz o
      wspomagaczach. Pocwicz pare miesiecy i dopiero po tym okresie pomysl o takich
      srodkach.
      Pzdr
    • yoric Re: Jaką odżywkę?? 25.10.06, 21:14
      Ale jakieś białeczko można by dorzucić do diety.
      Tyle, że Allegro to nie jest dobre źródło takich produktów. Akurat przy takich
      zakupach lepiej skorzystać z jakiegoś sklepu internetowego.
      Można też kupić serwatkowe z Ostrowii (wrzuc w wyszukiwarkę) - b.tanie i dobre,
      chociaż fatalnie się rozpuszcza, a w szejkerze pieni się.
      Pozdr
    • huskyman Re: Jaką odżywkę?? 25.10.06, 23:04
      A przepraszam co chcesz rzeźbic skoro dopiero zaczynasz treningi? :> Chyba, ze chodzi Ci o zrzucenie odrobiny fatu. Odpowiednia dieta z ujemnym bilansem energetycznym + areoby.

Z bialek popularne jest SP80 Olimpu - dosyc uniwersalne. Mam takie obecnie, ale nie wiem czy sie skusze jeszcze raz na to. Jakos mi nie smakuje. HMB nie bralem, ale z tego co czytalem i slyszalem to marne sa efekty, a jesli cos widac to dopiero do dlugim czasie zazywania.
    • oban Re: Jaką odżywkę?? 25.10.06, 23:42
      najpierw popracuj bez suplementów, niech się organizm przyzwyczaji do wysiłku.
      jeśli na niewytrenowany organizm wpuścisz suplementy typu termogeniki, na
      dodatek silne, to może być to dla twojego organizmu niezłym szokiem (serce,
      ciśnienie itp)
      jeśli dopiero zaczynasz to same ćwiczenia (dobrze dobrane) spowodują stymulację
      mięśni wystraczającą na razie do widocznych zmian. do tego dodaj właściwą dietę
      i pamiętaj: trwałe efekty osiąga się wytrwałością - suplementy (jak sama nazwa
      wskazuje) mogę jedynie to nieco wspomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka